lunch time


Nu ska jag & jonna dra och luncha på Leilani med gina :)
Btw det stället har typ blivit mitt jonna och ginas lunch ställe för er som inte vet vad det är så är det en kina resturang typ man kan betälla kina mat, thai mat och pizzor :)
Uppdaterar allt senare om dagarna som varit som jag inte skrivit någonting om än.
Puss på er!

Try to sleep whit a borken heart..


Jonna ligger i soffan brevid och sover är fan inte trött det minsta lilla haha kaos så tänkte blogga om vad som är i mina tankar just nu.


Har ni någonsin försökt sova med ett krossat hjärta? Det går inte det tar timmar för en att somna plus man sover dåligt även om man sover bra förstår ni hur jag menar? Han är i mina tankar 24/7 till och med när jag sover så är han allt jag drömmer om han är alltid med i mina drömmar. O saken är att han vet att jag vet vad jag menar med det får ni lista ut själva, så som läget är nu så blir jag aldrig av med han kanske jag aldrig kommer komma över han? Kanske det är meningen att jag ska vara med han och ingen annan men som läget är nu så vill jag inte vara med han men det vill mitt hjärta och har velat sen första dagen jag såg han.. Mitt hjärta är bokstavligen så krossat att hjärtat har fått sår som aldrig kommer läka.. Det spelar ingen roll vad som händer med oss på ett eller annat sätt hittar vi alltid något sätt att kontakta varandra på igen och senast han kontaktade mig knäckte det mig helt.. han ringde för går och jag svarade inte såg att det ringde men kände inte igen numret och det va sent på natten så sket i att svara sen ringde jag upp morgonen efter och detta va samtalet..

Jag: vem e du? varför har du ringt mig igår?
Han: Jag vetinte (ledsen röst)
det slog mig direkt i hjärtat att jag kände igen rösten men hörde inte så mycket av vad han sa..
Jag: Vem e du ?
Han: Känner du inte igen min röst (beskiven röst)

där viste jag vem det va..
Jag: omg är det "mr x" ?? (fick panik)
Han: ja

Direkt klickade jag och fick panik va tvungen att gå ut och röka blev så upprörd och fick tårar i ögonen fick verkligen hålla inne tårarna för att inte börja gråta. Det gjorde så ont att klicka han det sved verkligen i mitt hjärta jag tänkte vad fan har jag gjort nu.. O sen dess har jag inte fått ut han ur huvudet han kommer tillbaka hela tiden och mitt hjärta orkar inte det, d fuckar upp hela min värld hela tiden gång på gång på gång. Saken är att jag älskar han över allt annat men kan inte vara tsm med han hur mycket jag än vill så går det inte längre.. Så fort jag tar av mig förlovnings ringen han gav mig så gör det ont i mitt hjärta jag måste ha på mig den det känns som om jag förlorar han varje gång jag provar att ta av mig den. Han har mitt hjärta och jag har hans, jag tror jag älskar han mer än vad jag själv fattar eftersom jag inte kan sluta tänka på han ingenting. OKej alla vet om att han älskar mig mer än vad jag älskar han det kanske låter konstigt och egoistiskt att säga så men det är sant jag älskar han över allt annat men han älskar mig så mycket att det blir farligt för mig. Egentligen vill jag inte lämna han, men den sista lögnen han drog blev för mycket för mig där sa det bara stopp jag orkar inte mer mitt hjärta klarar inte av smärtan längre. Även om jag har lämnat han och han inte vet om det än så dödar smärtan mig ändå smärtan försvinner aldrig saknade och smärtan blir bara större och större jag vetinte vad jag ska göra? Jag kommer aldrig bli av med den, det är som ett hål i mitt hjärta som aldrig kommer läka. Det finns skit fina killar som raggar på mig som är skit bra man jag spottar på dom jag vill inte ha dom bara för dom inte är HAN. Vem jag än går och träffar känns det fel är det meningen att jag ska vara med han eftersom jag är så jävla olycklig utan han ? Börjar nästan undra det, det kanske är meningen att allt detta ska hända men att det blir bättre längre fram i tiden? Vad jag än gör så är det han som alltid kommer fram det är alltid han jag slutar hos. Jag börjar seriöst tro att jag håller på att bli psykiskt sjuk i huvudet för jag inte klarar mig utan han, så fort jag inte hör från han pallar jag typ inte ens leva typ asså aah ni fattar. pallar fan inte ens snacka om det ni som läser förstår ändå inte ingen gör det till 100% eftersom ni inte vet allt vi gjort och våran kärlek som hur våra hjärtan slå för varandra.

Du förstörde allt vi hade!
i will forget you but never my heart.
Krossar du mitt hjärta igen dödar jag dig!

lite om veckan


Nu ska jag berätta lite om vad vi gjort i Haparanda än så länge ska bara gå ut och röka först ;D
Så tillbaka har rökt nu men vad vet ni om hur långt tid det tog och röka menmen nog om det.


Onsdag: Vi flög från Landvetter i göteborg sen mellan landade vi på Arlanda i stockholm dock va vi nära på att missa flyget vi skulle med hahah sen flög vi till Kallax i Luleå. Där blev vi hämtade av jonnas två kompisar som heter Jonna och Jani så "for" vi till Haparanda haha förlåt men alla här säger fara och for inte som vi i västra götaland gör iaf hihih. Sen va vi framme vid 23.00 i haparanda hemma hos jonnas mamma så välkomnade jonnas mamma susanna och jonnas stora syster johanna oss med varma kramar :) Så gullgit så åt vi och sånt satt uppe och snackade hela natten skit soft ändå det va 20 minus när vi kom hit.

Torsdag: när vi vaknade åkte vi till Rajalla det ligger i Finland det tar kanske 5 min med bil från Marielund där jonnas mamma bor, vi åkte till köpcentrumet och kollade i affärer skulle köpa julklappar till familjen men det blev inte så hittade bara något till mig själv haha lite egoistisk men det va kul att vara där vi alla provade roliga mössor i alla slags former och mönster. Efter vi va i Rajalla så hämta gina (jonnas kompis) oss där så åkte vi till jonnas andra kompis Jennifer och Linda och hälsade på dom så va vi där en stund sen åkte vi hem igen och tog det lungt. Btw ginas bäbis va med cornelia heter hon och är 5 månader gamal ungefär skit söt bebis.

