älskar att dusha

asså ååh jag hatar att gå in i duschen och ut ur duschen men när jag väl i den vill jag inte gå ut. Hahha fan vad många duscha det blev nu iaf gjorde det nyss sen snackade i lur med jonna, ska fixa mig och ta bilder så får ni ser hur jag ser ut idag :)

Möttet avslutat ;D



Kom precis hem från mitt mötte det gick la bra, men dom tvingar mig att ta sprutan mot svininfluensan vilket ja verkligen inte vill buhuu.. Fick tid på torsdag kl 14.00 sen 14.15 ska jag till tandläkaren bläääh hatar att gå dit, seriöst hela min vecka e fullbokad. Smsade min "rektor" eller vad man nu ska kalla henne och bad henne ringa mig ska prata om min skola med henne eftersom jag fortfarande är avstängd men får se hur det går. Iaf ringde upp jonna fast hon hade lektion och hon ba ortopeden ringer måste svara haha lame ursäkt vafan:P Fast själv då brukade jag alltid säga det e min soc som ringer hahaha lika lame den. Jaja nog pratat om det ska duscha sen sova en stund sen fixa mig sen dra till stan tar bussen kvar i 3 ner så jag kommer i perfekt tid till mitt mötte. Uppdaterar mer senare.

sova nu

 har möte imon kl 10.00 så ska lägga mig ner o lyssna på musik sen sova:)
Pusspusspuss


Jag listar..

Jag rankar världens 5 snyggaste killar (enligt mig)

1. Min pojkvän (skriver ej ut hans namn eller visar en bra bild, för i denna bloggen ska han hållas hemlig så länge som möjligt)


2. Cristiano Ronaldo


3. Farzan Athari


4. T.I


5. Coldy O'donis


Här är dom 5 absolut snyggaste killarna jag vet som finns, ni kanske tänker så varför lägger hon sin kille på första plats ofta dom andra inte är snyggare. Men nu är det så min pojkvän är den snyggaste jag någonsin sett hihi (A)


HAHAHAHA MEN JONNA DAAAH


KOPIERAT FRÅN JONNAS BLOGG.


PAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,
jag tror jag dör jonna är så jävla rolig kolla vad hon skrev om mig, jag periskt/pashto lexion? Hahah Men visst det är sant jag kan både pashto(afghanskt språk) och periska (iranskt språk) och hon kan inget av dom så ibland när hon lyssnar på någon låt hon frågar mig vad som säger och vad vissa saker betyder så förklarar jag det för henne det är samma med albanska kan ganska mycket albanska iaf slang ord och sånt så hajde o sånt har jag fått förklara vad det betyder också. men vet ni vad?
 att jonna är mitt svenska lexion det finns mycket svenska ord jag inte kan och inte fattar som jonna allt får förklara värsta invecklat för att jag ska förstå men hon har lärt sig att hon måste översätta såna svåra svenska ord in till millaha svenskan haha, lite små kul faktiskt. Och det står att hon ska ringa habibi? Jag frågade henne när hon ringde mig vem är habibi? Sen percis skulle hon säga vem jag ba jag vet redan att det e jag hon ba ja jag ba mm hahahah naj men aah okej det e sant men ni fattar, were fuckt up. Justd jonna hitta en låt där dom sjunger zaman zaman o hon spelade upp den sååå mycket jag flabbade ni fattar nog inte det roliga, men sen spelade hon upp en annan låt med hon ba millah e denna låten jag kan verkligen se dig dansa orgentaliskt och allt så imon, ska jag dansa till den låten och säga en kul sak mitt i allt som ni kommer dö av flabb för haha mycket roligt fan :D Bara allt annat som är sjuka saker som jag och jonna säger som precis innan vi la på hon ba jag måste ** ** *** *** ***** jag ba jag med haha vi röker efter det? Hon ba yapp så sjuka vi är hahahaha.

