my all



Nu får ni veta MYCKET om mig

Har aldrig lagt ut något sånt här i min blogg innan men någongång måste ju vara den första eller hur ?:) Så njut för här lär ni få veta mycket saker om mig

Namn: Millah
Födelsedag: 18 september
Hemstad: Göteborg
Kommer från: Borås
Ögonfärg: Gröna ibland blåa
Hårfärg: Svart
Längd: 1.67
Högerhänt/Vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Jungfru
Skostorlek: 39
Rädslor: att bli lämnad av min pojkvän

FAVORIT
Färg:
rosa
Mat: Subway & Kebab 
Glass: Krokant smak :D 
Godis: Såna som liknar flaskor som e rosa/blå 
Tuggummi:
melon & frukt smak

VÄNNER OCH LIVET
Vem av dina vänner är mest lik dig:
jonna för hon e wanna be mig ;D
Vem är mest högljud: Shirin
Vad får dig mest att skratta: vetinte alla?
Vem har du känt längst: Liridona
Vem är blygast: Har ingen blyg kompis 
När grät du mest:
första gången jag och min kille gjorde slut
Bästa känslan: att vara riktigt kär och se att personen man älskar, älskar en tillbaka lika mycket
Värsta känslan: att få sitt hjärta krossat 
Vart vill du bo i framtiden:
Malmö HAHAHA

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär:
Ja är det nu
Rymt hemifrån: aah
Sovit utomhus: nope
Spytt i skolan: nope
Velat bli modell: är modell idijuut
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: yapp
Sett en död människa: ooh ja
Ätit sushi: nope äckligt
Varit på scen: ja

DU
Svär:
oftaa
Sjunger bra: alltid IDOL nästa
Duschar dagligen: yaapp
Vill gå på högskola/universitet: nope
Vill gifta dig: JAAA
Kommer överens med dina föräldrar: haha bror på vad det gäller
Gillar åska: nope hatar det
Spelar något instrument: nee
Äger en ipod:
ja
Sover med gosedjur: nej
Pepsi/cola: Cola light annars
Mc donalds/burger king: Burger king
Singeldate/gruppdate: stick inget
Choklad/vanilj: vanilj choklad hahaha
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/vegetarian: kött
Tv/film: film
Gitarr/trummor: inget av det
Adidas/nike: fattigt.. Gucci annars
Kakor/paj: paj 

KAN DU
Gå ner i splitt:
kunde innan
Skriva med båda händerna: aah
Vissla: lätt
Blåsa en bubbla: eeh aa
Rulla din tunga i en cirkel: ja
Ha dina ögon i kors: haha aah
Nudda näsan med tungan: nästan
Äta vad du vill utan att oroa dig: vikken fråga

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade:
min syster
Du pratade i telefon med: shirin
Du msnade med: jonna
Du kramade: lillebror
Du skällde på: ingen
Du sportade med: tror du ja kommer ihåg det
Du kysste: min pojkvän

SENAST DU
Skrattade:
idag
Grät: förgår
Filmen du såg:
Them
Tuggade tuggummi: minns inte
Drog ett skämt: någon timma sen
Sjöng en sång: idag

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster:
träd toppar ;D
Lyssnar du på musik nu: nej
Vad har du på dig: rosa nattlinne
Vad är det på din musmatta: har ingen

TROR DU PÅ
Liv på andra planeter:
hahaha fuck no
Mirakel: ja
Kärlek vid första ögonkastet: yapp
Spöken: nej
Tomten: nej

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med:
7
Dricker du mjölk: eeeh aaaah
Person du hatar mest: bekky flodemark horunge nr 1
Är du ett hälsofreak: nej
Vilket är det värsta vädret: regn , slask allt som e kallt

duschat


Ja så va man då ny duschad och fräsh :) Ligger i sängen nu tänkte blogga en stund sen blir det väl att kolla någon film tror det bli BodyGuard LOVE IT ! Älskar den filmen med Whitney Houston, älskar alla hennes låtar i filmen speciellt en låt har så jävla många minnen till låten både lyckliga minnen och olyckliga minnen.. Typ som största saknaden =/

Whitney Houston - I wanna run to you


iaf tillbaka till inlägget nu, det jobbiga inatt kommer vara att kl 04.00 ska mamma väcka mig för hon åker då och då måste jag gå upp och lägga mig i mammas säng och sova där med min lillebror. Hur fan ska jag vakna kl 4 ..? kommer typ börja dampa isönder mig så säger förlåt redan nu till mamma xD Sen kommer min lillebror vakna redan vid 7 tiden som alltid och då kommer han kolla tv och jag kommer inte kunna sova när han har på tvn högt så kommer gå upp då sen kl 11 åker vi till linköping :) Weeeii jag, min syster, bror och mormor sen ska vi träffa mamma där uppe eftersom hon åker redan kl 4 på morgonen för hennes sån sak hon ska på där uppe börjar mycket tidagare. Men så klart ska vi bo på lyxhotell inget om saken liksom. Finns till och med dvddata i bilen mohaha ritch bitch ffs !


Massa roliga skämt

Här kommer det skit roliga skämt som jag alltid skrattar åt, spelar ingenroll hur gamla dom är dom e fortfarande lika roliga.

- 2 homosexuella leker kurragömma, så säger den ene till den andre
"du räknar, jag gömmer mig, om du hittar mig du får ha sex med mig, om du inte hittar mig, jag är i gardarobet"

det va belman en rysk o en tyst eller vad fan dom nu e iaf dom skulle simma över vattnet till andra sidan så börjar rysken han simmade 200 meter sen drunka han tysken simmade 400 meter sen drunka han sen va det belmans tur han simmade till andra sidan sen orkade han inte mer så han simmade tillbaka

- saddam va hos bush på middag så efter dom käkat, saddam går på toaletten han gör sin grejj sen han vill spola och det är massa knappar på där så han trycker en knapp det kommer upp sån arm och slår han han trycker nästa kommer en annan arm och slår han sen till slut saddam kommer ut helt blodig, sen han säger " bush du får komma till mig nästa vecka på middag" så åker till saddam dom käka han ska gå på toa men han är redo han tagit på sig hjälm och allt så han gör sin grejj han ska spola det är skit många knappar på där så han börjar trycka men inget händer han fortsätter trycker på alla inget händer han kommer ut och säger "va fan saddam, jag tryckt på alla knappar inget händer"saddam säger "bruushan vadå inget händer, du bomba hela usa fan"

- Det va en neger, en arab och en svensk på en båt, kaptenen sa att dom va tvugna att slänga av varsin sak från båten annars skulle dom sjunka. Så negern börjar han kastar av pengar och säger vi har så mycket pengar i usa, sen araben kastar av guld o säger vi har mycket guld i mitt land sen svensken kastar av negern så säger araben varför kastade du av han ? Så svarade svensken jo för vi har för många nergar i vårat land.

- Gud tappade ner sin karta på jorden så skulle han sträka ner sin hand för att hitta den första gången han sträckte ner den va i libanon så fick han med massa guld i handen andra gången han sträckte ner handen va i usa och då fick han massa pengar i handen sen sist gången han sträckt ner sin han för att leta efter kartan händer något, när han ska ta upp sin hand igen han märker att sin guldklocka på armen är borta och alla pengar och guld och då sa gud Jaha då va vi i rosengård igen då..

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHA asså den med belman och rosengård e dödlig undrar fan vem som kom på den om rosengård hahahaah


Song of a la day


I thought I told ya
I'm a star
You see the ice
You see the cars
Flashy lights
Everywhere we are
Live the night
Like there's no tomorrow



KB & GB


Jag leker inte eller hur?

Jag vet brushan du gör allting med hjärtat så nu så leker vi med hjärtat !

Och det är så det kommer bli framöver i mitt liv, jag har alltid gjort saker med hjärtat men nu är det dags att leka lite med hjärtat framöver. Efter det som hände med min pojkvän så blev det automatiskt i min kropp att jag slutade bry maj om allt stängde av alla känslor till allt så lets leka med hjärtat nu. Ni tänker säkert vadå playa killar ? men det är fel när jag säger leka med hjärtat så menar jag något helt annat folk som kände mig för 3/2 år sen vet vad jag snackar om. Attetyden sitter på plats och jag lever livet, vem ens vågar klaga ? Nobodey. Över 18 egentligen gör jag vad fan jag vill, vad är jag rädd för? Ingenting, tryck en pistol mot mitt huvud och jag kommer skratta med truust me. Been there done that, mer får ni inte veta. Jag vet vilka jag har i mitt liv och jag vet verkligen vilka i mitt liv jag behöver och inte. Ska jag vara ärligt ? Jag har alltid fått lära mig att "va försiktig med ditt hjärta, släpp inte in fel personer på ditt liv tänk på vad du gör med ditt hjärta och vad du utsätter det för"  Jag svär jag va dum jag slutade lyssna på dom orden när jag blev tsm med min "pojkvän" men nu sitter orden tillbaka på plats och allt är som det ska vara. En Kb "kickersbrud" / Gb "GhettoBrud/GhettoBitch" vissar aldrig hennes äkta känslor and thats it. Jag skiter fullständigt i om jag e stämplad Gb och Kb man blir ju inte det av en anledning utan av vad man gör och hur man better sig och först av allt ens attetyd. Så låt mig vara det det e ju vi som "tror vi är gudar och äger allt o göra som vi vill" VI TROR INTE VI ÄR OCH GÖR OCH VI KAN ! Så mycket alla klagar på att jag bråkar hela tiden och har attetyd ja men trevligt jag kanske grundade gb och kb vad fan vet ni hahaha ;)


Seg dag



Åååh har haft segaste dagen idag när vi vaknade asså jag och min zigenare jonna då så gick vi ut och rökte sen satte oss och snackade med mamma om lördag, barnvakter som gäller fy o fan (A) Sen senare på dagen körde vi hem jonna sen låg jag och kollade på en film som heter Impsy Wonderland med min söta lillebror typ halft deckade va skit trött liksom? Så hela dagen har varit äckligt seg.. Iaf måste börja packa snart ska ju fan åka till Linköping imon och bo på hotell ;D Och det hyllar vi för wiiie ! Kväll måste göras:
Duscha/raka mig och sånt
Fixa min nya hårförlängning
Packa packa packa packa
Ladda över typ 200 nya låtar till min mobil ;D
Ringa min zigenare måste snacka med henne !