Fredag:  vi gick hem till gina och umgicks lite med gina hennes bebis och syster iiso sen åkte till jennifer igen och va där och softade och så, sen på kvällen gick jag, jonna och susanna(jonnas mamma) så nu fattar ni det. Vi gick hem till Johanna(jonnas syster nu fattar ni det med) och kollade på film där på en skräck film där kommer inte ihåg vad den heter men ändå, sen kollade vi på New Moon en stund sen gick vi hem och fortsatte kolla filmen här. Skit fin lägenhet har johanna verkligen och det är skit fint hur hon har gjort för deras hund dom hade som hette ossy, skiiiiiiit fint verkligen över gulligt!

Lördag:
Vi skulle åkt på fest men ist bestämde jag och jonna oss för att vara hemma och kolla film med hennes familj och ta det lungt hela dagen och kvällen så då gjorde vi det. Så klart va vi uppe för länge som vi dock har varit varje natt iaf det va mysigt vi kollade massa jävla olika filmer. Glömde berätta att jag och jonna va ute och gick med hera och akira(deras hundar en vit och en brun/svart schäfer) typ i 2 timmar ? och jonna lyckades tappa sin mobil:( ute i snön.. Jonna och johanna gick tillbaka för att leta efter den men det va typ omöjligt eftersom det är skit mycket snö ute och mörkt ute men dom ringde hennes mobil hela tiden för att försöka höra den men efter att dom ringt massa gånger och sånt så stängdes jonnas mobil av då kom frågan hittade någon skitunge mobilen och tog den och stängde av den eller för frös den i snön ute för det är så kallt..?

Söndag: Jag och jonna gick hem till Gina och umgicks lite med gina hennes bebis och ginas lillasyster iiso, sen efter en stund åkte vi till Werro en annan av alla jonnas kompisar och umgicks där ute 1 timma något sånt:) Sen åkte vi till jennifer och träffade dom och va där hela kvällen sen vid 23.00 tiden kom jonnas mamma och hämtade oss så cruisa vi runt i haparanda haha (A) okej dom visade mig baren och vart allt låg och sånt :) Så nu vet jag det men dock vet jag inte om jag kommer komma ihåg något för det va mörkt och allt såg likadant ut. Så klart vad jag och jonna uppe till 04.30 på morgonen vadå inte kunde sova ?

Måndag: Idag så har vi bara suttit hemma och tagit det lungt och umgåtts med johanna och susanna och så har vi gjort något som jag inte tänker berätta här för ni alla kommer tro jag har gått och blivit tönt haha nej men kan inte säga eftersom kanske min mamma läser och det är en present till henne så måste hålla det hemligt :) Btw snart så ska vi kolla på Saw 6 weeeiii :D Ska bli kul sen blir det la att vara uppe hela natten igen.

Jag och jonna har inte gått och lagt oss innan kl 02.00 haha någon av dagarna vi har varit här men det är soft. justde det sönar ute och är is kallt och ja vad mer ska man säga? Imon tror jag att vi ska ut och träffa jonnas kompisar vi kanske skulle till gina får se vad vi hittar på imorgon bror helt på hur kallt det är ute och sånt där:P Btw jonnas mamma har två kattungar typ en liten grå SKIIIT SÖÖÖT och en vit lite större lika söt den bara att dom bet sönder min och jonnas mobil laddare sen jonnas mammas mobil laddare dumma kattungar :P uppdaterar mer imon eller något ska gå och umgås nu och sen kolla film


Haparanda booondar

sitter och softar med jonna daamn det e kallt ute.
Hörs peeeaaace, fuck killar!


i haparanda


Den hemliga platsen vi skulle åka till är HAPARANDA och nu är vi här vi kom hit i onsdags.
Är här och hälsar på jonnas mamma och storasyster johanna skit trevligt personer men kommer inte blogga så mycket så vi hörs om 3 veckor ;D då får ni veta allt och se massa bilder och skit. Btw igår va det 22 minus här höll fan på natt dö
Ha det haters and lovers dont miss me to much!

Bakfull usha



Hej bloggen!
Vaknade för en liten stund sen av att det ringde på dörren men va så trött så orkade inte gå och öppna hahaha förlåt till personen som ringde på :$ Asså gud sån huvudvärk jag har är verkligen skit bakfull och är hur trött som helst gick och la mig kl 05.00 imorse, sova bort hela dagen? Lätt! Jag fattar inte varför halva sverige ska bomba min telefon när jag ligger och sover man ringer inte 5 på morgonen haha okej va vaken men hade på ljudlös så hörde inte att det ringde :P Jaja nu är det bara 4 dagar om man räknar med idag tills vi åker fan vad skönt längtar verkligen, men det jag inte längtar till är att packa mina saker:( Mamma berätta att väskorna bara får väga 20 kg och hur fan ska det gå till? Nu kommer jag bokstavligen behöva ha med mig 9000 väskor om flygplatsen ska ha såna sjuka regler jälva äckliga as. Men ska nog gå och sova nu eller iaf lägga bort datan en stund och tycka synd om mig själv haha. Justdet det är sjukt vad man kan skriva på fyllan det är då ens äkta känslor visas daaamn ska aldrig mer blogga full kan avslöja för mycket och det är inte bra..

Nattblogg



Ligger i sängen och pumpar Rihanna - Wait your turn så maffia låt, rihanna och jag är rätt lika på insidan vi båda kan vara dom känsliga snälla små flickorna men vi kan också vara värsta bad ass brudarna som krigar. Sitter vid msn också och snackar med tarek ni som läste min förra blogg som blev borttagen borde komma ihåg vem han är och vem han varit till mig och hela min och hans historia.

jaja ska dra mig nu ska kolla klart på filmerna från mitt maraton som jag hade igår fan har typ 3 filmer kvar eller något plus e skit packad hahaha känner mig helt snurrig vafan får se hur dettaaa hgår hörs imon sov gott alla puss på er

saknaden är för stor


Bilden är tagen för 5 min sen!

