Mitt hår nu


Såhär såg mitt hår ut innan, inte så långt för hade kort hårförlängning.

Kommer ni ihåg hur hemligt jag gjorde allt om hur mitt hår blev efter alla färgningar? Justde har ju inte berättat om det ;) Började med att sätta en avfärning i håret sen en till sen 2 till sen blekte jag det en massa gånger och allt mitt hr blev va blont i hårbotten och sen orange resten, sen sista gången jag blekte det så tappade jag över 10 cm hår på längden och massa mer hår.. Jag började såklart gråta för ville bli blond och älskar mitt hår och det blev förstört men tacka gud för att min mamma är utbildad frisör dock jobbar hon inte som det som fixade mitt hår och köpte hårförlägning till mig och allt.




Kommer mer bilder sen på mitt hår ;)


Mys


ibland måste man bära burka

Nu ska jag och min älskling lägga oss i sängen och kolla film (:


Dagens fråga!


Vilket väljer jag helst..






;)


kaos utan paus



Nu har jag tid att blogga en stund så tänkte förklara mig lite om senaste veckorna det gillar ni va? ;) Det är såhär att i mitt liv dom två senaste veckorna har hänt så jävla mycket saker som gjort att jag inte haft tid eller viljan att blogga bråk polisstation psyk och mycket mer. Vad jag menade med sakerna jag strök över kan jag tyvärr inte berätta som sagt jag har ett privatliv med, senaste veckorna har verkligen förstört min hjärna och mitt hjärta. Jag har fått vara med om att folk bara har lämnat mig utan att säga ett ända ord något som knäckte mig totalt ville bara gå under jorden och ge upp allt. Det är svårt när något man älskar bara försvinner bara så man får inte ens än chans att säga hejdå eller som i läget va då farväl, det förstörde mig så hårt att jag va tvungen och åka och se om han va *** eller ****** .. Jag borde tacka gud för alla vänner jag haft runt mig som stöttat mig och hjälpt mig kanske låter taskigt och säga att det inte funkade just d för va så knäckt men nu säger jag tack till mina vänner ♥

Det är också så mycket mer problem som varit i min familj hela mitt liv är ett stort problem egentligen alltid problem vart jag än kollar eller går så blir det problem VARFÖR? Det vet jag inte men det är något jag alltid kommer undra.. Ibland är min och min killes förhållande hur bra som helst vi är som nykära och ibland är det de värsta förhållandet man kan vara i, men det är inte bara det de finns så mycket mer som jag inte berättar som hur mycket svek och förtroende som försvinner för varje dag. Det finns så mycket dolt under ytan som tar knäcken på mig jag kanske är dum men jag är inte blind.. Jag sa till min bästevän för kanske en vecka sen att mitt hjärta är så krossat det går inte att krossa mer och det är sant, jag fattar inte hur mycket jag kan tåla egentligen. Mina vänner säger till mig lämna han va inte med han, han förstör dig han blir din död dom säger bara massa negativa saker nu är första gången på länge jag ska försvara han.

Han kanske är dålig kille men han är också den bästa killen när han är som bäst, det är det jag ser i han jag vet hur han är när han är dålig tro inte att jag är blind jag har ändå tillbringat över 2 år i mitt liv med honom så jag vet att han kan vara värre än värst. Men det är ingen annan än jag som ser hur han är med mig när vi är själva och vad vi gör och hur mycket kärlek det finns då. Han är killen som kan få mig att känna mig mer älskad än någon annan på jorden och han är också den killen som får mig att gråta mer än någon annan och må dåligt, alla har två sidor eller hur en bra och en dålig?

Men vill ni veta? Det va då nu är det ändrat på saker hans "gulliga" sida är försvunnen helt och hållet det ända som finns kvar är hans dåliga sida droger förstör folk totalt.. Jag vet att hans bra sida finns där inne i honom någonstans men fråga är vart och när kommer den tillbaka? Hur vet jag att jag fortfarande är kär om det har slutat att pirra i magen när jag ser han? Varför är jag inte nykär längre? Jag önskar jag kunde stanna nykär föralltid det är fan då man är som lyckligast, det spelar ingen roll att vi varit tillsammans länge jag va alltid nykär men inte längre tänk om jag har slutat älskat han? Hur vet jag att jag fortfarande älskar han? Jag älskar den gulliga sidan av honom den andra sidan som är "dålig" av honom HATAR jag bokstavligen hatar.