Till er som komenterar med Anonym och med fejk namn.
Är ni så fucking tuffa att allt ni vågar skriva saker men ni vågar inte säga era namn? Snälla hur patetiska är ni?
GET A LIFE ! Om ni nu hatar mig och min blogg så mycket varför läser ni den då? hahaa besatta av mig ? JAVIST. Har ni något att säga ja men varsegoda skriv era namn o säg vad ni tycker "tuffingar" .
Keep talking shit aboute me bitches, it just makes me famous.

Amir "Gaybloggen"

Amir har en av dom mest kändaste gay bloggarna i Sverige, en kille som har jävligt fet stil. Han är en av dom bloggarna jag jag följer varje dag, varför? Jo för han skiter fullständigt i vad folk tycker om han vilket jag tycker är jävligt bra. Han är öppen med sin homsexuallitet vilket många inte är, som alla säger man ska stå för den man är och det gör amir ! Han är verkligen sån person som kommer komma långt i livet om han fortsätter som han gör han kanske blir Sveriges första president? Hahah :)Vill ni veta mer om han så gå in och kolla hans blogg.
Här kommer iaf ett inlägg som han gjort som verkligen är så jävla över roligt när han snackar om cigg.
Check on it!


PAHAHHA

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAA
HAHAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH
FINNS INGET ROLIGARE


igår


Jonna & Jag i bilden
utanför kbergs skolan

IGÅR:
åkte till kberg hem till jonna
Sen stack vi ut med sahit hela kvällen
sen åkte vi nr till ica maxi och köpte cigg o sahit dampade sönder i bussen skit kul va det :D
sen va vi vid skolan idag o softa
sen kom adis en stund
sen åkte jag o jonna hem och sov hos mig :)

uppdatera mer sen håller på att ladda ner ny musik till mobilen eftersom jag ska åka till linköping imon


alltid bästa

KOMMER ALDRIG SLUTA ÄLSKA


pfft.

Vad e KÄRLEK?
Snälla fuck that shit pahahaha
vem behöver daj
ingen


...


Låten of a la day


Rinkeby lär mig,
 bär mig
till och med klär mig
till och med är mig

Finns så många minnen från tiden jag va i Rinkeby.
Innan för några år sen sprang jag alltid runt och lyssnade på denna låten
hade glömt bort den fanns tills nu idag när jag hittade den
Vilka minnen jag har till denna låten


Linköping

På Torsdag till fredag ska jag, mamma, min syster pluto, min lillebror noel och mormor åka till Linköping vi ska bo på hotell där över natten. Ska bli fett kul men varför tänker jag inte säga kan säga när man har stor blogg så kommer det med en jävla massa plus i kanten iaf här kommer bilder på hotellet vi ska bo på.
Såklart stans DYRASTE hotell hahaha :D
First Hotell

Såhär ser det ut på utsidan, uueeä vadå fattigt ? men man ska aldrig dömma något efter utsida innan man vet insidan;)


nere i lougen eller hur man nu ska säga


Här är receptionen och allt vadå lyx?


såklart finns det e skit fin bar med ;)


och så finns det SPA och pool och där ska jag bo (A)


oogooddaaamn kolla rummet jag och min syster ska ha okej jag ska vara ärlig det är en svit men fanns inte hel bilder på just våran svit :D ändå sexigt


här är bild på mamma, mormors och min lillebrors svit vadå stort ? jävla lägenhet typ finns 2 rum till i sviten sm inte syns på bilden syns bara vardags rummet och sov rummet men ooodaaamn det är stort

 
iaf när jag kommer dit kommer jag fotta alla rum och allting så ni får se hur det ser ut.


kallt

bilden e tagen på mig när jag åkte hem till borås 10 på morgonen efter att ha varit ute och festat i frölunda hela natten. Nikko tog bilden, fråga inte vad jag gör där..? Borta och trött? ja vist.


Jag fryser som fan om mina fötter det är kallt typ :O iaf vad ska man hitta på idag då? Mår skit dåligt.. Tror inte det blir att dra ut till kberg idag faktiskt buhu. Vad tycker ni låter bäst? Gå ut va med kompisar, frysa, bli ännu mer sjuk ELLER vara hemma ligga i sängen dricka varm oboy och kolla film? njaaa.. nu är det nog såhär att hemma vinner eftersom jag inte mår helt bra och jag måste vara frisk tills på torsdag ska åka iväg hihi nu undrar ni allt va ? Men ska göra ett inlägg om det snart :) Btw har sovit skit dåligt inatt har fucking drömt om bilderna asså uueeääähh vetinte vad jag ska göra serisöt det är katastrof.

oooh trött

vaknade för en stund sen, damn folk smsar mig alltid när jag sover whats up whit that liksom?
Uppdaterar mer snart måste bara vakna till HAHA

oooh trött

vaknade för en stund sen, damn folk smsar mig alltid när jag sover whats up whit that liksom?
Uppdaterar mer snart måste bara vakna till HAHA gick ju fan och la mig nästa halv 5 ..

sova kanske?

Kan inte sova vet inte vad det är med mig.
Snackar i lur med mommo hahaha sån jävla afghan.


Respekt


Vart försvann all respekt ?

Kan någon förklara till mig vart fan all respekt i världen försvann? Alla snackar så jävla mycket om respekt hela tiden men vart fan är den ? Det finns knappt någon respekt kvar, för sina pojkvänner och flickvänner och för familjen och kompisar den är liten. Är så trött på folk som säger till mig : Millah visa respekt, speciellt min pojkvän. Jag hade stor respekt för han för jag älskar han men med tiden har den sjukt, han snackar om att jag måste respektera han mer men efter vad jag nyss fick se räker det. Asså att du sitter och kollar snett på en tjej som drar ner sitt linne för dig och liknar seriöst en gris jag menar allvar minst 250 kg.. Och slickar sig på munnen och kollar på dig.. Har du ingen respekt för din flickvän eller ? Jag är din flickvän och få se något sånt gör ont. Vad är det inte mer du har berättat ? Har du kanske varit otrogen med henne med ? Jag vet inte vad jag ska tro eller göra.. Det är samma tjej som har tagit våra bilder och sagt det är du och hon på dom när det är vi på dom, och så har du träffat henne? serisöt ska jag skratta eller gråta? Och inte bara det att bilden va smygfotad, asså ÅÅÅÅH DIN JÄVLA HORUNGE !



Vad ska man tro på egentligen ? Plus det finns ingen möjlighet att jag kan prata med min pojkvän hellerför han sitter inne men egentligen finns det ingenting att prata om 1 bild säger mer än 1000 ord så jag har redan fattat. Han kan försöka förneka det men det skiter jag fullständigt i, han kanske va otrogen han kanske inte va otrogen vem vet.. Det är en sak jag kanske aldrig kommer få veta, men den fula äckliga hora sa att han va otrogen men vad vet jag hon har ju ljugit och tagit våra bilder och är besatt av han hon kanske bara vill förstöra.. Men fråga är vad fan han gjorde med henne och hon dragit ner sitt linne, kanske hon gjorde det och hennes kompis smygfotta för att förstöra mellan oss ? För ni skulle sett hans blick i minnen han kollade snett på henne med hat i blicken men vad vet jag.. Om han hade respeketerat mig hade han inte suttit med den tjejen i det rummet.