Skandal Queen







Vem är årets SKANDAL DROTTNING?
Jo det är jag rakt av, vem älskar drama mer än mig ? Ingen, ingen älskar heller skandaler mer än mig. Im the queen of that när jag tycker allt e för lungt och tråkigt drar jag alltid igång med drama som leder till en skandal och gör saker. Vart jag än går vet folk att jag har varit där för det blir alltid drama drama drama hela tiden and i love it, så mycket märksamhet millah loves to be in the spotlight. Är det inget skandalalöst jag gör så är det skandal bilder mohaha. Vad är jag mer drottning över? Kaxigheten och proveserandet, det är så kul it's my fucking life. Ett litet fel och jag börjar provesera personen/personerna och hänger ut dom i min blogg, det är kanske synd om dom men vem bryr sig? Verkligen inte jag iaf! Något jag vet ni älskar är mina skandal helger då jag festar för mycket och mycket händer och det blir massa gosip about it ;)
Det gör mig bara känd så klagar inte ? Men håll er bara till sanningen och vänd inte på mina historier, för om ni gör det vet ni vad som händer då? Ja man blir uthängd i bloggen hahaha.


Imon



Imorgon är en sån dag som e jävligt fullbokad, gud orkar inte vara sån kändis får aldrig lugn o ro;D
Jaja detta är iaf morgondagens planer hitills;
Möte om min opration (mami ska följa med)
Ska till Arbetsförmedlingen (mami följer med dit också)
Möta upp Jonna
*Hemligt* möte, jonna ska följa med mig dit.
Följa med Jonna på hemlig sak lär ta några timmar ;) (vad får ni veta efteråt)
Har inbokad tid för "Svininfluensan sprutan" (vet dock inte än om ja ska ta den eller inte)
Hem o blogga

Ja vad ska man säga rätt fullbokad dag imorgon eller vad säger ni? Menmen ibland får man ha såna dagar det är jobbigt men man måste, ska dra mig nu mami kom nyss hem hon har handlat o hon köpte med daimglass eller hur man nu stavar det haha :)


Det speglar av sig



Man kan inte dölja hur man mår, det syns genom ögonen.


he's gone


Han har åkt nu.. Du vet själv vad du lovade mig, du lovade att komma tillbaka !
Kom tillbaka :(
Jag älskar dig mest and you know it.
Alla saknar dig, jag din familj alla dina vänner alla saknar dig din bög:(


Låt of the day


Jag har aldrig varit rädd, nä. Gått igenom sånt som varit fett wack
Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det
Jag tuggar och ler. Och jag duckar problem för det är vad det är
Är det sant? Mannen, yeah!
Jag har lät mig av saker jag gjort. Saker jag sett nära min port
Där i min ort där fett med flous jämt saknades, inget vi tog lätt på
Men det var rätt så lätt att bli väck då
Folk i min närhet dom becknade hekton
Jag brukade bruka för att lämna misär
Nu gör jag så här


trött, trött och åter trött

 ligger och kollar på wizards of waverly place the movie, ska sova såfort
den e klar det e typ bara 20 min kvar på filmen.
E verkligen trött efter inatt fick ju ingen sömn men lovar att uppdatera mycket senare ikväll/natt.

home sweet home


Bild på mig från i somras när jag va ute o festade :)

Kom hem för 10 min sen ringde jonna o tog en cigg samtidigt och fick höra lite gosip nu från dagarna jag inte varit levande typ. Ska kolla några bloggar jag följer sen ska jag kolla på filmen
Fish Tank som jag laddat ner, jonniponni säger att den e bra måste ju följa min zigenares ord fan.
Uppdaterar senare, när filmen e klar.


sovit ? eh ne.

Har sovit skit dåligt inatt, har vaknat typ 3 gånger varje timma. Sen mitt i natten va jag tvungen att hämta hostmedecin till min lillebror och vatten och sånt, sen när han vaknade vid 8 gick han upp, sen kom han in var 5 min och frågade millah när ska du gå upp hela tiden i 3 timmar till slut jag ba laak fuck d ska gå upp nu. Så har inte sovit ett skit inatt :/ Har nog varit för jag varit skit orolig för mormor med, igår hade hon bara drop nu har dom lagt massa slangar och skit :( Ska dit sen mellan 2 och 6 det e då det e besöks tid, ska dit med mamma o min syster eller så åker jag dit med en kompis. Måste ju åka o hälsa på henne o köpa med blommor vafan. Väntar på att mamma ska komma o hämta mig o noel, hon åker från göteborg typ nu så hon e nog här eeh aah om kanske 1 timma men ska dra mig nu ska ut o röka en cigg.


allt e fuckat..


bild på flotten ute hos mormor o morfar som vi alltid ligger o solar på, på sommaren :)

Förlåt om jag uppdaterat dåligt men har mått skit illa och allt har tänkt mycket nu dom senate dagarna, och idag fick jag veta att min mormor lagts in på sjukhus:( Ska dock inte säga varför men dom väntar på provsvar, det e för personligt. Men hoppas verkligen hon blir bra, älskar henne skit mycket ju. E hemma hos min mormor o morfar nu e här med min lillebror noel o morfar ska passa noel o eftersom morfar kanske måste åka in till sjukhuset sen så måste jag vara här o passa noel, mamma är på konsert i göteborg och min syster hos en kompis. Uppdaterar mer imon om allt vad som händer och skit e typ över orolig..