Vet ni vad jag är riktigt rädd för..? Jag är rädd för att förlora han föralltid han är fan allt för mig han är mitt liv han har mitt hjärta allt allt allt, utan han i mitt liv vad skulle jag göra då? Så fort jag inte har han vid min sida går jag under jorden och slutar leva och bara gråter och så jävla knäckt och förstörd att dom pratade om att lägga in mig på psyket och det skrämmer mig riktigt mycket. Jag har blivit besatt av han tanken av att se han med någon annan gör mig galen, jag skulle aldrig klara av att se han med någon annan. Han ska vara med mig eller så ska han inte vara med någon alls, tar det slut en vacker dag mellan oss och vi går skiljda vägar så har han berättat vad som kommer hända han säger alltid: Millah lämnar du mig dödar jag dig, sen tar jag livet av mig så är vi tillsammans i himlen föralltid. Jag vet hur han är och det förvånar mig inte minsta lilla om det är så att han är helt seriös han svorit på koran och allt och då ljuger han inte menmen.. Okej det finns gånger vi gjort slut men det är aldrig slut på riktigt asså att vi säger upp allt med varandra tar bort nummer flyttar allt förstår ni hur jag menar? Han älskar mig minst lika mycket som jag älskar han om inte mer, men jag vet inte hur mycket mer jag orkar om det ska vara som det är nu..

it's true



When a man loves a woman
Can't keep his mind on nothin' else
He'd trade the world
For the good thing he's found

If she is bad, he can't see it
She can do no wrong
And turn his back on his best friend
If he puts her down

When a man loves a woman
Spend his very last dime
And trying to hold on to what he needs

He'd give up all his comforts
And sleep out in the rain
If she said that's the way, it ought to be

When a man loves a woman
I give you everything I've got
Trying to hold on to your precious love
And baby baby please don't treat me bad

When a man loves a woman
Deep down in his soul
She can bring him such misery

If she is playing him for a fool
He's the last one to know

Loving eyes can never see

Yes when a man loves a woman
I know exactly how he feels
'Cause baby, baby

When a man loves a woman
When a man loves a woman
When a man loves a woman
When a man, when a man
When a man loves a woman


hemma



Kom hem för en stund sen, snart ska vi laga mat får la se vad det blir. Skriver senare pallar inte med bloggen just nu är skit trött hungrig som fan sovit dåligt och allt sånt där, men lovar att uppdatera om en stund när jag e på bättre humör :)

03.54

Jag är kär ♥


Färg?

 Tror ni jag har blond färg nu ?
 ..eller kanske fortfarande har svart?
 kanske ville färga till brunt..?



inte den samma längre


 
Efter allt som hänt dom två senaste veckorna så är det dags att allt ändras då menar jag verkligen det, om ni bara viste allt som hade hänt så hade ni förstått mig men jag tänker inte skriva i bloggen om allt som hänt för det har med mitt privat liv att göra och till skillnad från vissa andra skiljer jag på blogg livet och mitt privat liv det är två helt olika liv.

Som jag har blivit nu;

 Lever livet på mitt sätt och följer mina val !
 Färgat håret och förlängt det men vilken färg får ni se i helgen ;)
 Ändrat på min attetyd helt huum.. Kanske den blivit ännu värre och kaxigare eller har jag blivit snäll?
 Provecerar mera ;)

back in track



en sväng hemma


kom hem för någon timma sen har varit hos jonna hela veckan ska snart dit igen tar bussen 20.55 till stan så ska jag möta upp henne och chiquita :) en liten pitbull red nose haha :D som vi ska passa vilket vi gör dagligen vadå jag är chiquitas moster hahahha (A) guuud så mycket som hände igår omgomgomg berättar mer imon ska dra nu och packa lite saker och byta om, så bloggar mer om allt imorgon.

Im so sick of everything its killing me i cant take it no more.

Jag måste ta vara på det jag har kvar dom som älskar mig och dom
jag älskar känner för varje dag hur sakta jag börjar förlora dom om jag fortsätter hålla på som jag gör.

film o sånt

Ska kolla klart filmen tretton nu sen kolla någon annan film med sen sova :)
Vänt på dygnet totalt? Hell yeah !
Hörs imon puss på er god natt dröm inte om mig för mycket bara;)


dör för låten så fin den är MILLAHA LOVE


I'm never gonna say goodbye
Cos I never wanna see you cry
I swore to you my love would remain
And I swear it all over again and I
I'm never gonna treat you bad
Cos I never wanna see you sad
I swore to share your joy and your pain
And I swear it all over again


true love


Jag skulle ge mitt allt för att få b
ara en natt med dig, jag skulle riskera mitt liv för att känna din kropp bredvid min


Nattblogg


Know I should stay away from you, cause it's no good for me, i try and try but my obsession wont let me leave..