Anthony - Dear Life






OOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOMMMMMMMMMGGGGGGGGGGG
OOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

asså det e kört nu, fick precis en till bild där hon håller fast hans huvud och slickar han på halsen asså OMFG. Byebye säger jag bara, skiteri om han inte gjorde något med henne och hon gjorde så för att förstöra mellan oss för vad skulle han träffa henne i första hand för? eeh justde han har ingen rätt att ens gå och träffa henne. Jag svär på gud så mycket jag håller inne tårarna ifrån att börja rinna, det va verkligen kniven rakt in i hjärtat. Det är lite synd att han inte vet om allt detta att jag vet om allt. Men så går det, bullläge? Jag höll fast vid dig genom allt vi gck egenom alla problem alt alt allt, vi klarade verligen allt. Men dessa bilder va punkten på hur mycket jag tål, detta är inte hur jag ville ha det men det räker nu. Okej man såg på bilden att hon höll fast dig, men hon rörde dig och din hals uueeeääh. Tanken får mig att vilja spy så jävla äcklad är jag har du sett hur hon ser ut ? Kanske detta va det spåtanten snackade om ? att det skulle hända något i våratförhållande där jag skulle vara tvungen att välja ! Och här är det nu... Jag klarar inte ens av att snacka om detta just nu, e så jävla ledsen and its all becuase of you. Kolla bilden det är sant, jag vill inte ha ditt hjärta längre, kan jag få tillbaka mitt? Jag ska grunda över natten på om jag ska lämna han eller inte, en sak vet jag iaf att jag kommer aldrig förlåta han det kommer krävas mycket och det kommer ta år för att jag ska kunna acceptera det som hände inte acceptera men mer förstå allt som har hänt men förlåta kommer jag aldrig göra. Man kan inte förlåta en sånhär sak det är verkligen oförlåtligt :| Jag har alltid stått upp för dig när mina kompisar har sagt saker om dig alltid backat dig men nu får dom säga vad dom vill tänker inte stoppa dom längre.

Du har krossat mitt hjärta hårdare än någonsin.
Det finns inget mer att krossa nu du har begravt mig levande

Rihanna - Cry



I know i should stay away from you cause it's no good for me
I try and try but my obsession won't let me leave..


Dagens låt


Pac's life
(Everybody need's to chill)
Everybody talking 'bout Pac's life
(It's Tupac the king)
What do you know about Pac's life
(What do you know? What do you know?)
(Only real n***** stay on top)
Everybody talking 'bout Pac's life
(Outlawz)


Tv kväll

Gossip Girl    (kollar på det just nu)
Vem kan slå Filip och Fredrik     20.00    Kanal 5
Love actually (film) mmm21.00   Tv 3

Gossip Girl



Nu börjar Gossip Girl måste dra, skriver senare iih :D

Tipsar !


Vill ni ha en riktig myskväll?

då rekomenderar jag att ni går till affären och köper detta :


Bonjour cream vitlöks smak
Ost
Vindruvor
Champange
Kex

and wooiilla så har ni den perfekta myskvällen något jag verkligen tipsar om !
Speciellt om man ska mysa med sin älskling.


Kändis

Kolla jag är så känd så till och med Handelsbanken skickar hem massa gratis saker till mig
Och slår in det riktigt fint vafan
Man måste stå ut med att olika företag och sånt skickar hem saker till en hela tiden.




Fick hem ett USB minne, tack så mycket ! Men gav bort det till min lillasyster hahaha

Bilder

Här kommer bilder från veckan som varit

Min älskade hund

Mormor kan göra god mat

hahaha ni skulle se hur kul det såg ut det såg ut som jonnas ben slutade vid knäna eftersom byxorna va så jävla långa

igår när jag och min kusin o moster va ute och gick med deras hund vid Borås Hallen

Jag och Jonna tagen i veckan när vi skulle träffa Sahit utanför Kbergs skolan


haha nawww gick en katt i våran trappuppgång den blev min nya komppis, jonna fottade mig när jag satt i trappan och klappade katten haha


bad bad bad..

Förlåt jag vet att jag uppdaterat dåligt..
men e hemma nu och har fått tillbaka min data nu
Ska lägga in alla bilder i datan sen kommer alla uppdateringar :)


i'm going

Ska åka till min kusin nu
uppdaterar senare !
Let's party


buuh tråkigt


Ibland när inget blir som man vill, så vill man bara sova bort livet. För alla ens planer fuckas och när man har ADD haha ja men tro maj man får flipp av sånt. Iaf något jag vet är att jag inte tänker sitta hemma hela dagen och tråka nu bara för det najnaj får la hitta på någonting kul? hahah men det e bullläge för det finns inget kul att göra i denna tråkiga staden, plus det regnar som vanligt? Hey hoe regn flow. Hahha uppdaterar mer senare när jag vet vad vi ska göra idag. btw jonna sitter och biter på sin telefon i soffan ahha sexigt.

ååh

Varför blir inget som det ska vara?
vi skulle åkt bort idag men den som kör är för "bakfull" så det blir inget
hahaha

så dagens planer?
noo fucking ide..
Sen kommer idjuuter från Malmö och säger
kom hiit millaaaaaaaaah, man ba no cash..?
Sluta fresta mig HAHA


ändrade planer


Kom precis hem till mig åkte till jonna så va vi där cirka i 1 timma inte ens det sen kom vi hit igen värsta onödigt. Men vi tycker det blir försent idag så vi ska åka imon ist mycket bättre kom vi fram till. jaa låter lite vuxen nu då va. hahaha patetiskt jag vet. Men ska dra mig nu ska umgås med min zigenare .
peaaace haha.

Jonna hälsar detta till min mamma :
Millahs mamma, tack iallafall för att du litar på oss.
Du är verkligen one of a kind och tack för att du bryr dig ♥ 

åker bort inatt

Jag och Jonna blir hämtade av hennes ex och en kille till vid 12 tiden.
Vart vi ska vara i helgen berättar jag inte fören vi är hemma igen
men jag ska säga såhär bil färden kommer ta typ 4/5 timmar :)
Kommer uppdatera på Myou !
Så kolla in bilderna där om det kommit in något nytt


hemma

waaaj e hemma nu, ska dra snart igen ska sova hos "hemlig" HAha

vet ni vad jag ÄLSKAR med IP-nummer?
Att dom är så jävla lätta att spåra
pay back is the bitch right?


inte död lever

jag vet ni saknat mig men har itne sovit hemma så har inte kunnat uppdatera ;)
e hemma hos min zigenare nu, ska åka hem sen hon ska sova hos maj uppdaterar mer sen om min fuckade vecka

brottom

blev ändrade planer idag, måste skynda mig nu måste leta upp mina 300 kr sen ska jag dra dom väntar på mig min bil som ska hämta mig och köra mig dit jag ska sova vart säger jag inte :)
Kommer uppdatera på Myou det som e där uppe med dom bilderna så håll utkik där
puss vi hörs imon


ziggenare på väg


Alla akta en galen ziggenare e ute på vift på väg hit hahah ♥
Sitter och väntar på den där jävla ziggenaren som e seg.
Okej hon åker hemifrån sig kl 16.00 tycker ändå hon e seg hihi (A)


framtiden


Undrar inte ni hur era liv kommer se ut i framtiden ? Vem när är gifta med, vart ni bor, vad ni jobbar med m.m
Egentligen vill jag inte veta något av min framtid förutom hur det kommer bli mellan mig och min älskling, kommer vi verkligen vara tsm föralltid? Om det tar slut mellan oss vad händer då? jag önskar verkligen jag kunde veta sånt.. =/ Jag har varit hos en riktig spåtant i sommras hon sa till mig,

ni kommer vara tsm livet ut men dom 2 närmsta åren kommer vara svåra för er men ni kommer klara er egenom det, men du kommer få göra ett stort val i ditt liv inom 2 år, ett val som du inte får välja fel, väljer du fel får du ditt hjärta krossat föralltid och aldrig mer kommer träffa din pojkvän du kommer krossa hans också. Det kommer bli både din och hans död.

Liksom och det gör mig rädd hur viste hon 2 år? min kille hade inte åkt in när jag va där :S Det va så mycket mer hon sa om mitt liv och han som det är omöjligt egentilgen för henne att veta .. Det gjorde mig rädd när hon sa det med valet, liksom om det verkligen är så vad kan det då vara..? Jag tror på allt hon sa då, nu men innan trodde jag inte på henne trodde alltva skitsnack men just att hon vet 2 år och vad jag och han har haft för problem e sick:O Asså det med död e fan grovt men tar allt med en nypa salt vafan.. Man vet aldrig hur mycket såna kan ljuga men det fanns så mycket mer hon sa som stämde in perfekt .. så vi får la se..
Något hon sa till mig direkt när jag kom in i rummet och satte mig ner va,
att hon såg i mina ögon att jag kommer må dåligt en lång tid framöver och det va med sant började må dåligt när min babybooi åkte in..

Millaha diskuterar



Idag ska vi diskutera hund/katt slakt som blir päls jackor och mössor

Vad tycker jag om äkta päls?