Mormor jag hoppas verkligen att du blir bra igen
Du e stark, gud är med dig!
Jag älskar dig mormor ♥


sjuk

vaknade precis mår skit dåligt gick o hämta vatten ska gå och sova nu igen.

Till jonna; har min mobil på ljudlös o ingen vibrator e helt trött ringer dig senare om ja mår bättre. Orkar verkligen inte prata nu kommer typ spy måste gå nu

Grattis Nikko♥


Jag & Nikko i bilden på fest såklart

Grattis på 17års dagen älskling
Du betyder otroligt mycket för mig, förlåt för allt som hänt.
Hoppas du lever föralltid
Jag älskar dig hunipie ♥


Jag & Nikko i spårvagnen från Bergsjön förra januari e den tagen
idag är det din dag älskling
we live to party ♥

Happy Birthday låt



Happy Birthday so make a wish,
please accept my apologies
i made a mistake


Jag e tre saker just nu..

för att jag fick snacka med min pojkvän en sista gång innan han åker men vart får ni inte veta som sagt måste ha lite privat liv fan. Det betyde allt för mig att få snacka med han och dom sakerna han sa gjorde mig helt kär som när han säger att han älskar mig mest och sånt.

för att han ska åka och jag inte vet när vi kommer ses igen, ledsen för att han inte är här med mig utan är där han är. Ledsen för jag vet hur mycket jag kommer sakna han, och det blir bara värre när jag vet hur mycket han älskar mig.

för att han och jonna kom överens på msn efter att ha hata varandra mer än allt annat, och jävlcigt chockad över att han va så snäll som han va mot henne och att han bad henne göra en sak. Men är också jävligt glad för att dom har gjort fred nu det är som e dröm för mig.

Detta va dom meningarna han skrev i msn som betyde mest för mig
Här finns också det han skrev till jonna den meningen om vad han ville hon skulle göra, ni kommer fatta vilken av allt som va menat till jonna det är det med
ta hand om millah



Svar på tal (Om komentarer)


Hej Millah! Jag undrar varför du inte accepterar alla dina komentarer som du får på din blogg? Ser ingen anledning till varför du inte skulle vilja acceptera? Kan du snälla svara vill verkligen veta.
Mvh en trogen läsare

Sv: Nu är det såhär att jag får massa komentarer varje dag ska ej utala mig om hur många men det är många, jag accepterar bara vissa av mina vänner som komenterar inte såna okända, kanske accepterar högst 1 komentar på 6 dagar. Och varför jag inte vill acceptera? Det finns inget varför jag bara vill inte, inte för att folk komenterar något taskigt för det gör dom verkligen inte men vill ändå inte att folk ska se. Folk håller på mycket när man har många läsare och därför håller jag det hemligt för ingen ska få veta hur mycket läsare jag har per dag/vecka och det är därför jag har valt att inte finnas med på bloggportalen.

Nattstad.


Vem har inte Nattstad? Inget illat mot svenskar eller blattar men nattstad e verkligen för blattar speciellt killar and why? Därför alla svenska/blatte tjejer har nattstad och vad händer då? Jo dom raggar på oss, det kommer minst 20 olika killar till mig varje dag och försöker ragga på mig genom nattstad man ba okej ni mår inte bra stick e ingen internet hora? Vissa äckel på nattstad tror att vi tjejer är något lät offer som vill knulla allt som rör sig men det är bara rent skitsnack, killar som vill knulla en borde inte skriva rakt av du e sexig ska knulla dig o spräcka din fitta ? Liksom get over it vilken tjej blir charmad av sånt? Ingen, vi tjejer gillar inte att bli horstämplade för varenda lite bild, låt oss ha mycket push up och lätt klädda bilder vi kanske älskar oss själv? Och bara för vi lägger ut såna bilder ja men då tror 80% av alla killar att det ända vi tänker på är knulla och kuk. Men ska inte klaga på att killar på nattstad det finns en och annan babe där med som ÄR BRA killar, nu fick ni lite gosip om nattstad ni som inte har nattstad och inte vet vad det är. Men vill ni få kuk eller fitta så är nattstad bästa stället att söka sig till, haha nej nu va jag taskig finns normala folk där med ;D

så gott

iih har precis käkat kebab pizza med pommes på ja min lillebror o syster åt det o morfar åt vanlig kebab pizza haha ingen pallade äta upp så nu har vi mat tills imon med gottigotti :D hihi ska dra mig nu o umgås med morfar o familjen.