När folk sa att saknaden blir värre så trodde jag inte dom menade såhär illa jag bokstavligen lider varje sekund det gör så jävla ont. Jag vill ha tillbaka han jag kan inte vara utan han, han finns i mina tankar 24/7 han är till och med mina drömmar. Han är min första kärlek han är mitt livs kärlek, jag önskar allt va som det va en gång i tiden mellan oss. Jag önskar vi kunde sola tillbaka i tiden och ändra allt som blev fel, jag vill ha dig här med mig nu. Jag ger heldre upp mitt liv än att se han i tårar, jag har aldrig önskat han något ont. Men han får inte vara lycklig utan mig skulle han skaffa tjej synd för tjejen jag hade misshandlat henne så grovt för han är fortfarande MIN. han kommer föralltid vara min, en vacker dag blir det jag och han igen det vet jag om. Det är svårt för mig att säga till han hur mycket jag egentligen älskar han och detta är inte hur jag ville ha det mellan mig och han. I would die for you.. Jag vet om att jag aldrig kommer bli lycklig med någon annan för mitt hjärta slår för han och ingen annan, mina känslor för han är oändliga dom tar aldrig slut! Förlåt det va aldrig meningen att såra dig, men du borde veta om hur jävla mycket mer du har sårat mig. jag vill att du ska hålla mig i dina armar och säga att du aldrig lämnar mig och berätta hur mycket du älskar mig. Alla runt mig säger till mig att om jag inte släpper taget om han kommer jag bli psyiskt sjuk att jag kommer bryta ihop av smärtan och det slår mig att det känns som om jag är på väg dit. Okej jag kan vara hur tuff som helst men när det kommer till mig och han och vårat förhållande så är jag så jävla svag..

Hemma nu

kom precis hem från fest skit soft va det med alla mina iranier och afghaner älskar er fan

paaaaackad hahah

Dags för utgång i denna dresscoden ;



Nu ska det festas hörs när jag kommer hem waaaaj:;D


ändrade mig

Drar på fest idag ändå i Hammarkullen ;D


;)

Idag kommer komma upp massa bilder på moi för idag ska jag vara egoist som vanligt.
Alla mina babes är ju inte hemma så pallar inte dra ut e bjuden
på massa fester och har vip kort till krogen men pallar fan inte :)
uppdaterar senare ;)


Nu jävlar ska någon hängas ut i min blogg!


Som sagt ni alla vet att jag inte är den personen som sitter tyst och inte säger något.
Så idag ska jag börja med detta "känn dig dissad" det är om att jag hänger ut folk i min blogg ibland kommer jag säga deras namn och ibland inte men idag så tyvärr kommer jag inte skriva ut några namn;) Ni får gissa er fram!


För det första hur kan du komma och tro att du är "the top of the world" har du sett hur du ser ut? Hur mycket fulare kan man bli egentligen inte mycket för du slår allt. Om det är något jag hatar så är det när folk spelar över och det gör denna personen. Folk som är så fula som du ska inte ens våga visa sig ute och att du ska kolla snett på folk och snacka skit bakom ryggen hur mycket är det egetnligen? Hur gamal är du 2, 3 ? I huvudet verkar du inte ens vara född än. Jag kan säga såhär du ligger längst upp på min vilja döda lista ett sne fel till och skyll dig själv. Asså det finns så mycket jag vill säga om den personen men jag kan inte skriva allt nu.. O att du försöker tracka ner min ******** haha hur patetisk är du? usha fy och bläääääääääää men det jag ÄLSKAR är att jag har såna saker jag vet om personen som kan bokstavligen förstöra dens liv fängelse nästa? Javisst ! Jag backar inte ifrån att sätta dit någon som jag hatar så mycket, vissa saker är faktiskt OLAGLIGA :) Mohahaha det är så jävla kul att personen vet inte att jag vet allt och har bild bevis med;) Hur mycket värre kan det bli? Men som sagt jag väntar på att personen ska göra en sak till sen är det millaha som kommer in och bestämmer och vad kan man göra mer än anmäla det jag har bild bevis på? Jo man kan utpressa personen hahahaha
fuuuck millaha like that shit. Det roligaste är att ni kanske har en anning om vem det är men tro mig det har ni inte, inte en blekaste anning detta är omöjligt för er att lista ut HAHAHAHAHAHA det är därför det är så kul.


kolla utsikten

Kolla så fin himlen är nu, omg kanske lite omoget men älskar när solen går ner det blir helt vackert ute och det bringer tillbaka minnen som jag föralltid kommer ha inom mig minnen som aldrig blir verklighet igen. Fan har ju gått och blivit en jävla poet nu, haha nej skoja men älskar sånt här det e skit fint. Så många minnen från när det är sånt väder ute kallt och typ solen går ner ner jag och han har suttit ute och massa saker ååh saknar det. Men ska dra mig nu ska gå ut och röka o ringa jonna samtidigt:)

Den stora middagen

Igår hade vi ju stor midag hemma med massa personer inkl kändisar ;) Vad ska man göra min mamma och hennes kille umgås bara med miljonärer och rika personer lite små kul, jag vet ni blir avensjuka! Tänkte lägga upp några bilder på hur vårat kök såg ut efter igår natt alla stack hem vid typ 03.00 tien och kom vid 18.00 haha helt jobbigt massa fulla vuxna som snackade om allt och inget.

 

 



Mhm.. Såhär såg det ut katastroff säger jag bara.

nyvaken

Är helt nyvaken efter en lång natt med gäster och fulla vuxna HAHA!
Uppdaterar mer senare,


Film Maraton

Ikväll/inatt ska jag ha film maraton ska kolla film tills det blir morgon typ :)
Har valt ut några filmer jag ska kolla på och i vilken ordning!


 Inglorious Bastards  


 American Pie: The Book Of Love  

 Barbershop  

 Barbershop 2  

 Bottoms up  

 Johnson Family Vacation  


har en och annan film att checka inatt men det blir väl mysigt tror jag.