Svar: Det skulle aldrig falla mig in att bära en äkta päls jacka, mössa, väst m.m ALDRIG över min döda kropp. Det är bara så fel, hur kan man ens slakta hundar och kattar och göra sånt här? Har dom personerna som gör det inget hjärta ? Hur ens kan man kolla en hund in i ögonen och se sorgen och sen slakta den och inte bara slakta utan skära av all päls. Jag såg en film på internet när dom skar av pälsen på en LEVANDE hund seriöst jag fick tårar i ögonen det gjorde ont att se sånt. Hundar och kattar är ju fan människornas bästavänner hur kan man göra så mot dom? Jag önskar verkligen jag kunde stoppa sånt här men det kommer ju aldrig få ett slut, det finns en anledning till att jag hatar kina jo för det är där det mest pågår sånt här och i hela asien men mest Kina. Iaf folk som bär äkta päls jackor och sånt är dumma i huvudet, dom kan likaväl gå och slakta sina egna husdjur och göra päls av dom det är lika fel. Ni kanske tänker ja men dom e redan döda vad är felet att bära? Jo felet är att hunden har fått lida för detta när den kunde levt, det är liksom äckligt alltihopa. Det förvånar mig inte om det kommer en dag då folk kommer börja slakta människor och göra jackor av det, det finns ju redan folk som gör sånt. Shiit asså vart fan är denna världen påvägen ..? iaf jag är så jävla emot äkta päls som kommer från hundar och katter, skulle någon erbjuda mig 5 miljoner för att gå runt i en pälsjacka i 1 vecka hade jag aldrig gjort det.. Ja okej fejk päls är okej det älskar jag, eftersom det inte någonstas är äkta. Ska snart köpa en fejk pälsjacka ni tänker säkert men vad omoget det ser ju likadant ut vrf inte bära en äkta? Ja okej dom är lika men bara tanken av att veta vad äkta pälsjackor e gjorda av dödar mig syn på jackorna dom blir fula och äckliga och skabbiga. Det e fan haram att bära sån jacka för er som inte vet vad det betyder så betyder det "skam, skabb" . aldrig aldrig aldrig, är emot all djurmisshandel och allt dumt så pågår mot djur. Skulle jag se någon av mina kompisar med en äkta päls jacka eller något ute jag hade dragit av den bränt upp den och smällt till min kompis vad det är sant ingen som jag känner ska gå runt och vara sån smuts:S Vad tycker ni själva om pälsjackor?
Kommer bara acceptera vissa av komentarerna dom som verkligen säger något viktigt om detta.


HAHAHAHAHA


Va precis inne och kollade jonnas blogg och läste vad hon hade skrivit asså seriöst jag tror jag skulle dö av skratt, sen när fan har hon börjat kalla mig afghanen ? hahaha strök vart jag bor för ni fans kanske kommer hit vem vet, folk som inte känner mig behöver inte veta i vilken stadsdel jag bor sorry ! Saken är jag blev så chockad när jag läste afghanen att jag började skrika av skratt tyckte det va helt kul, HAHAHA. Asså ni kanske inte fattar det roliga i det men då är det ju lite synd. Liksom hon kunde ju inte sakt millah eller så najnaj afghanen måste det vara nu.

Till Jonna:
IDIJUUUT EY :O har du något emot mitt land eller
HAHAHHA


rosa uggs


Något jag bara har:
Rosa Uggs

Jag har aldrig sett någon ute med rosa uggs, bara bruna och svarta aldrig rosa känner mig lite speciell fan hihi (A) Har alltid något rosa på mig, oftast när jag har dom skorna brukar jag ha rosa linne med skit fint blir det tsm helt sån lite rosa av sig måste man ju vara :) Älskar att ha dom skorna till min bruna jacka med maaah så sexigt det blir vafan :)

Kolla in dom så fina dom är gaaah älskar dom, asså tro mig skulle bara snabbt ner till affären och köpa en sak därför hade jag på mig min röda jacka hittade inte den bruna. Som sagt jag tappar bort allt fan, speciellt hörlurar det är katastroff tappar bort dom hela tiden jag kan ha dom ena stunden sen 1 timma senare ligger som på andra sidan rummet skumt..? Ja ! Tappar bort mina laddar med asså allt smink klädder va ni vill försvinner alltid från mitt rum okej det är fett stökigt klädder över hela golvet men ändå hihi.


Lilleman

Älskar denna låten som Lilleman har gjort, uppväxt i Lindängen kände hans lillebror innan men vi tappade kontakten, dock har jag skällt ut lilleman för något han tydligen aldrig har gjort daaamn vad jag skämdes efter det :| varför ska jag alltid vara korkad hahaha ! Men allt fixade sig, vad hände med våran fika vi skulle ta lilleman:O hahaha länge sen nu typ 3 år sen men ändå glömmer ju fan inte B kändisar som vill fika med mig

mornmorn


mornmorn bloggen haha (A)
Sovit gott eller ?:) Asså jag vetinte vad det är med mig nu för tiden kan inte sova innan klockan är 03.00 :S Det går bara inte det e typ för jag saknar min älskling för mycket och vill vara med han. Saknar att han inte sover med mig han höll alltid om mig alltid hela natten =/ Varför ska de vara så svårt att sakna ? OKey jag är inte dum jag vet att det är för man älskar personen och är beroende av den att dt är så svårt att sakna den, men VARFÖR? Jag tror inte riktigt ni förstår hur jag menar, man måste vara i denna situationen för att fatta saknaden, även om man är i samma situation så vet jag att ingen älskar så mycket som jag o min iraniafghan, men jaja. Detta vädert gör sitt med dissit väder ute typ, duggar hela tiden och mörkt asså man blir fan deprimerad när det är sånt väder, självmord nästa ffs! hahaha, fan det va lite kul weeii mitt hopp kanske börjar leva igen ? HAHAHAH daaamn..
Mår nog inte bra idag, iaf väntar på samtal av min iranie hans bror ringde och berättade att han kommer ringa mig idag, första gången sen han åkte in första gången någonsin jag har fått höra från honom han har suttit inne i mer än 1 månad nu, sjukt vad tiden går snabbt men ändå så sakta ? Ska dock inte ha förstora förhoppningar om att han ringer, för tänk om han verkligen inte gör det kommer bli fett sur, ledsen och förbannad !

idag;
duscha
ta självmord eftersom jag inte har några cigg kvar :O
Prata i lur med min saknade babybooi
Blogga hela dagen :d
Min ziggenare kommer hit och ska sova över



Hyra en kändis?

På msn.se hemsida, kan man se vad det kostar att hyra en kändis över en kväll.


P.diddy fixar en DJ åt dig om du betalar 370 000 kronor och är hedersgäst på din fest, men han krävar att få en lyxig svit liksom hur mycket ska kändisar kräva? Det va någon tjej som krävde 400 000 typ för att prata i en kort stund man ba vem tror ni att ni är liksom? det fanns massa mer kändisar där som, paris hilton, britney spears, elton john, shakira, Christina Aguliera. Asså Christina Aguilera kostar mellan 8 till 38 miljoner kronor asså vem
ens har dom pengar att betala något sånt jag tror fan miljonärer tycker det är dyrt bara för någon timma liksom.
Här har ni länken till sidan där ni kan se vad dom kostar,
Hyr en kändis

luren nu

Ska ringa min diinooonzooo nu ♥
whaa han svara inte haha :(
men jag vet han ringer upp så fort han kan


saknar


Om du någonsin lämnar mig
tar jag livet av mig.
Kan inte leva utan dig älskling.. ='/
saknar dig för mycket
måste du sitta inne 2 år ..


inget allingsås

Bläää det blev inget allingsås idag det blir nästa helg.
Har trååkigt? vet ni någon bra film man kan ladda hem ?


Hissa o Dissa


Kallt väder: UUUUEEÄÄÄÄ såna adhd damp jag får på att det är kallt ute, hur kan ska man kara av att vara ute en hel natt när det är kallt ute? Spelar ingenroll om man har vinterjacka,mössa och vantar o varma skor det blir alltid kallt ändå, flytta till mellanöstern nästa som gäller men det kan snöa där med haha !



Kristineberg: mitt lilla älskade ghetto okej kanske inte lilla men det e soft där, älskar folket som bor där alla e såna tvär sköna. Alla kvällar utan för kberg skolan med folket röka snacka softa chilla allt långa nätter soft ! Tider jag lever i nu och aldrig kommer glömma

Allingsås idag..?


Ska troligen till Allingsås idag med Jonna och hennes familj o styvsykon, vi ska tydligen till någon belysning i någon park i allingsås som är känt? aldrig hört talas om det, alltså FATTIGT ! hahahah :)
Men nu när en kändis ska dit så kommer det bli känt efter det, mohaha.
Kommer fotta parken o lägga ut i bloggen så får ni se hur det ser ut btw vi ska fika där med.
Åker vid 6-halv7


Kändis :D



Asså jag e fan kändis, folk älskar mig och min blogg, to bad jag älskar inte er ? Haha kanske vissa bara;)
Nej men seriöst nu blir glad när folk kommer till mig och frågar hur man får sin blogg så känd som min :) Jag ska dock inte ge ut mina bästa trick men vissa saker berättar jag och det bror helt på om det är en kompis till mig eller någon okänd men den största saken som får min blogg att bli känd kan jag tyvärr inte berätta. Som sagt när man är kändis får man massa saker gratis ;)

gårdagen

Detta hände igår :)

Min
älskade ziggenare Jonna kom hem till mig vid 4 tiden på eftermiddagen så va vi här tog lite kort, snackade skit sminkade oss sen käkade vi middag med mamma och min lillebror mysmys.
Här kommer bilder som vi tog hemma hos mig :)

hahaha va oseriös med luggen hade inget att göra så satte min lugg så
Grr baby jonna sån sexig:D


hahah


Jag och jonna :) fin vänskap dårå


Älskar daj bror <3 HAHA


Som vi alltid sagt, inget kan stoppa våran vänskap



we ride togheter, we die togheter badgirls forlife.
Kompis 2000 dårå.
Jag älskar dig jonna WALLA !
haha ♥


sen efter vi hade ätit så bad jag Nasim komma och hämta mig, han kom o hämta upp oss så åkte vi o köpte cigg, det va skit kul att få träffa han, sen körde han oss till Kristineberg. Så mötte vi upp Sahit och Adis vid skolan så satt vi där en stund och snackade o hade kul, haha det va ändå fattigt först satt vi bakom skolan sen framför sen bakom igen sen på lekplatsen på Sparfältsgatan (en gata på Kristineberg) . Ni kanske vill se hur dom ser ut föresten?


sahit


adis


sen skulle nasim komma men dom stack innan, det så jag träffade nasim själv sorry sahit för att jag glömde att ringa haha :D sen när jag kom hem tog jag kort med HAHAH luffigt eller vad:)



VIDEOINLÄGG !

haha gamalt inlägg från min förra blogg :)


Blogawards 2009



Blogawards 2009 ikväll era småbloggare.
Vissa är VIP uhm som jag hehe :)
Kommer sändas på TV400 kl 19.30 ikväll
Kolla in oss !


