hemma en sväng

har inte varit hemma så är hemma hos mamma nu en sväng och såklart så är ingen här. Har sovit hemma hos min zigenare jonna dom 2 senaste nätterna och idag är det fest som gäller kom hit för att hämta snygga fest klädder och sånt:) Ska möta upp jonna i stan om någon timma igen, vilka vi ska festa med tänker jag inte säga för det är hemligt ;) Men vi kanske sover hemma hos mamma jag och jonna eller så sover vi i hennes lägenhet men jag kan säga det e fest på kberg men det e privat fest så ni kommer inte in hahah :D only jag och jonna som är VIP.


åker bort


Om 1 timma åker jag ska vara borta i 1 vecka så kommer inte kunna blogga så ni vet det.
Kanske bloggar från mobilen men får se, dont miss me to much!


en skriven lapp..


Min Millah min älskling jag kommer tillbaka en vacker dag
men jag vetinte om jag kommer tillbaka levande..
Jag älskar dig föralltid mest du är mitt hjärta!

omg..


wääääck


Gooooooooooooooooooooooodmorgon hahaha omg moget? naj men vaknade nyss typ så ringde min bästastebästevän och så bestämde vi för att träffas i stan sen ska vi hem till henne :D Och lilla safira kommer vara där weeeiii, för er som inte vet vem det är så är det en amstaff valp så nu va det avklarat. Ska spendera dagen och kvällen där, tills jag blir hämtad! Ska dra till stan och kanske 1 och en halv timma måste duscha fixa mig och det egentligen men pallar inte så det blir nog bara att sätta upp håret gömma det och gå i mjukisklädder det hurar vi för ! Uppdaterar mer sen när jag e hemma igen

cheeeeckooooonit

Jonna kooompis i love you man !
hahahah


trött tröttare tröttaste

Kom presic hem har varit och hälsat på hos en kompis sen varit i stan.
Ligger nu i sängen och kollar film med bebot,
uppdaterar senare (:


våran låt


She's too fine, she's so fine, she's too fine.
She's so fine, i'd do anything to make her mine.
Girl work your body, you got me all hypnotic.
Girl we get naughty, cause girl I want you back.
If you want me, im tryna get to you.
There's nothing that I can do, everybody knows she's too fine.
She's so fine, too fine, she's so fine.


röka

ska ta en cigg med bebis nu kmr snart :)


vackraste


"som ole´ fast alaa"


eyes eyes eyes



Själv tycker jag brun är finast och nästan så mörk bruna att dom blir svarta men så mörk färg finns inte på linser.. Men min älskling har så mörka ögon och att han har perfekta ögon är viktigast;) Ögonen är det som jag tycker är viktigast på en människa jag vet utseende fixerad men har man inte fina ögon så är det illa. Så det är tur att jag fick killen med perfekta ögon stora och mörkbrun/svarta ögon love it.


Silikon Bröst

Som alla vet så har jag snackat om att skaffa silikon bröst sen jag va 12 haha born to have it? tror faktiskt det, men många tror jag redan har operat in det vissa tror inte så det förblir föralltid en fråga som aldrig kommer få ett riktigt svar för jag bara skrattar när folk frågar men iaf här kommer bröst jag "hissar/dissar"


    

    

    

Om jag själv får säga det så är natasha peyre den perfekta kvinnan ! Finaste kroppen och älskar hennes hår, haha natasha är min förebild och har varit det sen hon va med i paradise hotel :) Oj ni kanske inte vet vem av alla natasha är? men det är hon i mitten i spalten Silikon bröst.


cant let go


We said let go
But I kept on hanging on
Inside I know it's over
You're really gone
It's killing me
Cause there ain't nothing
That I can do
Baby, I stay in love with you..


