trött



Hej bloggen har mina älsklingar sovit gott inatt ?:)
Det har jag iaf sov över hemma hos jonna mysigt som fan !
Igår gjorde vi inte så mycket jonna och hennes pappa kom och hämtade mig så åkte vi till ica maxi och köpte gottgott sen va vi hemma hos jonna o softade o sånt. Sen kollade ju vi på Paranormal Activity O.M.G sån läskig film jag och jonna typ höll handen så rädda vi blev.. Vågade knappt kolla, skit bra film är den fyofan värsta filmen jag någonsin sett KOLLA DEN det är värt det trust me. Och sen kom ju nojigheten med

när vi skulle ut o träffa sahit, vi stod vid ytterdörren hade precis satt på oss jacka och skor så kollade jag mot handtaget på dörren jonna tod brevid mig skulle presic öppna ytterdörren så viskade jonna kolla ut i vardags rummet och jag fick panik kollade på jonna och jag såg att något va fel såg typ räsla i hennes ögon jag ba nej vill inte kolla hon ba Millah KOLLA NU jag ba nej jag vågar inte . Samtidigt i mitt huvud slog det till att det stod ett spöke där, sen till slut vände jag mig om om lamporna i vardags rummet tänds och släks jag fick PANIK asså mitt hjärta har aldrig slagit så snabbt.. Dom har såna lampor man skruvar på en knapp så man kan välja lyse som gick från mörkt till ljuastet flera gånger och saken va vi släkte i vardags rummet innan vi gick ut till hallen.. Jag kan säga såhär jag fick men för livet tro mig, i filmen vi kollade va det en demon som gjorde såna saker o sen hände det oss fattar ni hur nojiga vi blev? jag vågade knappt röra mig.. Det är ett mysterium hur lamporna kunde göra så och samma dag vi kollat en sån film om andar och skit.

iaf sen va vi ute med sahit kanske 40 min sen drog ja o jonna hem till henne o somnade direkt hade massa mardrömmar inatt pga av filmen och det som hände med lamporna.. =/ Vaknade upp mitt i natten av att jag tyckte någon sprang upp o ner i trapporna som dom gjorde i filmen med vaknade upp av att jonna pratade i sömnen och i filmen är det en demon som pratar o man fattar inte vad dom snackar för språk det va samma sak med jonna det va inget språk jag kände igen som hon snackade.. Vaknade 10 i 12 idag av att morfar ringde o sa vi är där om 10 min vi kör hem dig jag typ ba åååh låt mig sova :( Så kom hem har kollat 4 avsnitt med War at home, e skit trött fattar inte varför..? Verkligen helt seg idag men det bror la på dålig sömn inatt. 

Ikväll kommer det komma massa bilder, jag vet jag har blivit dålig på att ta bilder på senate tiden på mig själv och så men har varit upptagen sorry babes men det ska bli ändring på idag i promise :) Men ska dra o sura lite på mamma nu eftersom min syster får en ny data idag och inte jag :( Jag skulle fått det men eftersom hennes data gick sönder först så får hon det, mamma kom in i mitt rum innan hon ba vi får köpa en data till dig av dina julklapps pengar o kolla vilken data du vill ha då jag ba vist fine kom tillbaka om 3 månder när det är juul gåååååååå mammma.. Så sur blir jag bara för min syster får något ja vill ha ! Det roliga va mamma svarade det är 1 månad kvar till jul jag ba ooooch skiteri vill inte ha en ny data då vill ha det NU !
Yhahah i know jag vet att jag är bortskämd and i love it !
Lite skrik o sureri sen får jag en ny data :D Får allt genom att sura


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0