Shululu alla bloggläsare, ligger och kollar film och pausade vetinte varför? Fick bara lust att skriva ett blogginlägg och vet ni vilken film jag kollar på? Jo tretton den tonårs filmen skit längesen jag såg den vem gillar inte den filmen ? Populära tonårs brudar som festar knarkar knullar leker med alla känner mig träffad HAHAHAHA. Idag när jag vaknade åkte jag till stan och mötte upp jonna så köpte jag ett nytt busskort sen åkte vi hem till henne och va med 2 killar mr x 1 och mr x 2 ;) Sen åkte vi ner till stan igen och köpte en sak till mr x hundar på apoteket ja och sen hände massa saker som jag inte tänker säga hihi (A)

 

And you can see my heart beating
You can see it through my chest

And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger
As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life

 

Såhär ser jag typ ut varje dag en boll på huvudet och stora örhängen och aldrig fixad längre, vem ska jag fixa mig för nu? Pallar inte med sånt det ända jag går i nu är typ bara stora mjukis tröjor och mjukis byxor eller så har jag leggings och stor mjukis tröja fattar ni vad som hänt med mig eller ? Innan alltid fixad skit fina klädder klackskor all sån skit och nu ? INGET sånt längre asså pallar inte ens ha utsläppt hår har det aldrig och när jag väl har utsläppt sätter jag upp det efter en kvart jag sover fan med en boll på mitt huvud. För er som inte fattar så sätter jag upp håret som en jävla boll som på bilden, sätter ju fan knappt på maskara längre orkar verkligen inte. Om inte han är här så fixar jag mig inte jag har ingen annan att fixa mig för än han jag vill inte ens fixa mig för någon annan så har det blivit har levt efter hans regler to long..   

dusch o movie


Ska ta en jävligt lång varmt bad i våran jacuzzi sen ska jag kolla på film.
Bloggar mer imorgon!

I'll never let go, i promise..



Bland det värsta som finns är att säga farväl av någon man älskar men det finns något ännu värre att inte få chansen att säga farväl när man vet man aldrig kommer se personen igen. Jag vet att jag aldrig mer kommer se han igen eller höra hans röst eller känna han nära mig jag kommer aldrig mer få höra han säga att han älskar mig.. Han viste om att jag älskar han jävligt mycket men han viste aldrig om hur mycket jag egentligen älskade han och nu kommer han aldrig få reda på det jag tog honom förgivet och nu är han borta och det finns inget jag kan göra. För första gången i mitt liv står jag kvar hjälplös och kan inte göra någonting det ända jag kan göra är att se mitt liv passera förbi medans jag lever i mina minnen med honom. Jag är rädd att tappa förstånder helt att jag börjar leva en värld där han är brevid mig och att jag tappar förståndet om vad som är verklighet och inte, tills en vacker dag jag kommer öppna ögonen igen och ser att allt är borta att han inte kommer tillbaka att jag har förlorat allt och då, då blir det dagen jag blir förlorad föralltid. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar han, han är som en drog för mig jag behöver han hela tiden mer och mer och utan han blir jag helt förstörd. Det som får mig att ens leva kvar är att jag vet hur mycket han älskar mig jag vet att han aldrig skulle vilja se mig må såhär det hade knäckt han men jag vetinte vad jag ska göra längre. Han är dum han viste att jag skulle bli sån här men ändå gjorde han det han gjorde och jag hatar honom för det men ändå kan jag inte sluta älska han.

Jag älskar dig överallt annat på jorden,
du kommer alltid ha mitt hjärta.
Tiden vi hade kommer föralltid finnas kvar inom mig
jag glömmer dig aldrig älskling.

Titanic



Finns ingen mer romantisk och underbar film som denna!

I'll never let go i promise.


Helgen


Tog den innan idag när jag skulle ut och röka kolla så sköna inne tofflor från finland jag har :)

Dagens Dresscode:

Jeans leggings - skum affär i eskilstuna?
Vitt Linne - Gina Tricot
Brun Kofta - Hemlig affär
Tofflor - Finalnd
Jacka - Hemlig affär
Fan vad jag känner mig fjorits nu när jag gjorde så men jag vet att ni läsare älskar det som fan
Förlåt om jag inte bloggade igår men sov aldrig hemma åkte hem till jonna i fredags och bosatte mig där tills idag, gud vad mycket saker det har hänt i helgen herregud katastrof förfan.