Detta är till mitt livs kärlek

"älskling" detta är till dig

Detta va till dig i början när jag lämnade dig när jag inte viste om allt, alla saker du hade gjort nu på senate tiden tänk själv vad du ställt till med du förstörde oss inte jag.



detta är efter jag fick veta allt och fick mitt hjärta krossat mer än någonsin det går bokstavligen inte att knäcka mer jag fick sår som aldrig kommer läka, aldrig aldrig aldrig. Så lyssna på texten det är vad jag känner och vill göra :@


sjuk dag



Idag har varit en sån dag det har hänt massa saker men ändå ingenting, nu på kvällen snackade jag med ana i msn en nära vän till mig underbar o sexig brud fan killar hon e singel passa på en riktigt blondiiiiie :D Iaf vi snackade om en viss horunge i frölunda som tror han kan köra samma historia till ana som han gjorde till mig ncnc han e chatchad så synd om dig lilla marockanska horunge watch out ! Asså hatar killar som försöker leka med tjejer speicellt när det kommer till mina kompisar, fuuck vad arg jag blir vänta tills jag ser han ute kommer smälla till han så hårt han flyger hem till marocko och där han kan leka player asså han är inte ens fin jävla tågrels gå hääärifrån förfan. Btw snackade med min bejbiiis innan i 2 timmar skiiit kul så mycket vi skrattade fan hela tiden kaos :O Nog om det är på så jävla dåligt humör när jag börjar tänka på killar och de roliga med mig och ana är att jag har varit tsm med han marockanen ana e på g med han eller va jag har varit på g med en annan kille som ana med varit och vi båda har kyst en arab i hjällbo samma kille hahah vadå dras till samma killar? helt sjukt kul ändå när vi märkte det idag hahaha!

Millah översätter blatte skämtet :D

För er svenskar som inte fattar alla slang ord här kommer "svenska" verisonen

Ahmad - Ey min pappa dog idag
Hamodi - wha e det sant? Shit jag beklagar sorgen, hur dog han?
Ahmad - Asså lyssna, han skulle fixa våran parabol sen ramlade han ner från taket.
Hamodi - shit fan vad synd asså jag..
Ahmad - Tyst! låt mig prata färdigt? Han kom till 3:e våning och han höll i sig i gardinerna men dom gick av och han ramlade ner.
Hamodi - aj aj aj det måste vara..
Ahmad - Hej tyst? jag försöker berätta!
Hamodi - Aha förlåt förlåt, forsätt.
Ahmad - Aah sen kom han till 2:a våningen då han tog tag i en blomkruka men den ramlade med honom liksom
Hamodi - A bror jag bekla..
Ahmad - Shit du e min kompis låt mig prata färdigt min pappa är död
Hamodi - Sen kom han till 1:a våningen han tog tag i recket men den gick också av så han föll ner på marken men han klarade sig.
Ahmad - Men.. men hur dog han?
Hamodi - Han försörde huset så vi sköt honom.


hahaha fan vad jag är grym naj men seriöst hur svårt är det? Diggar inte ens sån yaaao leen abooo o såna ord det är så barnsligt vilket säkert många av er tycker det här med hahah, ska fortästta kolla filmen nu läs och njut :D

HAHAHA blatte humor



Ahmad går till sin kompis o sörjer:
- Ahmad: eeeyyooo min farsa dog idag, sa han
- Hamodi: weyy ere sant??? shiiiitt yao ja beklagar sorgen hur dog han??
- Ahmad:asså lyssna bre. Han skulle fixa vår parabol du vet sen han ramla från taket...
- Hamodi: aboooo len fan va synd asså jag.....
-Ahmad: Tyst! låt mig prata färdigt, han kom till 3:e våningen o han höll i sig i i gardinerna du vet men sen dom gick av o han ramla
- Hamodi: ay ay ay det måste vara....
- Ahmad: heyyy tyst len ja försöker berätta!
- Hamodi: aaahh flåt flåt....fortsätt
- Ahmad: aaa o sen han kom till 2:a våningen då han tog tag i en blomkruka men sen den ramlade med honom liksom....
- Hamodi: Abriii jag bekla....
- Ahmad: Shit re du e min kompis låt mig prata färdigt aaa min farsa e död yaao
- Hamodi: aaah flåt fortsätt
- Ahmad: sen han kom till 1:a våningen han tog tag i recket men den gick oxå av så han föll ner på marken men han klara sig....
- Hamodi: Men....men hur dog han?
- Ahmad: Han förstörde huset vi sköt honom.