äntligen ;)

Biljetterna är bokade jag & jonna åker på onsdag kl 18.00 går planet tror jag det va. Vi är framme på *hemlig plats* kl 23.00 weeii längtar som fan. Men nu kommer frågan..

Vad tror ni att vi ska åka till värmen eller åka någonstans där det är kallt?


Stor middag hemma tonight



Har ju tyvärr inte uppdaterat så bra dom 2 senaste dagarna pga av att jag inte varit hemma, så kunde inte uppdatera något typ. Är verkligen skit trött gick och la mig 06.00 imorse typ kunde inte sova hade massa i tankarna krig allt som hänt och som kommer hända, nu ligger jag här och bloggar och typ halv sover? Men kan inte sova eftersom vi ska ha stor middag nu massa gäster ska komma bla en kändis ;) Som jag har sagt innan mamma och hennes kille umgås med kändisar mohaha :D Så kommer vara tvungen att vara social hur jävla mycket jag inte vill vara det så, vill egentligen ut och festa? Men fan ingen är hemma nu alla är åta helvete långt borta VARFÖR? Jaja får la överleva kvällen men att kolla på den nya American Pie The Book Of Love, viste dock fan inte att det kommit ut en ny detta året? Men tydligen har det de, håller på att ladda ner den ska se den sen senare och mysa till det med julmust och grillchips millaha like that.

Music a la Millaha


It’s just the way
The game is played
It’s best if you just
Wait your turn

The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova

I pitch with a grenade
Swing away if you’re
Feeling brave
There’s so much power
In my name
If you pop off in your seat
Steady
I’m gonna do the wave

I’m such a
Such a lady
You don’t have to be
So afraid
Cause I got room
Up on my team
You can play
But hold up

It’s just the way
The game is played
It’s best if you just
Wait your turn

It’s getting crowded
Over here
But babe
The wait is ova
Sometimes it takes
A thousand tries
To win
The wait is ova

Fumble
Don’t you fumble
That’s a flag on the play
Babe if you don’t wanna
Then you don’t have to wait
But together
We gon’ be taking over

It’s just the way
The game is played
It’s best if you just
Wait your turn

So you don’t wanna wait
I hate to hear
That’s such a shame
'Cos if you play it sideways
Ain't no timeout in my game
They already underway

I know you want to win
And you wish
I would let you in
Get in line over here
You can play
But hold up

It’s just the way
The game is played
It’s best if you just
Wait your turn

It’s getting crowded
Over here
But babe
The wait is ova
Sometimes it takes
A thousand tries
To win
The wait is ova

Fumble
Don’t you fumble
That’s a flag on the play
Babe if you don’t wanna
Then you don’t have to wait
But together
We gon’ be taking over

It’s just the way
The game is played
It’s best if you just
Wait your turn

Baby put the work in
Like a champion
But the crowd is screaming
With their hands way up
Couldn’t be with no one else
You’re the only way
I win

Baby got the whole world
Standing up
Damn I’m glad I picked ya
Took a chance on love
Baby love

The time is now
And now
The wait is ova

The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
(just wait your turn)
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
(just wait your turn)

It’s getting crowded
Over here
But babe
The wait is ova
Sometimes it takes
A thousand tries
To win
The wait is ova

Fumble
Don’t you fumble
That’s a flag on the play
Babe if you don’t wanna
Then you don’t have to wait
But together
We gon’ be taking over

It’s just the way
The game is played
It’s best if you just
Wait your turn

Just wait your turn
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova
The wait is ova


home

är hemma nu, uppdaterar allt snart :D HIHI har goda nyheter

kan inte uppdatera

uppdaterar mer imon ♥


huvudvärk

ska skriva min dag kort nu för har världens huvudvärk:(
Va på möte och skrev på kontrakt men vad för kontrakt är hemligt;) Sen åkte till jonna sen drog vi till Hässleholmen och va där tills 22.00 sen kom hem o nu bloggar ska kolla film nu och propa i min ipren.

Nedräkning till julafton


1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 (25)


Säg aldrig så igen


Jag hade allt jag va lyckligare än alla andra och jag slängde bort det för vad? För INGET! Jag viste vad jag hade men jag insåg inte hur mycket jag egentligen älskade personen. Han krossade mitt hjärta jag krossade hans och mitt ännu mer genom att lämna han. Jag kunde stannat kvar men lögnerna blev för mycket för mig. Och smärtan krossar mig nu!


Kom aldrig och påstå detta om mig;
Det är visst som alla säger man kan inte vara tillsammans med en kickersbrud det ända dom tänker på är sig själv dom springer runt och leker gudar och bestsämmer och bara hänger med sina tjejkompisar och gud vet bara vad kickersbrudar gör när dom håller på med sina grejer. Kickersbrudar har inga hjärtan dom är känslolösa, dom har svarta hjärtan det finns bara onska där. Deras personligheter är gjorda av djävulen själv, dom får aldrig skuldkänslor hur många personer dom än sårar och krossar så skrattar dom bara åt det. Dom leker med hjärtat.

Och kom aldrig igen och påstå att jag inte har känslor för det har jag, ingen i världen kan älska en människa så mycket som jag älskar dig. Jag gick in i vårat förhållande med hela mitt hjärta för att älska dig har gett upp allt jag hade för att vara med dig så kom aldrig och snacka sån skit. För du va mina tankar du va mitt hjärta du va mitt liv, du va allt jag ville ha i mitt liv. Jag skulle dö för din skull men om du inte insett det så är det du som varit blind under hela vårat förhållande. Alla som känner mig vet hur kär jag va/är. Och när jag säger att jag skulle dö för dig menar jag bokstavligen dö, jag vill ha dig i mitt liv jag vill du ska vara min pojkvän men det går inte.. Och det dödar mitt hjärta helt smärtan dödar mig att inte kunna vara med dig när du e allt jag vill ha och tänker på.

hos gipsy

sitter hemma hos jonna nu, idag kommer ju den hemliga saken;)
Vi ska till madde på hässle om en stund, uppdaterar när jag kommer hem
så får ni se bild på "saken"