hemma nu


Långt ovanför, finns det ett land, där man kan gå i sol på en strand, där man är fri, det kunde bli hela min värld.

Kom precis hem med noel, det gick lätt och hämta han tacka gud för det ibland e han jobbig och ska bråka och sånt. När vi kom hem pratade olivia med morfar så frågade jag om hon hade sagt vilka pizzor ja o noel ville ha och det hade hon sa bad ja olivia säga till morfar att han ska köpa med godis till noel och det kunde han. Olivia berättae att morfar kommer om typ 1 timma han kom precis hem från jobbet o sånt så han måste duscha och va det nu va han skulle göra. Men ska dra mig nu ska spela playstation med min lillebror haha lite små kul fan, uppdaterar mer senare när jag har tid.


går nu typ

ska äta en macka snabbt sen drar ja o hämtar noel på skolan.
Min syster kom nyss hem och va glad för en gång skull ett underverk,
hörs sen när ja kommit hem


Hissa o Dissa


Folk som leker farliga: Folk som vågar vara så jävla kaxiga via internet typ komentera ens blogg men som inte vågar säga sitt namn, när dom hotar folk med att slå ihjäl dom och skit. Om man nu är så "tuff" så bore man ju våga säga ens namn eller hur? Jag vet att om jag hade hotat något snälla jag hade skrivit min gatuadress med, ska man hota någon så ska man göra det på riktigt inte leka tuff o sen inte våga säga sitt namn då kanske man inte är så tuff som man leker right ? Som han "igor" som komenterar jonnas blogg skit ofta o hotar henne o som har typ skrivit någon komentar i min blogg, hur tuff e den "personen" som hotar med döden o skit och inte vågar säga sitt riktiga namn haha patetiska ho*unge

Såna som sviker sen kommer tillbaka:
det är verkligen något som ska med ut på min utelista, vänner som sviker och snackar skit och tror man inte vet något sen kommer springandes tillbaka och rövslickar en? Snälla är så trött på all sån skitsnack från falska människor, man borde sätta alla såna i ett eget land där dom kan ha kul o snacka skit om varandra o svika varandra. För med millaha funkar det verkligen inte att göra så, pay back is the bitch aiit;) Varför ska man vara kompis med någon som man snackar skit om asså förstår inte sånt heller, snackar man skit om någon ja men släng personen då kan den ju inte betyda så jävla mycket.


Min Pojkvän: Han måste komma med på innelistan för jag älskar han överallt annat och saknar han mer än vad ord kan beskriva. O att jag vet att han alltid kommer finnas där för mig i alla lägen vad som än händer är det jag och han som står kvar tillsammans. Jag kan se i hans ögon att han älskar mig och han är bokstavligen det finaste jag någonsin sätt. we belong togheter ♥

Neger Ghetto ord: Typ som i whoop ya ass bitch, bring it on ooh its ON, you beter stop it before i started, ooh heell no she dident med mera. Såna ord jag och jonna säger till varandra hela tiden såna riktiga neger ord helt kul är det, hahaha vi skrattar alltid åt varandra när vi säger såna saker. Tacka gud för ghetto filmerna där vi fått det ifrån och med riktigt sån ghetto neger röst får vi hahaha millah and jonnas goes brooklyn queens. överhuvud taget vi håller alltid på att säga slangord såna värsta ghetto ord hahaha ni ska se när vi krigar på skoj mot varandra haha det slutar alltid i att vi gråter av skratt

Låt of the day


It started when we were younger you were mine (my boo)
Now another brother's taken over but it’s still in you’re eyes (my boo)
Even though we use to argue it’s all right (my boo)
I know we haven’t seen each other in a while
But you will always be my boo


nyvaken? hell yeah !