älskar film

Ligger och kollar film nu:) Pausade för att hitta en film på tankafett.com som jag vill ha, daaamn har typ kollat filmer 24/7 sen i lördags hehe me love movies! Något tips på bra filmer ?:)
Skriver senare ska kolla klart denna filmen jag kollar på nu sen vila en stund är verkligen över trött.


såhär ska min pojkvän se ut & vara annars byebye



Hårfärg? svart
Ögonfärg? Bruna eller mörk brun så jävla fint!
Näsa? Vanlig?
Kroppstyp? Han ska vara över 1,80 lång och ha biffig asså mycket muskler damn det är sexigt



Godaste killparfym? Armani & David Beckham guud så gott visa killar luktar i det
Klädstil? Jeans snygga tröjor, men han ska även vara snygg när han har mjukisklädder på sig
Hårfrisyr? typ till öronen sen ha det skit fint fixat med vax och även vara fin i ofixat hår lite lockigt e fint också.
Bra med pengar? klart han ska ha pengar han ska bjuda mig inte jag han.



Tönten, normal eller badguy? lätt svar badguy det är såna riktiga badass killar jag faller för vill inte ha en töntig pojkvän som e mobbad?
Charmig eller omtänksam? klart han ska ha en charm så han riktigt får mig att falla klart han ska vara omtänksam han ska bry sig om mig jag ska vara nr one i hans liv hans han ska ta mig före alt annat
Snygg eller söt? snygg? men han ska vara söt också inte bara den snygga typen 24/7
Vacker men slår dig, eller helt OK men underbar personlighet? han ska vara helt ok, egentligen vill jag inte att så många andra ska tycka han e snygg utan bara jag, vill inte ha massa tjejer som jagar han utan han e mig, som sagt insidan gör utsidan men många gånger ser inte folk insidan på såna killar jag faller för utan bara jag.



Drömkill kändisen? Christiano Ronaldo & Robert Pattinson ♥


men fuck off?


God morgon kolla hur tidigt jag är uppe:| finns två anledningar till det det ena är att jag har så jävla ont i magen har vaknat hela natten och gått på toa typ 3000 gånger nastyyyy ffs, andra anledningen är att så fort jag blundar och somnar är HAN den jag drömmer om jag vill inte drömma om han det gör fan för ont.. Asså egentligen är jag skit trött men om det är han som ska vara mina drömmar så vill jag inte sova något mer har drömt nu om han varje natt sen jag bestämt mig för att aldrig mer ta tillbaka han och undvika han föralltid men tydligen har mitt hjärta något att säga till om eftersom det fuckar upp mitt huvud :S Sluta ring mig smsa mig inte jag kommer ändå inte svara det är inte lönt du slösar bara tid, dina kärleks sms får mig inte att falla tillbaka känns det hårt nu när jag vet alla din lögner ;) ouufff jag vet att det svider, du krossade faktiskt mitt hjärta med.

Beyonce - Green Light

min över tråkiga onsdag


You n me babe ♥

Ofifan vad tråkig dag jag har haft ena stunden har jag frysit som vetinte vad och andra stunden blir jag så varm att jag svettas får typ psykos? Som just nu blev skit varm va tvungen att öppna fönstret och ta bort min tjocktröja för jag blev så varm, o annars idag har jag bara leggat ner i sängen och kollat film ändå bra filmer men ändå. Nu vid 20.00 ska jag och min syster kolla filmen sydney white den verkar vara helt bra hihi, finns inte så mycket att göra när man känner sig halvt döende ju feel sorry for me hahaa. Ska dra mig nu och kolla film bloggar senare


sjuk igen:(


Ont i kroppen
Mår illa
Dålig i magen
Trött hela tiden

 Magsjuk

Fifan vad jag hatar att bli magsjuk varför ska jag alltid bli det? Har dåligt imunförsvar mot magsjukan glömmer aldrig vintern 08 hur många gånger jag fick det =/ Så det blir att ligga i sängen och tycka synd om mig och kolla film är skit hungrig men kan inte äta mår för illa :( stackars lilla millah helt sjuk.

F*TT H*R FUCKING JÄVLA SMUTS DATA

Ska försöka fixa datan nu funkar det inte snart kommer jag slå sönder den håller på att få psykos, msn funkar inte nu e den så sönder så jag inte ens kan radera bilder från datan och minnet e fuuuuuuuuuuuulllllllllllllllt

Roligaste youtube klippet någonsin

När vi va i Haparanda så visade johanna jonnas stora syster mig det roligaste klippet jag någonsin har sett asså man kan inte beskriva med ord hur mycket jag skrattar varje gång jag ser denna för den e så klockren hahaha
faaan vad misslyckad aaaahahahahahahhahahaha