åååååååååh


Så sur jag äääääär, detta hände nyss

kl 09.00
Mamma: Gå upp du har möte
Jag: NAAAJ PALLAR INTE
(Mamma smäller igen dörren och går ut ur mitt rum)
kl 09.15
Mamma: Men gå upp när går din buss
Jag: Vafan spelar det för roll stick ska sova
Mamma: Går du inte upp betalar jag inte din flygbiljett
Jag: Men ÅÅÅÅH FÅR LA GÅ UPP DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Kolla vad min mamma hotar mig med, hon e smart hon vet vad hon ska säga för att få mig att göra saker. Iaf min buss går kvart i 10 eftersom bussen går förbi dit jag ska och det är ganska nära så hinner jag med den bussen. Måste gå till toan nu och borsta mitt hår och det, uppdaterar senare när jag e hemma hos jonna.

sova

ska lägga mig nu och lyssna på mobil sen sova, puss på er

Im hot, your not.



Gud så tråkig dag jag har haft idag, har typ inte gjort någonting alls lekt med min lillebrusha hela dagen. Inte bara lekt vi har legat och kolla på Mysteriet på Greveholm med han älskar det, laddade hem den för tänkte han skulle gilla den och hade jag inte rätt? Det gör han ;) Så är det när man är storasyster men känner sina små syskon, längtar verkligen tills imon. Här får ni se mina planer inför dagen imon;
Hemligt möte kl 10.00 - 11.00 ska skriva på kontrakt ;)
Åka hem till min zigenare jonna och vara där o umgås med henne
Åka med jonna till hemlig plats och hämta en grej,
ni får veta imon vad det är för det e hemligt nu !


Så imon är rätt fullbokad dag på tanke att jag och jonna kanske måste åka till Ulricehamn för att hämta "den hemliga saken" jag vet att ni är nyfikna men ni får hålla er tills imon ni ALLA kommer bli chockade haha förvånar mig inte om ni tappar hakan. Pratade precis i lur med jonna i ca en halv timma om det som ska hända imon och hur uppspelta och glad vi är cant wait :D

Bilder från när jag passade hunden oscar





Bilder på mig och oscar, haha såna sexbombar vi e ;D


Vist är han skit fin? Han vill hela tiden pussas som ni ser på sista bilden på mig och han ja ligger ner i soffan och han står på mig och pussar mig haha skit söt hund älskar den!

Dumma internet beställning


Nedräkning till julafton


1 2 3 4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 (25)


Min önskelista




Min önskelista;

1. Hårförlägning svart
2. Hårfärlägning lockigt svart
3. En brun Canada Goose jacka
4. Klackskor från Dinsko
5. Twlight Ljudet av ditt hjärta (tredje boken)
6. Chanel handväska
7. Chanel lite större väska
8. Present kort på massa dyra affärer
9. Digital Kamera (rosa)
10. Dell data (rosa)
11. Kofta med päls krage
12. Lippblumper (den dyraste verisonen)
13. Make up box (finns allt smink och alla pänslar där) SKIT DYR !
14. Klocka i diamant och guld från Triwa
15. Massa örhängen (ett par stora chanel örhängen) sen massa andra stora!
16. War at home box (sesong 1,2,3)
17. Massa massa massa pengar ;)


Stackars lilla Anna Anka, blir du fattig nu?



http://aftonbladet.se/nyheter/article6243723.ab

Ojoj.. Kommer Anna Anka bli fattig nu? Hon är min idol ju.. =( Haha nej jag bara skojja (och ni som inte fattade det sist är duma i huvudet..)! Men jag måste säga att hon är dock ytterst smart med tanke på att hon lyckades bli nominderad till årets kändis tack vare sitt deltagande i hollywood fruar.. Och det är ju tack vare makarna dom är rika ;) Live is hard, det va ju som hon sa i tv att man måste göra det ens män säger och om dom säger att dom vill ha avsugning så måste man göra det. Men lilla Anka har nog inte lyckats så bra märkar vi ;)


Unbreak my heart.



Du krossa mitt hjärta och ditt.. Känslan av hur ont det gör går inte att beskriva, jag vetinte hur jag ska hantera smärtan? Har aldrig fått såhär ont, vill åka till sjukhuset men jag vet att dom inte kommer ta bort smärtan. Jag kan knappt sova på nätterna nu är helt kall svettig hela tiden och orolig och vaknar hela tiden av att jag har mardrömma som handlar om han och i varje dröm krossar han mitt hjärta och varje gång vi ska lösa det få bara suddas han bort och försvinner jag får aldrig en chans och berätta hur jag känner.. Drömmarna fuckar upp mitt huvud upp och ner, liksom vad ska man göra när man förlorat personen man lever för? Personen som fick dig att vilja leva en person du bokstavligen trodde du skulle vara tillsammans med föralltid..

Kan inte sluta älska låten

Jag är inget fan av Miley Cyrus (Hannah Montana) men denna låten
iiih älskar den skit mycket så fin den är.
plus det va inte längesen jag la ut låten i bloggen, men älskar den så mycket så den får vara med igen.


Nedräkning till julafton


1 2 3 4 5
6 7 8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 (25)


hemma nuuuu


Mitt sexiga öga ;)

kom precis hem från Hässleholmen jag och jonna spenderade dagen där hos madde, skit mysigt va det:) Vi satt och snacka och aah gjorde inte så mycket. Maddes lilla dotter på 7/8 år tror jag hon va, var där en stund också. Det är så så min söndag såg ut nu när ja kom hem märkte jag att ingen va hemma maten va frame fick panik det slog mig direkt baaam mormor e död (något i den stilen) ringde mammas mobil ingen svarade fick sööörsta paniken ringde min syster så berätta hon att mamma va i sjukhuset på akuten med min lillebror för han har fått öroninflamation så tur att det itne va något annat. Iaf ska kolla film nu uppdaterar mer senare ska kolla på denna;

Zombieland (komedi/skräck)


nyvaken

Togheter we can do anything, nothing can break us i love you to death my gipsy♥

sitter hemma hos jonna nu, vaknade för en stund sen :)
Vi sitter och kollar på tjej slagsmål på youtube asså damn vissa av tjejerna slåss som vääärsta djuren och vissa amatörer kan inte slåss överhuvudtaget hahaa fattigt värre ! Men det e bra att vi har skills iaf det kommer man långt med ;) Justde åker hem sen senare ikväll jonna ville att jag skulle vara här hela dagen så det är klart jag är det, men sen ikväll när jag kommer hem uppdaterar jag med bilder från helgen som varit bilder från tåget och på lilla söta oscar :) Dont miss me to much.

nedräkning till julafton



1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 (25)

hos zigenaren

stack till H********* med jonna innan, e hemma hos henne nu ska sova här.
Uppdaterar mer imon♥
säger imon vart vi va idag det e hemligt

not anymore


When i look at you
i see forgiveness
i see the truth.
But not anymore things have change.