Godmorgon :)
Vaknade för typ 40 min sen av att jag fick panik tack vare min dröm vad är det med mig att drömma om min pojkvän och må dåligt efteråt att man verkligen blir psykad av drömmen..? :( Det är för jag saknar han och att allt är så dåligt i drömmen att både ja o han gråter, i want to dream good dreams. Jaja vad ska man göra man kan inte kontrollera sina drömmar idag händer;
Hämta min lillebror på skolan 16.00
Morfar kommer hit o ska vara barnvakt o min lillebror o sover här
Blogga
Duscha
(raka mig o det)

tröttaste någonsin


OMG så trött jag är :( Gick och la mig vid 03.00 sen väckte mamma mig 05.45 och sa att jag skulle gå upp och lägga mig i sängen med min lillebror för hon skulle åka. Men problemet var att min lillebror snarkade skit högt så kunde inte somna om så va vaken tills 07.15 så väckte jag han så gick vi ner så gjorde jag frukost åt han o så klädde han på sig och allt sånt. Sen nyss va han duktig han ville gå själv till skolan så han fick det :) Gött för mig så slapp jag iaf följa han dit jobbigt när man är skit trött? Aja ska sova nu ÄNTLIGEN ! Uppdaterar mer sen om allt som händer idag, sov sött alla snyggingar :)

nattinatti

Ska sova nu godnatt.


OMG LIKA SOM BÄR

Jag märkte precis en grej, jag har alltid tyckt att det är något med micheal corleone som liknar någon men har aldrig kommit på vad men gjorde det precis:O När han blir arg som då hans fru berättar att hon gjorde abort den blicken han fick när han blev arg det va då jag insåg vem han liknar rakt av min POJKVÄN :O det är deras ögon som e lika speciellt när dom blir arga fick typ panik o stannade filmen o va tvungen att berätta detta oodaamn. Uppdaterar mer sen ska fortsätta kolla filmen.


movie time

Ska kolla klart på gudfadern 2 nu sen kanske börja på trejan med men först ska jag göra varma mackor iih gottgott.


Till Flygresan


När jag och jonna ska åka bort nu den 16onde December till *hemlig plats* så ska jag ha med största väskan som på bilden eftersom vi kommer vara borta 3 veckor så måste jag packa med halva min garderod.
Här kommer min "lilla packnings lista" till det som jag ska ha i resväskan, sen kommer lista på handbagaget med hahaha :D
Mjukisbyxor minst 5 par
Massa par leggings & Thights
Jenas 3 par
Massa tjocktröjor (för det e kallt där..?)
Linnen 10000 par typ?
Vanliga långarmade tröjor typ 7 par
exktra jacka
Skor (klackskor&reebook skor)
underklädder (string,bh) massa par av det
Min bärbara data :)
Tandborste och tandkräm

hahah hur fan ska allt det komma plats i en stor väska..? Kommer behöva typ 4 väskor kommer säkert packa mer mer saker än bara det är alltid sån.

Haha nu kommer vi till det roliga mitt handbagage det jag kommer ha med mig på flygplanet ojoj låång lista
Smink
Ipod/ipod laddare
Mobil laddare
Ciggaretter
Halsduk (varm som fan)
VANTAR !!!! (annars kommer jag frysa ihjäl)
Mössa
Tuggumi (får verkligen inte glömma det)
Plånbok med skit mycket pengar i :D Och flygbiljetterna och pass o det !

Kommer inte på något mer för tillfället men det dyker säkert upp samma saker men bara hur ska allt det få plats i min handväska? oj oj oj nu har millaha problem igen:P Justde har redan valt ut min outfit jag ska ha när vi ska resa :) Just de ni kanske tänker varför ska hon ha så mycket vinter klädder med sig? Jo det e för att jag klarar knappt 8 minus och dit vi ska kan det vara 30 minus jag menar oodaaamn millaha kommer dö jag e van vid värme dumma kalla sverige, så dagen vi reser hem igen kommer millah tina upp efter att ha varit en isbit i 3 veckor hihi :D


Blogg rekord;)


Idag har jag fått blogg rekord på min blogg grattis till mig själv!
Och tack alla underbara läsare som läser min blogg, ni e underbara.
Jag ska inte säga hur mycket läsare jag har för det e hemligt men jag kan säga en liten sak ?
Fick 157 läsare på 5 min, tänk er bara på 5 min? det e rätt mycket kan jag säga och då ska jag inte ens räkna ihop hur många det blir på 1 dag mohaha:D
Millaha is still going to the top.