Paris Hiltons British BFF


Ikväll kl 17.05 på kanal 3 börjar Paris Hiltons British BFF, iiiih skit kul. Sen när denna sesongen har varit spelar dom in i dubai och massa andra länder hihi :D Har redan sett dom 2 första avsnitten för länge sen på denna sesongen men måste kollas igen så alla som gillar paris KOLLA ! Själv så kommer man kolla reprisen för annat händer ikväll som ni redan vet

Mycket idag

Idag:

Dusha / Fixa mig
Paris Hiltons British BFF Sesong start ! (kommer ej kolla) :(
Blogawards ikväll wiihiii ;D



lugna ner mig kanske?

snackade nyss i lur med jonna kokade över va riktigt arg för andra saker, haha ja svär bästavännen e hon hon får mig att skratta när jag egentligen vill slå isönder allt runt mig. Ska lyssna på musik i mobilen  nu måste verkigen lugna ner mig, e typ speedad av arghet !

förbannad

förlåt om jag inte uppdaterade om vad som hände igår men troo mig det va katastrof orkar inte berätta om det nu, vi tar det senare iaf..
 
  Idag:
Soc mötte kl 12.00
Åka till sjukhuset och hämta cigg pengar och fika pengar av mamma
Mötta upp jonna utanför sjukhuset
Köpa cigg någonstans på sjukhuset..? Och fika HAHA !
Åka med familjen i eftermiddag till mormor för att hälsa på våra släktingar från Finland som har kommit på besök (TRÅKIGT bara jobbiga..)
Blogga
Myskväll med mamma


btw det snöööööar ute som fan :D:D


dagens händeser

Idag ska göras :

Fixa mig
Åka och mötta upp mitt ♥
Dra till stan


Dödlig mening


Detta skrev nyss en av mina tjej kompisar till mig, och den meningen fasnade i mitt huvud.
För det är så jävla sant som står där, om man verkligen älskar någon så är det värt att vänta på honom om man vill spendera livet med han.


Backstreet Boys vs. Westlife

När jag va mycket yngre va mina favorit pojkband klart Backstreet Boys och Westlife, köpte Backstreet Boys samlings skiva vet dock inte fan vart den är hihi (A)
men vad tycker ni?
Här får ni mina 2 favorit låtar med båda grupperna.










Dödliga fina låtar eller vad säger ni?




Tro inte nu att jag bara gillar lugn musik, men när man är kär så är det allt man vill lyssna på typ haha (A)


kan inte sova:(

ÅÅÅÅH vaknade för 20 min sen har inte ens sovit i 6 timmar.. E skit trött men kan inte sova det e pga av mina tabletter har börjar värka, för er som inte vet när man har ADD/ADHD äter man concerta såhär ser burken och tabetterna ut:

har 36 i dos, men vi ska höja det för det gör knappt någon efekt på mig överhuvdtaget och för er som inte vet vad för "efekt" det ska hjälpa mot så är det, att man ska göra mindre inpuls saker och det håller mig jävla mycket lugnare det e typ lugn medel, men har man inte add/adhd och tar dom gooddaamn man blir över speedad det blir som knark för andra. Det sjuka är med dom tabletterna mamma gav mig en imorse innan hon gick till jobbet för någon timma sen och nu har den börjat värka så börjar bli pigg och sen fram mot 10 tiden kommer jag bli skit trött, då börjar den sluta verka man tänker så att då borde jag bli som jag brukar vara skit pigg och värsta typ aah hur ska man säga "speedad" men så är det inte :P Dumma tablett jävlar haha !

Westlife - You raise me up

vet inte hur många hundra gånger jag lyssnat på denna låten nu sen
min baby inte är här mer, den berör en som fan så fin den är
gaaaah ! Looove
Just det med You raise me up, han har aldrig gjort så med mig försökt få mig att mår bra och lyfta upp mig genom att snacka med mig och alltid finnas där ändå helt gulligt. Saknar alla våra stunder azizam.


somnar inte?


Min kusin Linus tog bilden på mig när jag låg i mormors säng och precis hade duschat, tagen förra veckan.

- Ligger i sängen försöker sova men det går inte så bra.. Tänker för mycket kollade nyss filmer på mig och min älskling som vi spelat in tillsammans finns överdrivet många klipp och inspelningar från luren som bara är några veckor gamla, saknar han verkligen. Menmen vad ska man göra.. Måste verkligen försöka sova nu, annars lär jag aldrig komma upp imorgon, sov så sött alla läsare dröm om the one ya'll love ♥

Jag älskar dig hjärtat,
Skulle slita ut mitt hjärta för dig
Du har mitt hjärta och jag ditt
och det e så det ska vara ♥

saknaad

Jag kommer sakna dig föralltid,
men med tiden blir det lättare.
I need your soul so much


dödar mig

Denna låten dödar mig , låten är med i flyaga drake spola fram till 2:43 det är den biten som är med i flyga drake där han sjunger engelska texten dödar mig, hela flyga drake filmen berör mig såhårt älskar deen
Alla Sami Yusufs låtar är bääästa vackraste oooh LOVE LOVE LOVE

Allahumma salli 'ala,
Sayyidina,
Muhammadin an-Nabiyyi al-ummiyyi,
Wa 'ala alihi wa sahbihi wa sallim.


hemma

Kom hem för en stund sen mamma hämtade mig på kberg, sen åkte vi o käpte kebab pizza
sen kollade film en stund sen ringde Dino snackade med han länge, älskar han ♥
Sen nu sitte vid msn tänkte slänga in ett snabbt inlägg, ska kolla film nu igen

stan

ska fixa mig nu sen dra till stan med jonna snackar i lur med henne nu.

Jonna: Jag har fixat naglarna
Jag: Hur?
Jonna: Ja
Jag: vadå ja?
sen stund tystnad
Båda: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAhahaha


många brev idag

O.M.G fick typ 10 brev eller aah information och massa papper hem från SEB, Försäkrings kassan, Comviq, CSN och massa mer haha e ju lite små kändis nu.. Här kommer bilder på vissa saker jag fick hem kunde tyvärr inte fotta dom andra för det hade med bank saker pengar och sånt att göra.

2 brev från Comviq exakt likadana


Såklart fanns det en jävla massa papper i varje kuvert *veinte hur man stavar haha*


Klart fick man med betal order eller hur man nu säger..


Och det kostade 0.00 kr :) haha


Och det jag hade beställt 2 packet från Comviqs hemsida på internet va:


Fick hem detta med från CSN


Sånt fattigt kort, ska gå in på deras hemsida och registrera..DDAAH !


fick dock hem massa mer saker men som jag skrev innan kan inte visa dom på min blogg det skulle inte vara bra :D

Avstängd


HAHAHA nu är det såhär at ja har blivit avstängd från skolan :O
När jag fick veta det först började jag skratta vet inte varför sen smsade
min soc mig och frågade hur jag mår och allt
aja vaa ska man göra


syftat på i fredags




Pharell♥

Det fanns ett tag jag tror verkligen ingen i hela världen lyssnade mer på pharell än mig, speciellt en speciell låt, min mamma bokstavligen lärde sig den och min syster sen förbjö mamma mig att spela låten för när jag inte lyssnade på den gick jag runt och sjöng på den seriöst spelade den 24/7 i minst ett halv år. Hahah mamma sa också till mig du kan la fan denna låten baklänges med så mycket du lyssnar på den hihi(A)
 Jag vet att ni är nyfikna så här kommer låten och musikvideon :)



det är inte orginal låten har letat överallt med muikvideon i orginal med låten finns inte men här e orginal musikvideon och här kommer orginal låten !



älska beaten

älskar dessa två låtar just pga av deras beat i låten för er som e tröga så är det
bakgrunds musiken typ.