HAHAHAHAHAHHAHA ROLIGASTE

PAHAHAHAHAHA KAN INTE SLUTA SKRATTA LIKA KUL VARJE GÅNG JAG KOLLAR PÅ DENNA HAHAHA

dålig/tvär bra dag



Min dag började ju med förhandlingen som faktiskt gick bra jag fick det vi hoppades på, men sköter jag mig inte nu så är det kört asså bokstavligen kört tänker inte berätta här vad dom sa att dom kommer göra då. Men det är något som förstör ens liv totalt och jag vill inte det så måste fixa detta nu. Efter förhandlingen tog jag bussen till mormor och hälsade på henne där åt god mat sen somnade i hennes säng med min älskling hund albani brevid mig :) medans mamma och mormor åkte till ullared låg jag och sov va skit trött.

Hahaha när jag och mamma va på väg hem försökte vi ringa min lillasyster och se om hon skulle ha skjuts med oss hem jag ringde och ringde hon klickade först mamma sen mig:

Jag - Mamma hon klickar vad gör hon?
Mamma - Hon kanske är upptagen
Jag - *smack smack smack* (gjorde pussar)
Mamma - HAHHAHAHHAHAHAH
Jag - AAAAAAAHAHAHHAHAHA JA DÖÖR E FAN KOMIKER

Men nu när vi kom hem hade jag fått post ett brev ;) Från kirurg mottagningen ska dit den
20 januari kl 13.15 något sånt va det på shalgrenska sjukhuset weeiiii längtar fan vad glad jag blev när jag fick det brevet :D


rättegång

Ska fixa klart mig nu sen åka ner till stan för rättegången är 11.00 =/
Asså vetinte om man ska kalla den rättegång det är mer ny förhandling ska få en ny dom, min advokat sa igår att det kommer ta runt en halv timma. Sen efter det så ska jag åka och hälsa på mormor :) Kanske sover där får se men uppdaterar så snart som möjligt önska mig lycka till.

love love and love

Who are you?
- Who do you want me to be?


dööööd



Guuuud vilken sjuk dröm jag hade inatt jag gör allt för att inte tänka på han men ändå är det han mina drömmar är om och det vill jag inte. Drömmarna börjar alltid skit romantiskt sen blir dom fuckt up sen i slutet blir dom bra ibland och vissa slutar dåligt.. Ska jag berätta en hemligheten varför jag lämnade han? Jag boktavligen blundade för sakerna jag såg och fick höra tills en riktigt nära vän berättade en sak för mig och det va då jag insåg att jag inte kunde blunda för sanningen längre. Han va otrogen det vet jag till 100% har fått höra det så mycket att jag skiteri vad han säger för jag har så mycket bevis. Det gjorde jävla ont när jag insåg att det va så, men nu skiter jag i hur jävla ont det gör. Justde skulle till skolan egentligen idag för idag va första dagen vi började nu efter lovet och första dagen jag får komma tillbaka efter att jag varit avstängd men min mobil laddades ur och då ringde inte min klocka och vaknade vid 12.00 tiden har sovit 12 timmar inatt :| Men idag kommer något som jag inte vill göra .. :(
Möte med min advokat och mamma angående "rättegången" vi ska ha imon som ska ge mig ny dom=/


asså jag vet inte riktigt om man kan kalla det rättegång men jag ska få en ny dom eftersom soc och fälltassistenterna inte tycker att jag klarar av samhällstjänsten pga av vad jag höll på med så troligen får jag det vi hoppats på annars blir det kaos och riktigt illa vafan så önska mig lycka till!

Beyonce - Hallo

jonna ringde

jonna ringde när jag kollade andra filmen harry potter och hemlighetens kammare så pauseade och snackademed henne i typ hen halv timma på torsdag ska vi städa den nya lägenheten ALLT ska städas golv toa väggar fönster allt haha fifan vad jobbigt :( 
Harry Potter och de vises sten   kollat klart

men ska fortsätta nu o kolla filmerna peeace

Harry Potter maraton



hahaha ska ha Harry Potter maraton nu kanske lite omoget men ändå kul skit längesen man såg alla dom filmerna. Såklart måste jag kolla dom i ordning letade upp på internet vilken film som va först och sist men den sista filmen har ju inte kommit ut på film än så kan inte se den hahahahahaa.