Fredag: Träffade vi massa killar såna libaneser och va och rökte vattenpipa med dom på sjöbo och sån skit sen träffade vi en finsk kille och en chilenare och va med dom flera gånger under dagen. Huuum vad gjorde vi mer? Kommer fan inte ihåg ;) Dåligt minne.. nej men seriöst bokstavligen kommer inte ihåg..
 Joo vi va hund vakt åt chilenarens nya pitbull sååå jävla söööt den är omg älskar den!

Lördag: Vi vaknade så kom chilenaren och finnen så va vi med dom en kort stund, sen ringde albanen sahit mig haha så kom han över till jonna sen drog jag och sahit iväg en stund medans jonna stannade hemma och duschade och väntade på chilenaren. Iaf jag och sahit stack iväg kanske i 1 timma sen kom vi tillbaka inte ens det och nej vi hade inte sex inget sånt! Snälla han är min kompis jag vet ni får tankar puckon så bara lägg ner dom okee? Sen stack sahit hem eftersom hans syster va på besök, sen restan av lördagen va fuckt up inte mycket minnen av den heller kanske har blivit helt förstörd? asså utmattad.

Iaf det har hänt så mycket saker i helgen som jag verkligen inte nämner i bloggen vissa saker är för privata det har jag lärt mig vissa saker ska förbli hemligt. Justde jag och jonna tog bilder i helgen lägger upp dom imon när jag fått tag påbildern för dom är just nu i jonnas mobil.


what did go so wrong?

What happend to i will never lose you my love..?
I miss you, i miss our dreams and most i miss our love..
I dont even know where you are anymore and it's killing me!
If i dont have you in my life i dont see a reason to live anymore.
Please come back..


öleee är..

..ett ord jag säger varje dag.


Vaknade vid 11.15 något sånt ringde jonna och snackade skit med henne om allt och alla som vanligt hahaa. Det är något vi gör dagligen minst lilla vi stör oss på snackar vi om thats life, iaf väntar på att min mormor ska komma och hämta mig så ska vi åka och köpa lite saker till mig innan jag ska åka till jonna här är

MIN KÖPLISTA :
Medicin som tar bort halsbränna
Lipsyl någon bra och som luktar gott
2 Chips påsar
1 Cola & 1 Fanta
ben and jerrys cookie dough
Brunsås eller gräddsås
2 Ciggpacket

sen tror jag inte att det va något mer ska iaf ha med allt hem till jonna för vi ska ha myskväll med jävla massa kul som jag sa igår tänker inte berätta för det e hemligt. åååh gud vad jag älskar att göra såhär det är så kul när ni blir halvt galna för ni undrar så mycket vad det är vi ska göra hihi. Ska ha med allt mitt smink, plattång, klädder, nagel saker allt allt allt men ska dra mig nu ska kolla film en stund men först packa klart och sen vänta på att mormor kommer men det blir efter kl 14.00.


sov sött alla ;)


Ska kolla på The Road sen lägga mig.
Pusspuss


ÄNTLIGEN


Idag är det fredag och vad inebär det? Jo festa ha kul allt sånt som man gör på helgerna och denna fredagen kommer inte bli som alla andra vet ni varför? Jo för jag och jonna ska vara hemma i hennes lägenhet fixa oss skit sexiga ta kort och skit sen ha kul men hur vi ska ha kul berättar jag inte kanske alkohol vem vet? Finns massa sätt att ha kul på kan redan nu se mig och jonna stå och dansa till blattemusik och springa runt i hennes lägenhet hahaha fan vad soft ändå! Så ska sova hos henne imon eller ja idag klockan är ju snart 01.00 och det är fredag haha men kallar det torsdag vafan:P Så klart ska vi laga god mat och ska köpa med chips och dricka hem till jonna och en ben and jerry glass den cookie do? eller hur fan den nu stavas vet att jag skrev fel men ändå hahaha låt mig kan inte alla jävla engelska ord vafan så smart är jag inte. Träffa massa boys imon? HELL YEAH! Vet ni vad jag och jonna typ kallas och är?

Kberg Deluxe (för vi har stil och klass på allt vi gör)
Och..
Girls gone wild in kristineberg

det är vad vi är haha och det vet alla om som bor på kberg och alla överhuvdtaget pahaha :D Berättade en hemlighet för jonna i telefon innan hahaha som hände när jag va 3 omfg så mycket vi flabbade gjorde om historian och sa det hände när jag va 18 HAHAHA jag tror inte ni fattar det roliga eftersom jag och jonna har sjuk humor eller det är mer att jag säger sjuka saker och jonna skrattar hahaa komiker nästa? javiiiiiist.