Promoe - Dekadansen


Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night
(dom pratar lite först eftersom det är en musikvideo egentligen)


Mammas efterskotts present

Har en present som jag gav mamma igår lite så i efterskott
'
Här är presenten kolla så fint jag slog in den och allt.
hihi kände mig lite duktig faktiskt kände att mamma skulle få presenten efter alla bråk vi hade i förgår
här är vad som va i presenten:

Först kom kartongen fram som låg i packetet


Sen öppnades kartongen :)


Och i fanns ett par skiit sexiga klackskor :) Mamma blev skit glad hon älskar dom ! Det vita i skorna är bara sånt skydd när man fick hem dom som man skulle ta ut ni vet sån gummi

tröööttt

hej bloggen och god morgon, sovit gott? Det har jag med hatar att vakna på morgonen då man inte vaknar "naturligt" utan att något väcker en vill ni se vad som väckte mig idag ? Här kommer det

solen solen solen solen hade glömt att vrida tillbaka persigenen *ursäkta stavningen helt fel* så vaknade av att det lyste inte i mitt anskite :( stackars mig ville ju sooova vafan..Och som ni ser det lyser in ganska starkt.Men men vad ska man göra justde min natt mat igår som jag åt va detta

 En macka med blatte salami och ost
Ett glas med mjölk
En skål med flingor och vanilj fil

va precis ute och rökte och snackade med min hoe jonna :)

film

Ska gå ner och hämta en skål med flingor och vanilj fil, looove it.
Sen ska jag kolla The Ugly Truth
Sov så gott alla underbara läsare
 ♥


msn haha




Jag & Jonna hade lite tråkigt i msn nyss hahahaha



HAHAHAHAHHHAAHAHAHA iiiiiiiiiiiiiiiiih roligaste någonsin


nattblogg


Sover ni än eller är ni vakna? Har legat i sängen nu i någon timma och lyssnat på musik i mobilen hade ingen lust att sitta vid data behövde tänka och sånt.. Men nu är jag här igen bitches jag vet att ni har saknat mig miiikhet. Ligger i sängen nu med och chattar med folk i msn som min hoe jonna tycker hon e liten hon borde gå och sova :P Och en kille jag har träffat 1 gång i 5 min i stockholm som raggade upp mig säger att han älskar mig av hela sitt hjärta man ba O M G stick vem e du ..? Lär dig svenska först med ! Inget illa menat men såna går mig på nerverna allt dom kan säga är älskar dig vill knulla dig e så trött på såna patetiska horor !
all my heart belongs to you.
Assså abooooo ja orkar inte så jobbiga alla är på msn ska fan ta självmord eller någonting nu ska bli EMO hahahaha flippa ! Seriöst har lust att slå någon så omogna jävlar det finns på msn ååh millh älskkling skicka bild puss älskar dig. hahahah alla ni som ens ber mig skicka bild som inte träffat mig stick alla som ens ber mig skicka bild som är någonting till mig kan sticka:)

lögn..


Jag vet inte hur länge jag orkar att hålla inne det jag vet längre,
alla vet om det utan dom som bor här jag bor och mina vänner
jag vetinte hur jag ska berätta det.. Jag inbilldar mig på insidan att
allt blir som innan att jag bara drömmer. Tro inte det är slut för det är det inte..
Skulle mina närmsta vänner få veta skulle ni bli riktigt chockade..

Sarah Conner - Living to love you
 


Tv tisdag

20.00 Ugly Betty Kanal 5 

 21.00 Desperate Housewives Kanal 5

22.00 The new adventures of old Christine


veckans bästa tv kväll tisdagar vafan :) vi hörs vid 22.30 !
om jag inte hinner slänga in något snabbt inlägg i pauserna som detta inlägget.


Ugly Betty


Nu börjar Ugly Betty måste kollas :D


Anna Anka, Maria Montazami och Agnes-Nicole Winter

Hahaha en klockren parodiAnna Anka, Maria Montazami och Agnes-Nicole Winter,
checka in detta skit kul ! hahaha


Älskade, Hatade Förort


Som ni vet så älskar jag Älskade, Hatade Förort
här kommer avsnitt, 2,3,4,5,6. resten har inte kommit på tv än:)
Njuuut !
http://svtplay.se/v/1688572/alskade__hatade_forort/del_2_av_8?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1724991/sb,p115218,1,f,-1

Går tyvärr inte att sätta video klippen på min blogg eftersom det är hela avsnitt och dom är för långa men gå in på länken och kolla därifrån :)
btw håller på att ladda ner ansvitten från www.tankafett.com

Zaman Zadran Goes KÄNDIS


Här kommer ett klipp på Zaman Zadran aka MIN MAN !
Kolla kolla han e med i " I Zlatans Fotspår"
You go baby ♥


luren med jonna


jag i Nikkos skor.

snackade precis i lur med jonna om allt igår och allt, att min mamma och hennes pappa har bestäm att vi 4 ska träffas på fredag och snacka vilket varken jag och jonna vill. Nu har vi löst vårat lilla bråk eller aah att hon va sur på mig.
 Detta smsade vi nyss:

Jonna: hahahah! nej inget ska komma emellan oss ! You n Me ;)
Jag; We ride and we die togheter bruur
Jonna: Bad Girls Forlife

HAHAH skadade är vi vafan, älskar dig bruden jävligt mycket min hoe.


Millaha diskuterar



Något som berör mig mycket backa upp ens familj:

Det är något som är självklart för mig, jag älskar min familj över allt annat på jorden. Skulle kunna sitta livstid för deras skull, skulle kriga tillmax för dom skulle aldrig ge upp. Jag ska vara helt ärlig den jag känner att jag måste skydda mest är min lillasyster Olivia hon är född 1993 asså hon e 16 , 2 år yngre än mig. Jag är rädd varje dag att något ska hända att hon ska stötta på någon som typ mig ute ? Förstår ni hur jag menar? för min lillasyster skulle jag verkligen döda det är som jag alltid sagt .
Hotar någon min syster, slår jag personen och hotar den grovare
Slår någon min syster kommer jag misshandla personen så jävla grovt
Misshandlar någon min syster, oooh fyfan jag svär på gud kommer misshandla och knivhugga den personen på plats
Skulle någon knivhugga min syster ja men så synd för den personen för jag skulle bokstavligen DÖDA personen hade suttit livstid med hade inte brytt mig det e samma sak med min mamma rör någon hon ooogooddaaaamn det e synd om personen/personerna. Klart jag hade backat mina små bröder med det är som när min lillebror försvann i Hestra skogen med en annan fittunge, ni skulle bara höra vad jag sa om lärarna och den ungen.Vill bara ni ska veta att för min familj skulle jag göra allt, vi säger min syster skulle döda någon, skulle ta på mig skulden för att rädda henne. Säger här och nu rör inte min familj, älskar dom !


Inte i Millah's värld!



Jag blir snäll och slutar provesera
hahah nejnej det är verkligen inte något som skulle ske i min värld, alla är födda på vissa sätt och har vissa attetyder. Skulle jag sluta vara den jag är men vad fan ska jag bli då.. eeh nunna? Typ ja något sånt. Det finns typ inget roligare än att provesera folk och saker dom gör, jag lever för det.

Jag dejtar Stureplan bratz
Ja vad skulle ni säga om jag kom med en över svensk kille med blondaste håret och backslick så det står härliga till och som har 1000 liter brun utan sol och som har blekt sina ögonbryn så dom inte syns och blåa ögon. Det skulle vara en syn va? haha usha blir seriöst äcklad av såna killar, hur fjortisar är dom inte egentligen? Får fan rysningar när jag ser såna !

Att jag inte skulle döda för min familj
Det är verkligen något som aldrig skulle hända, skulle boktavligen döda för min familj, det är bara så det är.Jag har största kärleken för dom. Händer något dom rör det mig, rör någon dom goood damn säger jag bara..


Hemma nu

Jonna tog bilden på mig hemma hos henne i söndags när jag låg i sängen och smsade med mr hemlig hahaha nääh skoja smsade till en kompis bara:)


Saknat mig ? naaw det vet jag att ni har, efter allt som hände igår så åkte jag hem till nikko kände att jag behövde min bästevän att snacka med, sen kollade vi film och sånt på kvällen och snackade o allt riktigt mys. Sen idag körde nikkos mamma oss till tullen skolan på morgonen sen togjag bussen till södra torget så kom mormor och hämtade mig där, sen åkte jag hem till henne åt frukost sen sov sen vid 12.00 kom mormor in med telefonen och sa mamma ville snacka med mig så snackade jag med henne i en halv timma sen käkade jag middag sen körde morfar hem mig. Sen nu e hemma ligger i sängen och tråkar ska la kolla film eller nåogot.

hos älsk nikko



e hemma hos nikko nu ligger i hennes säng medans hon ligger brevid och säger vetinte vad hon snackar om.. konstig e hon men vad ska man göra älskar henne ändå ska sova här inatt, uppdaterar mer senare.