Och vet ni varför det dödar mig?
Jo för jag kan se när han ljuger för mig jag ser det i hans ögon men över luren ser man inte någons ögon? Jag kan höra på hans röst om han älskar mig eller inte men jag kan inte längre höra om han ljuger om allt annat eller inte, jag fattar inte varför jag kan bara inte höra det längre. Okej jag skiteri men kan inte få ut det ur huvudet, jag får inte ut han ur huvudet. En sak vet jag att jag ALDRIG kommer komma över han det finns känslor för han som aldrig kommer försvinna som sagt man kan inte styra sitt hjärta. Jag önskar han va d*d jag vet man inte ska leka med karman den är störst. Jonna sa till mig igår Millaha du vet att du leker med karman va och det kan sluta illa?
Jag tror inte någon exakt vet hur jag känner igår va det svek nu har det växt till största hatet pga av allt, som sagt ni tror ni får veta mycket om mitt förhållande i bloggen men det är så jävla mycket som inte står med här som ni aldrig kommer få veta och det är därför ni inte fattar varför jag vill se han d*d .. Okej ja det är sant det e farligt och önska såna saker, hur kan man ena dagen säga att man älskar någon sen nästa dag vilja se den d*d ? Alla säger man inte kan sluta älska någon på en dag, det är klart man inte kan men jag kan. Dom känslorna som fanns kvar är begravda och kommer aldrig mer visas.

It's gonna hurt bad before it gets better
men hur ont kommer det egentligen göra och när kommer det bli bättre?

Cant you see the pain in my eyes?


tv med sötaste oscar



Sitter i soffan och kollar på något konstigt pogram på tv, medans oscar ligger här i soffan med mig. Asså gud så söt han är hela tiden vill han pussas och allt helt underbar hund. Försökte lägga ut bilder på han på bloggen men dom vill inte komma fram? Kopierade dom från elins facebook menmen det funkar inte så lägger in bilder senare har ju såklart tagit lite bilder på han idag :) men såklart får ni se bilder på oscar senare, jaja ska sluta blogga nu och leka lite med oscar. Puss på er


hahahaha katastroffffffff



Det är sjukt att jag varit uppe redan i 20 min jag menar kolla klockan vad kan den vara nu typ 5 över 7? Smsade Elin nyss och hon berätta att dom kommer och lämnar hunden om 20 min så, justd för er som inte vet så är Elin Annas yngsta dotter som är 20 :) Jaja nog om det, ska försöka få upp oscar på mitt rum men vetinte om han kan gå i trapporna typ ingen hund kan det för dom e för "halla" för dom annars får jag väcka min syster och säga att hon ska sova i mitt rum så vi kan sova i hennes därnere. hahaha "vi" det låter som jag och en pojkvän vafan, iaf ska gå ut och röka nu och ta en macka eller något i den stilen. Hörs jävligt mycket senare

wat at home maraton

ska kolla så många avsnitt på sesong 2 på war at home ( min favorit serie) sen ska jag sova för ska upp kl 06.40 för att vara hundvakt hahaha :/ kommer vara sjukt trött men när oscar kommer imon på morgonen får han hoppa upp och lägga sig i sängen med mig och sova så länge det går:P han är ändå hund, haha men får se hur det går:) Uppdaterar mer imon så godnatt på er alla

Skor från Din Sko


Hatar dom höga skorna, men dock älskar jag den lägre verisona som inte är höga stövlar :)
Ska köpa såna men vetifan om jag ska använda dom hahaa ;D Bara kul och slössa på pengar.


jaha vad ska man blogga om?


Ligger i sängen nu och lyssnar på musik och snackar på msn med jonna eller msn och msn det är ebuddy som suger kuk. Vetinte riktigt vad som händer ikväll? vill ut och dricka men kan inte för imon kl 07.00 kommer oscar hit (mammas bästeväns hund valp) ska passa den imon så kan inte hitta på något. Hur mycket jag än behöver och vill det så går det inte nu. Kommer typ röka upp hela mitt oöppnade cigg packet inatt, och ni får inte veta varför allt om det förra inlägget är allt ni får veta. Jag säger såhär är trött på lögner om vart man är och det sa stopp för mig totalt denna gången gick det för långt, jag hoppas på
gud att han dör. Tro det eller ej men det är sant, jonna tack för att du finns här för mig nu, du är guldvärd♥

Keith Urban - Tonight i wanna cry
sorligaste låten genom tiderna.


Så jävla falsk

Jag älskade dig tills för 20 min sen men inte längre.
Aldrig mer, hur ont det än kommer göra att komma över dig.
Föralltid haa? Fuck you
jag kan inte älska dig längre det går inte


Nedräkning till julafton


1 2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 (25)


Bilder från igår

Tog en bild utanför våran ytterdörr på morgonen när jag satt och rökte och det va sol ute love it.


Tog kort på busstorget, från ett hus jag & jonna va inne i.


Nawi mirandas lilla amstaff Safira skit söt unge, är helt kär i den.


Utsikten från mirandas köksfönster "vackra" norrby


Åt sån skit god magnum mandel glass och kollade på Wat At Home hela natten


Kommer mer bilder senare när jonna skickat dom till mig bilderna från mina besök jag gjorde igår.


oont


Hej bloggen !