Harry Potter och de vises sten
Harry Potter och Hemligheternas kammare
Harry Potter och fången från Azkaban
Harry Potter och Den flammande bägaren
Harry Potter och Fenixorden
Harry Potter och Halvblodsprinsen
Harry Potter och Dödsrelikerna - Har ej kommit ut än

så nu blir det att checka alla dessa filmer idag lär ta hela dagen och kvällen eftersom varje film är över 2 timmar lång hahaha :D Vi hörs senare när jag kollat klart alla filmer eller om jag kanske skriver ett inlägg emellan när jag ska käka eller någotsånt vi får se hur jag gör:) Har redan snart kollat klart första filmen eftersom jag började på den igår:)

Aj aj aj


God morgon bloggen!
Har ni sovit gott?:) det har jag iaf, tills jag vaknade och kände hur jävla ont jag har i sidorna av min nacke jag har aldrig skrivit om det här i bloggen att jag har problem där att jag får så jävla ont där nästan hela tiden och alla har alltid trott att det är mina muskler som spänner sig hela tiden men nu vet jag att det inte är det. För nu har det kommit till gränsen att det gör så ont att jag inte ens orkar stå upp att jag blir helt svim färdig :( Måste till läkaren? Seriöst jag orkar inte ens gå för det gör så ont blev helt yr och allt så gick och la mig i sängen igen :( Undra vad felet kan vara? Va hos en läkare för flera år sen men han sa det är inget fel, men fuck you förfan någonting är vist fel. Jag vet skillnaden på när muskler spänner sig och inte o detta är inte muskelspänning =/
ser ni vart jag ringat in det är där det gör ont nu innan hade jag bara på vänster sida men nu när det blivit värre är det på höger sida med aj aj aj :(Men iaf nog om det nu, har laddat över alla bilder från min mobil och digital kamera till datan så alla bilder från haparanda finns inne nu haha låter som värsta affären :O laddar upp dom senare, ska kolla alla harry potter filmer först hahahaha (A) sorry kanske lite omoget men ändå längesen man såg dom ibland måste man få vara lite barnslig :P

Nattblogg


Sorry alla mina bloggläsare men det blev inte att jag uppdaterade något idag som jag lovade men det har varit för jag inte har orkat har typ bara legat och inte gjort ett skit ? Skulle lägga in alla bilder på datan men såklart hittade jag inte min nya digital kamera sladd eftersom mamma har städat mitt rum så ska fråga henne imon om det. För imon ska jag ha riktig blogg dag blogga och allt och lite till om mina tankar kring året som varit och året som är nu! När min syster kom hem la jag mig i hennes säng och snackade lite skit med henne om allt och alla och vi höra senaste skvallret som hänt i stan undertiden jag varit i haparanda alltid lika kul att höra skvaller. menmen aja ska kolla på någon film äta lite chips och dricka juice me like ! Sov gott alla snyggingar ;)

Hemma igen :D


Kom hem för en stund sen gud vad skönt det känns att vara hemma igen.
Dock saknar jag jonnas mamma susanna och storasyster johanna bland dom trevligaste och snällaste personerna jag någonsin träffat så dom är såklart saknade och självklart akira&Hero med (deras hudar) och såklart lillkissen och saga och alla andra kattar allt det är saknat från Haparanda! Är verkligen trött efter hela semestern men det har varit kul o det va kul att komma hem så många pussar och kramar man fick hihi:D Väntar på att min syster ska komma hem hon kommer inatt men ändå har inte träffat henne än :( När hon kommer blir det att kolla film förfan;D ska ladda ner någon skräckfilm! Laddar upp alla bilder senare inatt eller imorgon får se när jag orkar men nu ska jag gå och äta något typ toast tror jag att de blir !

ändrade plaaaner förfaaan ;D



ÄNDRADE PLANER!
 På tisdag natt ska jag, jonna och hennes kompis katja och hennes pojkvän mirro bila ner till eskilstuna så ska vi sova hos dom tills på lördag då som kör oss till arboga så tar vi tåget därifrån till herrljunga så blir vi hämtade därifrån :D fatta bila haha det kmr ta över 12 timmar :O


nyår

Nyårsafton började med sprit och slutade med en trött och packad millah ahaha ! fuck d det va kallt ute och allt fan =/ Men nog om det berättar mer om allt och alla dagar som varit när jag kommer hem vilket är på lördag


RSS 2.0