Jonna därfram och jag bakom bilden är tagen i september eller oktober 2009 utanför min kusin när vi va ute och rökte hahaaha kolla så knas jag e gick ut utan strumpor och skor fast det va kallt ute hahahaha okej vi skulle bara röka men ändå är lite knasig ibland (A) vadå man lever bara livet 1 gång haha
Jonna jag älskar dig min bästevän ♥


sjukare än sjukast

är vad jag är, asså det går fan inte att bli mer sjuk än vad jag är och det värsta är nu att min över och under läpp har spruckit på massa ställen för jag är så torr. Är helt svag i kroppen så orkar knappt ens stå upp hatar att vara sjuk! Skrev igår i bloggen att jag skulle lägga mig vid 03.00 va nog klockan när jag bloggade men somnade inte för ens kl 05.00 helt sjukt kunde inte sova låg och glodde rätt upp i taket och lyssnade på en inspelning från mig och min kärlek som går såhär:

Jag - Älskar du mig?
Mr x - Ja


Det lyssnade jag på om och om igen i säkert 2 timmar eller något. Iaf nog om det nu, när jag vaknade ringde jag direkt upp min älskade jonna och snackade med henne om allt och inget och tog en cigg samtidigt efter vi la på fixade jag med disken mamma tvingade mig hon hade lämnat lapp hemma "millah plocka in och ut disken love u /mami" sen gick jag upp till våran jacuzzi och tog ett snabbt bad och tyckte allmänt synd om mig själv sen nu kom jag till datan och bloggar. Försöker få tag på mamma för måste be henne köpa sån bra lipsyl (vetinte hur det stavas) och köpa med en annan speciell sak som jag behöver som ni får veta senare ;)


nattblogg

ska ner och ta en cigg nu och hämta mina hörlurar från jackan sen lägga mig ner i sängen igen
och lyssna på musik och tänka sen sova, sov gott alla fans.


Naglar & Manekyrer





Föra gången jag gjorde nagel förlägning hade jag dom såhär långa och rosa skit snygga va dom riktiga såna neger bitch ghetto naglar som ni vet alla har i såna filmer och alla negrar i usa har haha såna hade jag. Saknar dom riktigt mycket så imon eller aah idag eftersom klockan är så mycket så ska fixa dom senare på eftermiddagen ska bli skit kul att få så långa naglar igen :) Ska antagligen ha dom hel rosa som förra gången eller så blir det rosa med fransk manekyr eller så vanlig sån färg (beige) eller vad dom nu kallar den och fransk manekyr vad tycker ni ? tror fan det blir rosa med fransk manekyr eller vanlig orginal manekyr bara :) får se vad jag känner för imon ni vet ju hur jag är ändrar mig hela tiden men långa ska dom bli längre än förra gången hahaha kaos fifan .

Millah bestämmer !


Killar som spelar över: Ush är så jävla trött på killar som spelar över genom att leka skit snygga när egentligen dom är fula eller kanske bara lite söta så leker dom typ Christiano Ronaldo snygga man ba moget lägg ner gå hem ? Asså jag är bara så jävla trött på sånt sluta lek något ni inte är, så jävla snygga är ni inte så byebye ? O bara för dom får en diss då leker dom ännu mer snygga det är så jävla patetiskt!

Snön & kylan: Okej nu har det gått för långt snön och all kyla är för mycket för mig nu jag klarar inte av kallt väder bokstavligen jag har fan inte det i mina gener att klara av sånt naj men seriöst bort med snön och kylan eller vad säger ni ? Försvinner inte snön snart så vet jag inte vad jag tar mig till den är bara jobbig man blir blöt det blir kallt man fryser snön är äcklig lika så kyla fuck that shit i want summer noooow


Jonnas lägenhet: Måste ha med det på innelistan eftersom hon bor själv nu och det betyder att jag e hemma hos henne 24/7 helt själva ingen vuxen men kan typ göra vad fan man vill? O det gillar jag och det bästa med lägenheten är att den är på kberg mitt "ghetto" hahaha som ni alla vet jag och jonna är Kberg Deluxe HAHAH

Ciggaretter: gud vad jag älskar cigg är som sagt beroende av dom vilket jag inte erkänner varenda dag hahah, men seriöst tacka gud för att dom finns. Funkar bra vid stress och massa andra gånger när man festar cigg funkar bra till det mesta man gör när man är ute och går, när man har tråkigt, när man e stressad, när man vaknar, när man ätit, när man ska sova ja det mesta haha L&M extra långa röda ahah bästa ♥

Kberg

 
Kristineberg
Y


i cant remember the sun


Här är bevis på smärta han gav mig! Tänker dock inte berätta vart på kroppen blåmärkena är men kan säga att det va en liten del av alla som fanns.