äta/film


bilden e tagen på mig i fredags på h-borg jonna tog bilden när jag stog mitt ute i vägen och gjorde posen doggy stile. hahah bjuder på bilden som fan :)

Iaf ska göra detta nu :
Göra frukost, troligen toast MUMS !
Kolla film och äta frukost

Fick hem packet

Fick hem ett packet med posten, såklart när man e kändis får man sånt ;)


men vad som va i packet är också hemlig hihi :$

kändis yapp


vad ska man göra ..? folk försöker fota mig när jag åker buss, guud så pinsamt, sluta ta kort på mig era små fans :) Gulligt men gillar inte att bli smyg fottad, vill ha lite privathet kanske ? haha tanken e lite kul att folk smygfottar mig och skickar det till mig lite kul men iriterande faktiskt.

gamal o skön låt




DRESSCODE

Dresscode of today:



Linne: Gina Tricot
Mjukis byxor: Stadium
Skor: Reebook skor Intersport
Rosa underlinne: Ullared (A)


Jag & Nikko bakar


Bilden e tagen på mig och nikko förra veckan tror jag det va när vi va på väg hem till henne från bussen kallt som fan ute :) Nu kommer bilder från förra veckan när nikko sov hos mig och vi bakade kladdkaka.






tro det eller ej men den blev skit god, soppas god att vi bombade den o åt upp den haha :)


kaos

Ringde mamma och berättade alt till henne konstig nog så blev hon inte arg..? Hon skrek inte ingnting, men sen hotade hon med att hon ska lägga in mig på psyket och det vägrade jag sen sa hon att jag ska börja äta anti depresiva tabletter vilket jag vägrade med, så mamma blev typ skit ledsen hon sa jag vetinte vad mer jag kan göra med dig, det är som jag sa till mamma det finns inget mer att göra med mig jag e redan förstörd..

blogg

kmr blogga från myou där uppe på min sida ska dra nu hej

omg fick panik nyss

OMG fick världen panik när jag skrev förra inlägget, kommer inte alls gå på möttena vågar inte jag vet vad som kommer hända. Soc har sagt att jag måste gå dit annars får jag dags böter eller sluten anstalt som nytt straff men förlåt jag klarar inte av att gå dit det knäcker mig. Kommer sticka nu någonstans orkar inte gå dit klarar inte av det får panik nunu. Mamma och lillemor kommer döda mig när jag inte kommer dit, det känns att jag inerst inne vill gömma mig från alla mina problem men nu när problemen är framför mig är jag inte stark nog att klara av dom, det är som alla säger till mig: Du kan inte springa iväg från problemen dom kommer ikapp dig för eller senare och när dom kommer ikapp dig knäcker dom dig hårdare än vad du någonsin kunnat ana..

fixa sen dra

Ska fixa mig nu, sen tar jag bussen 12.25 till stan.
Idag ska göras:

Mötte med Cedern(mottagning för knarkare) med Mamma och min lärare Lillemor och dom på cedern

Mötte med Friskis & Svettis med Lillemor och någon som jobbar där

Troligen så kommer mamma dampa isönder sig för jag kommer visa posetivt på pisseprovet så kommer nog sticka efter möttena och sova någonstans.


Sant.


Det är sant det dom sjunger, rena sanningen hade med dödat för min familj !

Vers ur låten:
tro fan jag skjuter dig om det e så
om min familj är i fara får det bli så


jag skulle aldrig backa för att skjuta dig rätt på plats
om du pillar min lillebrorsha eller syster
eller pappa eller mamma eller bror
jag skulle, inte banga för att lossa några skott i din kropp
Jag sitter gärna livstid för dom jag älskar.


vaknade för en stund sen

Hej bloggen förlåt om jag inte skrev igår efter att jag kollad på filmen men den handlar om en tjej som är tsm med en kille och tjejen har förmågan att se vad folk egentligen menar när dom ljuger, sen blir hon kär i hennes killes kompis och massa saker händer för den killen ljuger aldrig kolla filmen !
Iaf nu när jag vaknade ringde min kusin och skällde på mig eftersom jag inte va i skolan taha.. Sen stack jag in i duschen och duscha, nu har jag sån panik..

Film time


Har precis laddat ner Dakota Skye, denisa tipsade mig om filmen och den verkar vara skit bra.
Har kollat upp lite om den på internet och många säger den är bättre än twiligt, men det jag vet att denna filmen handlar om är:
Hon tjejen är tsm med en kille och hon har övernaturliga krafter hon kan läsa folks tankar, sen blir hon kär i hennes killes kompis tror jag det va? förstod inte riktigt hur denisa förklarade allt helt snurrigt lät det men berättar sen vad filmen handlar om efter att jag kollat på den :)

För att en film kväll ska vara perfekt behövs detta :

En flaska Fanta
En chipspåse


såklart har jag båda :) Så nu är filmkvällen perfekto ! Ska sätta datan på bordet brevid min säng sen ligga under täcket helt varm med mitt gottgott och kolla på filmen :) hahah såklart man måste mysa till när man e själv med. Vi hörs om en och en halv timma något sånt.


Bästa just nu

Livvi Franc ft. Pitbull - Now I'm That Bitch



Hi, my name is,
You wont remember, wait till December.
Cause you thought that I was pure as snow,
Guess you didnt know.
Hold tight, surprise, open your eyes its springtime.
Flowers blossoming, I am one of them, bet you like how Ive grown.

Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh.
Cant get what you want, so youre acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown.


Why, should I even remember, back when you blanked me, to
put it frankly.
But now Im back, Im not attracted, and youre not getting
none.
Cause Im, not for the taking, Im not a bender, return to
sender.
I laugh at you even asking to, to get with me tonight.

Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh,
Cant get what you want, so youre acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown.

Now Im that bitch,
Now Im that bitch,
Now Im that bitch, and youre just a clown.
Now Im that bitch,
Now Im that bitch,
Now Im that bitch, yeah look at me now.

You passed me by, never looked twice.
Now Im the chick, you wanna be with.
Isnt it so funny now, Im the one to shut you down.
Dont worry girls, if he didnt notice you,
Soon hell be begging to.

Oye, mamida..calmate
I feel ya
We all get burned
Those who survive are the ones that learn (learn, learn)
If it dont kill ya, make you stronger
Pero no te ponga como una chonga
Even though I aint gonna lie
It turns me on a little bit when you act like a bitch
Mama I know what you went through was hard
But the biggest bitch is karma, let her do her job (thats right)
Dont even stress these clowns, baby you a queen, heres the crown
Enjoy yourself, you independent now (thats right)
They lose, and you winnin now (Thats right)
Youre a shootin star, now let them know who you are

Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh,
Cant get what you want, so youre acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown.
Now Im that bitch,
Now Im that bitch,

Now Im that bitch, and youre just a clown.
Now Im that bitch,
Now Im that bitch,
Now Im that bitch, yeah look at me now.


Hemligheter


Till Jonna :
Gumman kommer du ihåg igår när vi satt vid erat köksbord och du berätade det man gör med munnen?
Igår när vi träffade dom när han kom fram o kramade mig gjorde han så med munnen och kollade i mina ögon, sen gjorde han det massa mer gånger när han snackade med mig . Och han andra killen gjorde så med läppen massa gånger när han kollade på dig man typ ba goooddammn vill du ha hennes fi**a så hårt o ky** haha förstårdu nu vad jag menar gumman :)


sova över


shuululu bloggen vaknade för en stund sen e hemma hos jonna nu sov här inatt.
Berättar mer sen om går natten och kvällen skiit soft va det ;)
kan säga såhär så länge vi kom hem 04.00 och jag va bokstavligen kaosad

Inspark idag


HAHAHHAHA BJUDER PÅ DENNA BILDEN SÅN SKÄMIG DEN ÄR
tagen igår på jonna och mig i h-borg haha
en mycket ofixad millah iaf

ska fixa mig nu sen ska jag och jonna dra till ett ställe sen göra andra saker sen


ImageChef.com

Hitta såna häftiga saker på internet där man själv skriver meningar !
ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more


Grattis Lillebror

Grattis till min lillebror rasmus som fyllde 7 år i förrgår ♥
I love u miniboy
har tyvärr ingen bild på han ..