F****n vad ont det gör i min arm, seriöst känner mig halft handikappad :/ Mamma berättade för 10 min sen att det onda på henne satt i en hela veckan jag ba EHE säg att du skojar..? Iaf idag blir det att springa mammas ärenden okej ärenden vet jag fan men mamma tyckte att jag hon och pluto ska ha myskväll idag med chips godis läsk och god middag. Så det blir att åka o handla sen mamma sa att jag o pluto måste handla eftersom mamma e sjuk. men hallå mami jag e med sjuk pga sprutäckelgrejen. Wiiie e glad nu mamma städar mitt rum, tack så mycket :) Justde om bilderna igår o det lägger upp dom senare i inlägget om vad jag gjorde igår som redan finns i bloggen bara så ni vet.

Nedräkning till julafton



1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 (25)


stress

Damn det har varit en stressig dag, åkte ner kl 1 till stan och fikade med lillemor min "rektor" sen drog jag och jonna till banken sen kl 2 skulle jag ta sprutan mot svininfluensan (emot min vilja) sen halv 3 hade jag tid hos tandläkaren:O Sen vid 4 åkte jag o jonna hem till Miranda och har varit där sen dess, skit fin lägenhet har hon och sån söt hund hon har:o älskar den en lite amstaff iih, lägger upp bilder sen. Mår inte bra pga av sprutan har skit ont i min arm så kan inte blogga nu, uppdaterar allt senare eller imon. Dont miss me to much


Inlägget raderat !!


bääästa

bröjade ju kolla på new moon med min syster sen kom mamma och sa att jag skulle möta upp Elin (mammas bästevän annas dotter som e 20) och hämta medicin av henne, men såklart så stod vi ute i 40 min och snackade o hon hade med sig deras hund oskar älskar den. helt underbar e den den hoppade upp på mig och ville pussas naaw sötnos iaf ja o elin snackade om allt och inget efter 40 min gick ja hem o kollade klart filmen . DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMN vad bra den ääääääääääääääääääääääääär ja döööööööööör måste låna tredje boken på biblioteket måste veta vad som händer i den orkar inte vänta på att filmen ska komma ut.

Edward Cullen omg så het han är ja önskar fan jag hade en kille som va så sexig och vampyr fan :O

Jag har bokstavligen blivit kär i han, jag dör för fan sån het jävel sättet
han snackar och beter sig är sexigt asså åååh i waaant him now.
Millaha ♥ Edward (A)

gjort idag.

Egentligen skulle jag bara varit hemma idag och tagit det lungt men såklart blev det ingenting med det, mamma tvingade mig att följa med henne och springa hennes ärenden eftersom hon är sjuk haha:P
Åkte till Vårdcentralen med mamma
Åkte o handlade på Willys åt mamma (hon satt i bilen och väntade)
handlade:
2 packet Mjölk
2 Chips påsar
2 packet med färdiga kyckling ben
1 påse bröd
1 påse med kroketer
1 cigg packet åt mig ;D
Plockade in och ut ur diskamaskinen plus lagade maten

hihi känner mig lite duktig både min syster och mamma har feber o bara för det måste jag springa runt som en idijut och vara mamma :P hahah lite små kul ändå, sitter och äter kroketer med kyckling nu mhm mhm mhm det är gott. Ska kolla New Moon med min syster sen :)

Våldtäks män härjar i Borås


en 12 13 16 19 åringar härjar i borås och våldtar, misshandlar och rånar unga/gamla tjejer. Killarna är från Hässleholmen och det är det dom mesta våldtäkterna och det sker, så passa er när ni är ute så att ni inte träffar på dom.. Det är sjukt hur många fall det blivit på så kort tid, mina privata källor avslöjade deras ålder kanske mina källor vet mer än polisen? men så är det när man känner folk där alla vet vilka det är men ingen säger något dom lådsas om som ingenting, dock vet jag inte vilka det är vet inte deras namn. Men när dom åker fast och namnen kommer fram kommer ja säkert veta vilka det är och det tror jag att dom flesta också kommer veta, jag varar er tjejer för att gå ute själva i borås när det e mörkt själv ute överhuvud taget nu tills dom har åkt fast. Håll ögonen och öronen öppna.

love to sleep


Saknar mitt blonda hår :(

Vaknade för kanske 15 min cigg gick ut och tog en cigg för en gångs skull är det frost ute och solen lyser wiie. Men varför ska det alltid vara fint väder när jag mår dåligt ? Fuck också har skit ont i magen och mitt huvud snurrar som jag vetinte vad? iaf inatt vid 01.40 öppnades min dörr till mitt rum och min MAMMA stod där

Mamma - e du fortfarande vaken?
Jag - e duuu vaken ??? och vad gör du hemma?


sen kan jag tyvärr inte berätta mer om varför mamma kom hem och sånt, men fick aldrig riktigt veta vad grejen va men ska tvinga mamma att berätta den sen. Nu ligger mamma och sover hon e skit trött o sa hon hade feber krya på dig mami ! Kollade aldrig på new moon igår gjorde andra saker men ska la kolla den nu tror jag, uppdaterar mer senare e skit trött kanske ska gå och sova mera.

New Moon

Ska kolla New Moon nu:)


Ska supa nu


Nu ska det drickas, alkoholist varning på en tisdag dock ska jag dricka själv.
Måste verkligen and it's all because of you..


Nattblogg


Hmm vad va det han menade med mejlet tog det slut mellan oss eller inte?
Är det slut på hemma kvällar och starten på mina kända ute kvällar på krogen igen?
Det får ni inte veta det lär ni märka.


Gamal låt


Nedräkning till julafton


1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 (25)


tråkigt, under håll mig?


Hon som komentera jonnas blogg sa att jag inte hade bröst vad är det i bilden då? pfft det märks du inte träffat mig baby;) För hade du träffat mig o vetat om vem jag va hade du inte ens vågat öppna din käft från första början.