Det finns så mycket smärta kvar, så mycket som aldrig försvinner men nu har jag insett han kommer aldrig tillbaka. Så mycket smärta han gett mig både fysiskt och psykiskt jag önskar jag kunde ge tillbaka samma smärta till han så han får känna hur det känns. Från och med nu kan han drömma om mig kommer aldrig mer nämna hans namn, aldrig mer prata om han han är bara ett minne nu. Känslorna som finns kvar för han har jag begravt det är känslor som aldrig mer kommer fram, asså jag tror inte någon fattar hur jävla arg jag är på han. Allt är hans fel verkligen allt alla hans lögner hans ÄLSKADE DROGER allt allt allt det va början på det som fick mig att ändra uppfattningen om han, men sen den sista saken att bara försvinna döda mig totalt. 

Och ni tror på fullaste allvar att jag menar det jag precis skrev? Nejnejnej det kunde varit sant men sanningen är: Det är sant att jag har smärta som han orsakat både fysiskt och psykiskt och att jag aldrig kommer skriva hans namn igen eller snacka om han är bullshit? Han är fan allt jag tänker på dag som natt är han i mina tankar och att jag begravt känslorna? Aldrig! Dom känslorna kan man inte gömma undan dom är för stora och för starka det är fan han mitt hjärta slår för. Jag är inte arg på han men jävligt beskiven och att hans droger förstörde mycket är också sant vårat liv hade varit helt annorlunda utan det, han hade aldrig blivit agressiv. Det om att mitt hjärta är helt krossat är sant det är så mycket som inte skrivs ut i min blogg om allt som händer mellan mig och han som är personligt men det sista han gjorde krossade mig riktigt mycket. Efter allt som hänt så vill jag fortfarande ha han i mitt liv, han va är min första kärlek och kommer förbli första och sista! Men jag orkar inte mer nu allt är för mycket men jag kan inte heller bara lämna han och allt jag vill men kan inte. Vet ni varför? Jo för jag älskar han för mycket skulle jag bli av med han helt från mitt liv ingen mer kontakt aldrig mer träffa han vet ni vad det skulle göra med mig? Jag skulle inte ha något liv eller hjärta kvar skulle inte ha något jag skulle aldrig mer vara lycklig inte ens glad inte ens le skulle bara finnas tårar och sorg i min värld tro mig det är sant! Jag känner redan den sorgen och längtan av han komma springandes tillbaka eftersom jag inte har han här nu, han är mina drömmar varje natt han finns i mina tankar 24/7 jag vill ha han här jag saknar hans kyssar och när han håller om mig jag saknar han säga jag älskar dig millah.
i cant go on living whitout you baby, i cant go on whitout see you smiling.
 ÄLSKLING VART ÄR DU..?
jag behöver dig mer än någonsin.

Can you walk away and never look back?

1st Lady - Cant go on

i wake up every morning and remember that you're gone..


Sjukling :(



Vet ni hur mycket jag hatar att vara sjuk? Jag är en sån person som blir sjuk hela jävla tiden, men när det kommer till min hals det är katastrof.. Min hals har inget imunförsvar typ för när jag väl får ont i halsen gör det så ont jag inte kan svälja och blir så hes jag halft tappar min röst och är sån i minst 2 veckor åt gången och får det minst 6 gånger per år fattar ni hur jobbigt det eller är?

som nu har jag :
- Ont i halsen
- Börjar bli hes
- ont i öronen..
- ont i bihållorna
(eller vad det nu heter dom som näsan kommer från)
- feber

weeiii fattar ni hur "kul" det är eller? Och jonna har med blivit sjuk men inte lika mycket men så går det när man umgås mycket man blir sjuka hela högen. Justde förlåt för jag inte uppdaterat ett skit på någon vecka det är bara för jag har varit skit upptagen med allt har inte haft tid vafan.. Men eftersom jag är sjuk och bara ska vara hemma idag så blir det att blogga :)

RSS 2.0