Grattis Mamma ♥




Grattis min älskade mamma på 39 årsdagen ♥
Du är bäst,kommer alltid älska dig mest i hela världen.
Jag fattar inte hur du har orkat stå ut med mig genom åren genom alla problem jag haft, men i slut ändan har det alltid varit du som har brytt dig hur mycket än det har knäckt dig. Kan verkligen berätta allt till dig du är som en bästevän för mig mami. Skulle döda för din skull och det vet du om vad som än händer kommer jag alltid finnas vid din sida . Hoppas du får bästa födelsedagen, såklart har jag köpt den present till mamma som hon önskade sig mest haha :D Dock fyllde mamma år igår men vi ska fira henne och hennes bästevän anna idag :)
JAG ÄLSKAR DIG MEST hoppas du lever i 10000 år till ♥


Dödligt igår


Igår:
efter skolan drog jag min kusin linus och jonna till H-borgs pizzeria och käkade sen åkte dom till kberg och jag stannade kvar på h-borg och gick hem till min pappa. Sen senare på eftermiddagen firade vi min lillebror som bev 7 år gamal. Sen stack jag till kberg och träffade jonna sen efter vi varit hemma hos dom drog vi ut i kberg och va med sahit, adis och rahim skit kul såna cpbarn haha iaf vi va med dom i någon timma sen kickade ja och jonna ner till stan. Och dääär blev det kaos, jag hotade en sån tjej med massa saker ska inte säga vad och åt vem pga av att man vet aldrig vem som läser detta o det kan bli illa iaf sen vid 00.00 drog jag jonna och amanda (min halv kusin) hem jonna hoppade av vid kberg och vi vid hborg amanda bor ju granne med mig såklart haha. aah det va typ gårdagen ?


hemma igen

Kom precis hem har sovit hos pappa inatt,
uppdaterar mer sen kollar film nu ♥

Med min kusin


Sitter i min säng nu med min favorit kusin Linus :) Han sitter vid sin data och jag vid min. Min syster skulle sova så vi gick upp till mitt rum o spelar musiken här.. Skola imon? pallar inte men måste gå vafan =/ just nu lyssna vi på någon fransk låt ella e la typ? o sjunger med sexigt värre idol nästa ? Not ! Har massa bilder från veckan o från idag i skolan när jag jobbade så fottade min kusin mig ska se om jag orkar lägga in idag annars gör jag det imon

my first love your every breath i take your every step i take.


knäckt av saknaden

 
Man ser allt mer och mer i mina ögon hur jag slutar bry mig om allt annat hur jag börjar se ut.Helt trött inte ens fixa mig bara mjukis klädder inget smink, om du inte är här varför ska jag fixa mig ? Ser ingen anledning och ser ingen ork i det längre heller.  Jag hittar knappt någon anledning att gå upp längre, varför ska jag ? vad finns det att göra utan dig ? INGET ! Jag är bokstavligen inget utan dig, e helt knäckt pallar inte. Saknaden av dig tar dö på mig, trodde det skulle ta längre tid än 17 dagar att knäcka mig totalt men tydligen inte.. Vad ska jag göra det har gått till en gräns då mina kompsar tycker jag e så jävla kaxig o tyken o sur hela tiden och tar det personligt, men det är inget mot dom det är bara sån jag blivit pga av hur jag mår kan inte hjälpa det.. Det är2 år kvar tills du kommer alla runt mig säger millah lämna han ska du verkligen förstöra dig själv genom att vänta innan han kommer ut lär du ligga inne på psyket.. Om ni hade varit mina närmsta vänner hade ni inte sagt så utan stöttat mig för att ni ser att jag är kär och detta är vad jag valt att göra ! Men såklart alla får tycka och tänka vad dom vill, jag stoppar dom verkligen inte när dom säger sånt till mig önskar bara jag hade 1 kompis som stod på min sida och sa lämna han inte du älskar han !  Någon som ser det från min sida, och verkligen förstår hur jag har det egentligen. Som jag sakt i tidigare inlägg jag vill bara bort härifrån där ingen kan hitta mig sova bort 2 år av mitt liv tills min pojkvän är tillbaka hos mig ! Jag kan svära på vad som helst att ingen någonsin kommer kunna känna denna sorgen/saknaden som jag har och smärtan att gå runt och bär på den hela tiden.. Och det har bara gått 17 dagar och den har växt mer än vad jag själv kunnat tro.. Orkar inte ens skriva om det , det gör bara saken värre.


Know I should stay away from you, cause it's no good for me.
I try and try but my obsession wont let me leave


dålig uppdatering

har inte uppdaterat på länge för har inte varit hemma på länge, uppdaterar mer sen min syster sitter brevid mig i soffan och är jobbig och min kusin sitter i fotöljen o tjafsar med min syster JOBBIGT !

min dag idag

Idag har jag gjort :

vaknat

 Duschat

 Bloggat lite

Ska göras idag:

Sminka mig

Blåsa håret

Platta håret

träffa min favorit

sova där med


saknad


JAG SAKNAR OSS !

Jag och nikko ute i dalsjöfors


Jag o nikko pussas xD


jag o nikko


nikko o jag utanför hos pappa skit packade


ja o nikko i frölunda


jag o nikko










finns minst 2000 bilder till men orkar inte lägga ut dom


fuck

mamma ringde nyss :

Mamma: VAAAAARFÖÖR I HELVETE HAR DU INTE VARIT I SKOLAN FÖRRA VECKAN
Jag: har jag ju..?
Mamma: LJUUUUG INTE HAR DU INTE ALLS
Jag: okej då..

sen massa mer o gooddaaaammn mamma e aaaaaaaarg

o.m.g



Jag behövde samtalet jag hade längtat efter det, men jag viste inte det skulle knäcka mig så hårt..Baby jag önskar du kunde se smärtan inom mig som jag har hur ont det egentligen gör att sakna dig.Jag orkar inte mer asså åååh, kom hem ska fucking sova bort mitt liv tills du e här med mig igen..Det värsta är när jag stänger mina ögon e du här med mig men så fort jag öppnar dom är du borta igen :(
ta me jadege ao za tasara mina kawom azizam.
jag menar det jag älskar dig


eller..?

kan man vara kär i 2 personer samtidigt..?


osbourne reloaded



ligger i sängen o kollar på osbourne reloaded
helt sjuk är den familjen aja efter detta pogramet e slut ska jag kolla någon film vetinte vilken än.

btw kollade på The Final Destination innan laddade hem den, kolla den skiiit bra.

Gäster


har gäster hemma nu orkar inte med dom har huvudvärk och e skit trött.
ska vila lite nu iaf kolla tv får la se om jag somnar eller inte


Farbror Barbro


hahaha farbror barbro är nog bland dom fulaste och roligast personerna någonsin som gått på tv, jag och jonna kollar 24/7 youtube klipp på han .

spola fram tills det har gått 40 sek.


hahahahahaha


lördags


jag och jonna lagade gorme middag, enchilladas !



jonna i bilden leker kock haha


väääääärsta sindeln när vi va ute o rökte på natten vid 02.00


fredags


va ju barnvak åt min lillebror noel i fredags hemma hos mormor o morfar jonna hjälpte till vi va barnvakt från 12.00 till 20.00 daamn här kommer bilder från dagen

min mormors albani, när vi va ute o gick med han vid willys när mormor o morfar va inne o handlade rökte ja o jonna o tog ut albani


jonna och noel,


jonna o noel



efter vi lämnat hem noel när mamma kom så sov vi hos jonna


torsdags


va hemma hos min kusin linus med jonna sen efter att vi hade fixat naglarna sminkade jonna mig som en transa på skoj, bjuder seriöst på dessa bilder, skäms över dom haha.

jaa millah kan med likna transa om hon vill hahha


fin smiinkning men e inte transa skulle aldrig gå så ute


jonna


jonna i bilden.
sover hos min jonna inatt igen.
viste e hon sexig ? singel med, ;)
btw din khoz vågar du inte säga vem du e suug din mes om du nu har så mkt luft stå för vad du säger o säg ditt namn såå patetisk !

sov hos jonna

sov hemma hos jonna inatt :)
vaknade för en stund sen
uppdaterar mer senare

Busta Rhymes - Arab Money

sova nu

ska sova nu, ska upp tidigt imon ska lämna min bror noel på förskolan sen vara barnvakt hela dagen .

idag

Stan med jonna o linus
köpte webcam & Nagellack o nagel förlägning (riktg)
hem till linus kusin

hahha snackade i lur med zaman för en stund sen :) imon kl 22.00 på stv kmr han vara med på intervju kolllaaaaa


fixat naglarna







inköp

Detta köpte jag igår !

 Pizza 60 kr
 
Cigg packet Corner 40 kr
 Örhängen 139 kr
Comviq Kompis 195 kr


Ska köpas idag :

Köpa ny webcam 219 kr

Ska lämna in min nya mobil som jag haft i 1 månad på netonnet där jag med ska köpa webcamen !

Ska fixa mig snabbt nu och mötta upp Linus och Jonna i stan först ska vi till pantbanken, linus ska panta ena hans telefon sen ska vi åka till netonnet . uppdaterar senare !


Hemligheter


Vill ni veta en hemlighet ?
Ett tag ville min älskling att jag skulle bära slöja..Han ville jag skulle bära det så ingen kille skulle se mitt vackra hår och allt sånt berättade han..

Såhär hade jag sett ut i slöja fast inte visat håret då.. Kaos ändå vafan, tänk mig i slöja ? asså det är verkligen inget fel att bära slöja men jag skulle aldrig kunna göra det här i sverige men han släppe den iden sen för han såg på mig hur mycket jag inte ville använda den.


Millah ♥ ... ?

 
Jag hade gärna skrivit ut vem min pojkvän är jag kallar han ibland älskling, baby, min iranier och då börjar ni säkert tro aaah vi vet vem det är eftersom han är iranier men tro mig ni har så fel ni är så långt ifrån, jag har ju faktiskt frågat folk vad dom tror men dom av mina kompisar som verkligen står mig nära vet så klart namnet på han. Jag önskar jag kunde skriva ut namnet här men kan inte..

vaknade

vaknade precis, seriöst måste börja sköta min skola igen ! Ska gå dit imon o sluta skolka nu hehe.
Btw sovit gott alla ? :)


trött

Ska sova nu, god natt alla ♥


RSS 2.0