Vad ska man göra när man har tråkigt och alla man känner typ sover eller något..?
Det har jag ingenaning om vetinte ens varför 80% av alla mina vänner sover nu hallå vad är det med dom? Jag är viktigast i deras liv? Dom får inte sova nu har ju jag tråkigt vafan dumma vänner man har. Alla brukar alltid va uppe till 2-4 på morgonen men inte idag och ingen typ? Iaf ingen jag vill snacka med fan fan fan ta dom allihopa :O Finns inget mer än att blogga och kolla på tv men det finns ett problem det går inget bra på tven som jag vill se och har lust att gå ner och laga mat men är inte hungrig så varför ska jag då laga mat? Tids fördrivt typ..? Ojojoj såg nyss på www.tv.nu att det börjar 2 1/5 men på tven nu måste ju kollas. Men vad fan ska jag göra efter det? har kollat på alla filmer i min data håller på att ladda ner filmer men dom är inte klara än för dom segar ? tack så jävla mycket piratebay sug kuk ni! Varför inte köpa en sprit flaska och supa sig själv full som fan, alkoholist? JAVISST ! Menmen hittar väl alltid på något jag menar jag e ju millaha ändå? ska dra mig nu pogramet börjar welelele

Kärleks brev från min pojkvän



O.M.G såg precis att jag fått ett mejl av min pojkvän, kan tyvärr inte lägga ut det vad han skrev. Det är verkligen för personligt, ett brev jag aldrig trodde jag skulle få :O Kolla hur långt det är kan berätta att i det står alla hans tankar kring mig och han det är ändå världens kärleks brev började gråta när jag läste det. Så nu vet jag..


Dagens låt

Miley Cyrus - When i look at you

Yea when my world is falling apart
When there's no light to break up the dark
That's when I, I...
I look at you

When the waves
Are flooding the shore and I can't
Find my way home anymore
That's when I, I...
I look at you

When I look At You I see forgiveness
I see the truth
You love me for who I am
Like the stars Hold the moon
Right there where they belong
And I Know I'm Not Alone.


VIDEOINLÄGG från tatuerings studion!


Så bäst jag e på att filma mohaha ;D


dagens händeser

Vaknade vid 20 i 12 klädde på mig sen drog till stan skulle solat på sunhouse men det blev inte så.. :( Så mötte upp jonna så drog vi hem till henne. Sen efter vi varit där en stund så drog vi till Norrby Soc hon skulle ha möte, sen va vi tvugna att skynda oss till den hemliga saken som va kl 4 men vi kom i tid så klart.

Och ni ville såklart veta vad den hemliga saken va?
Jag kan säga såhär det tog 3 timmar och jag dog så tråkigt jag hade under tiden,
men dom va skit trevliga där lätt att vi ska tillbaka dit. Okej nu ska jag vara snäll hon tatuera sig :)
Skiit fint blev det.



Så här såg tatueringen ut efter att han gjort formerna eller hur man nu säger kontuererna? dont know


Haha så söt jonna är såklart kanske ni fattar att det gjort ont? det va ändå på halsen
det sysns på henne att det gör ont haha:P


Posa baby posa, aj aj aj.. det måste gjort ont?


Så lite skuggad :D


Lite målat med färg seexiiiig




Så färdig den blev skit fiiin fan:O
ser ni det häftiga med den att det ser ut som om den går in i hennes hud:O
skiiit ballt fattar inte att hon våga göra det hade aldrig vågat:P


här kommer en annan bild från idag som jag tog när vi va på norrby:)


Måndags


Igår va en riktig katastrof dag för mig, sprang runt i stan på massa möten med jonna och bokade jonna tid för en sak som är hemligt fortfarande ;) Iaf alla mina möten gick bra o så, sen efter då jag och jonna va på hemlig plats och bokade tid för hemlig sak så mötte vi upp madde och sen åkte jonna till hässle så drog jag till sjukhuset. Gick till mammas kontor och väntade på att hon skulle sluta sen drog vi till mormor som fortfarande ligger inne på sjukhus och har blivit värre:( Igår kunde hon iaf gå och sånt idag berättade mamma att hon inte ens kunde andas själv eller stå upp, inshallah du blir bra mormor vi ber för dig. I cant make it whitout you du e stark du måste bli bra. iaf när vi va där igår både jag och mamma satt med tårar i ögonen ville inte inse att mormor va i sjukhuset, hatar sjukhus alla som ligger på sjukhus förlorar jag:( Och nu när dom kanske tror du har fått samma sak farfar dog av dödar mig ännu mer jag kan inte gå egenom det en gång till. Jag hoppas verkligen att mormor blir bra annars jäääääävlar säger jag bara en viss millah kommer misshandla läkarna! Jag och mamma va o hälsade på i kanske 1 timma sen drog vi hem och jag somnade direkt va skit trött.

tog bild utanför jonna tyckte himlen va fin


bilder från mammas kontor:P

Julkalender


Iiih dags för att öppna första luckan på julkalendern, haha måste ha sån det e en tradition, som mamma sa när jag flyttar hemifrån ska hon skicka en sån varje år till mig mohaha. På tal om julkalendern här kommer min favorit julkalender som gick på tv för massa år sen, Mysteriet på Greveholm !


Nedräkning till julafton


1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 (25)


Första Advent


Första advent.

Nu när det är första advent ställer man såklart från jul ljusstaken och tänder ett ljus varje söndag fram till julafton. Vist är det mysigt nu när alla jul saker ska fram? Nu när man börjar julpynta med stjärnor ljusstakar tänder ljus, julgran allt sånt ååh i love julen. Så från och med idag ska jag ha ner räkning till julafton lite små kul va ?:) Varje dag ska jag göra 1 inlägg och skriva vilket datum det är tihi.


damn upptagen?


Hej bloggen, kom precis hem från stan va där med jonna och gjorde en *hemlig* grej som ni får se/veta senare ikväll;) Förlåt om jag inte uppdaterade på kvällen men somnade direkt när jag kom hem berättar mer om det sen också. Ska äta nu och kolla tv, uppdaterar allt sen efter mina tvpogram som går idag;
Ugly Betty 20.00
Desperate Housewifes 21.00
Christine 22.00

så uppdaterar allt efter det med massa nya bilder och skit ;D Jag vet att ni längtar hihi.

RSS 2.0