Gift/Pojkvän.


Jag & Jonna på bilden HAHAHAHHA

Viste ni att jag och jonna är typ som gifta?

Vi sitter ihop, vi gör allt tillsammans typ vi tycker o tänker samma om det mesta. Vi berättar allt till varandra vi skulle aldrig svika varandra. Vi är fan som gifta så när ska vi skaffa barn? hahaa ja det blir aldrig men ändå:D
Nej men seriöst om ni känner mig eller jonna så borde ni veta att det är sant jonnas is the perfekt boyfriend för mig förutom då att vi inte har sex o kysser varandra tacka gud för det men hon e där för mig hon lyssnar alltid på mig när ja behöver snacka med henne dag som natt. Hon har sett mig gråta skratta hon har sett allt if you know what i mean. Hon står ut med mig när jag e som värst (arg) tro mig det är inte lätt i alla lägen för folk att stå ut med mig när jag är på mitt dåligaste humör men jonna står alltid ut dont know why? superwomen? haha något i den stilen tror jag. Du & Jag i vått o tort ♥

Alicia Keys - Butterflies ♪


Nu kommer alla bli chockade..:|


Vet ni vad jag saknar..?
SKOLAN
lite pinsamt men det är sant.. Alla mina vänner går i skolan nu på vardagarna okej nästan alla iaf dom jag umgås med, och när dom är i skolan vad ska jag göra då? Finns inget att göra mer än att bli socialthandikappad. Min "rektor" kan vi kalla henne smsade mig idag och skrev Vi måste prata. Ring eller smsa när du kan prata. Så ska smsa henne imon så får hon ringa upp mig, dock har halva min klass blivit avstängda. Men min zigenare har börjat i våran klass igen så hur kul skulle det inte vara jag och jonna fuckar upp hela våran klass i år igen:D
det statsar vi på, nej men alla i min klass saknar dom alla dom e så roliga ååh har varit avstängd nu i nästan 2 månader från skolan fan fan fan. Men det e så jävla soft i våran klass jag har ju berättat innan vi är 1 klass i en stor lokal med kök o allt vi är 12 st men alla e typ avstängda så nu är det bara 5 st som går där men ändå skit soft? No rouls typ men det ska jag inte berätta här:P Så nu ska jag försöka få komma tillbaka till skolan, i need my skola för att inte bli socialthandikappad


ny design

vad tycker ni om min nya design ?
Vist är den sexig ?
Millaha like !

ska gå ut o ta en cigg nu o ringa min zigenare jonna aka min favorit flicka :)


Ska få ny bloggdesign

Nu är jag trött på min header och design så den ska ändras idag, men vetinte riktigt hur än funderar på rosa igen eller så lila vad tycker ni skulle passa ? Måste ju göra lite omväxlig ibland :) Uppdaterar sen när bloggen e klar o fixad ;D


konstigaste sjukan någonsin



Nu ska jag berätta om min lilla sjuk insedens jag fick.
Spyde 4 gånger inatt, 2 gånger på morgonen och fick feber 38.7 typ hade detta i 5-6 timmar..
Och vet ni vad jag hände sen? Blev skit bra från ingenstans mår inte dåligt överhuvud taget? så det kan inte vara magsjukan, inte svininfluensan haha det va bara något sjukt..
 jag tror jag fick något flipp i kroppen typ "millaha syndrom" kallar vi det nu framöver, och jonna baby du kommer inte bli sjuk och spy trust me! Måste bara berätta detta, jonna är en av dom två person jag känner som verkligen har största fobin för att spy. Asså riktigt rädd för det lite gulligt ändå hehe, har typ fått övertala henne idag att hon inte kommer bli sjuk. Im the god jag vet att hon inte blir sjuk så va inte orolig habibi. Men ska hålla mig inne tills på fredag iaf att jag blir sjuk igen och får millaha sydromen igen haha :D

Hahah min lillebror e för rolig



Jag och min lillebror noel på bilden:)
Tagen när vi skulle åka hem från Halmstad förra sommaren.
Söööötaste ungen någonsin, han är nu 6 år och daaamn han e kaxig, millah junior sån äkta millah upp i dagarna.


drog till stan



Laddade ner mammas skiva innan med alla alicia keys nya låtar från hennes skiva iaf dom som har släppts ut. Sen blev det kaos mamma sa att jag hade möte idag kl 3 vilket jag helt o hållet hade glömt bort, så mamma körde mig dit efersom det regnade så jävla mycket. Mötte upp Jonna utanför o tog en cigg med henne sen stack vi in dit, sen hade jag mitt lilla hemliga möte och fick veta att jag och Ylva ska ha möte igen på fredag kl 3, sen kom mamma och hämtade mig igen eller aah hon gick på stan så länge medans ja va på mötet. Kom hem nu så ringde jonna så snackade vi lite gosip om allt o alla trevligt värre ;) Denna veckan kommer vara helt kaos fan..
Hemligt möte idag kl 15.00 avklarat ;) känner mig lite duktig nu hihi.

Uppdaterar snart



Alicia Keys är en av mina favorit artister men verkligen min mammas favorit, har laddat ner 2 skivor med henne till mamma innan. Ska ladda ner dom bästa låtarna av henne till en skiva som mamma ska få sen vilket hon inte vet om än :) Hon ska liksom iväg imon till Linköping och det är låg färd dit att åka bil många timmar så hon måste ju ha en ny skiva att sjunga med till hihi:) Så uppdaterar sen när ja fixat klart alla låtar o skivan, puss på er så länge. btw det som gör alicia keys så bra är att hon skriver sina låtar och musiken själv, kolla sån fin hon e. När hon kommer till Sverige ska bjuda med mamma på hennes konsert eller hur de nu stavas.

Låt of the day

Min nya favorit låt


Have you ever tried sleeping with a broken heart?
well you can try sleeping in my bed
lonely, own me
nobody ever shut it down like you
you wore the crown
you made my body feel heavenbound


Har jag gjort det eller ej ?



Har jag förstorat läpparna?

Det kommer förbli hemligt kanske jag har kanske jag inte har vem vet..? Det är något jag har snackat om länge iaf, btw ser ni mitt fina linne? Köpte det på ullared, älskar färgerna och mönstrerna damn it ! Förstora läpparna är något jag har snackat om länge att jag ska göra det kostar mellan 1,500 - 3,000 kr per spruta. När man första gången gör det om dom ska bli stora länge så ska man spruta i helst med 2 veckorns mellan rum i 1 och en halv månad sen var annan månad, för läppförstoringen håller bara i 3 månader. Så hela grejen i längden blir dyr men detso mer gånger man gjort det destom mer sällan behöver man göra det eftersom det stannar kvar i en. Ahh ni förstår säkert hur jag menar, men varför vet jag så mycket om detta ? Kanske jag verkligen har gjort en ? Och kanske på en privat klinik i göteborg där min mamma gjorde en sak med, men vad hon gjorde där för 1/2 år sen ska jag inte berätta :D För mamma vill inte alla ska veta det, okej våran familj o hennes närmsta vänner vet och ser silknad på henne men ändå, det e privat lägger inte ut min mammas liv i min blogg. För måste ha ett privat liv med :)

Men moget



Såklart igår natt när jag skulle uppdatera med massa nya bilder och skriva om saker så kommer detta upp, blev skit sur ville verkligen blogga :O Så fick kolla på Gudfadern 2 ist men kollade bara en halv timma klockan va redan halv 4 på morgonen när jag började kolla på filmen. Vaknade nyss upp av att jag va tvungen o springa till toaletten för att spy lite äckligt men ändå och har feber, millah har fått magsjukan :( Har spytt typ 2 gånger nu skit äckligt.. Fan fan fan varför skulle jag bli sjuk nu? Jag och jonna skulle ju ha världens mysdag idag.. Men iaf mamma är hemma vetinte varför dom har tydligen läsdag hemma man ba mamma du är psykolog vilken läsdag? men aja klagar inte, ska gå och klaga hos mamma att jag mår dåligt. Btw idag lär bli en bloggdag

Gratis Busskort ;)



Såklart har det sin fördel med att blogga, men gud varför säger jag det till er? Vad f*n vet ni om den saken liksom ? Fick hem ett busskort idag "regionskort" det funkar i 2 veckor dygnet runt i hela värsta götaland. Och vad fick jag betala för det pfft inte ett skit !

Det e bra att busskortet kom hem idag för mitt "periordskort" tar slut imon buhu.. Men vad klagar jag på? Hallå jag e rik? pengar e inget problem i min värld, okej det är det för jag kan få 5 tusen o samma dag har jag shoppat upp dom förstår ni hur jag menar ? Im a shopoholic ffs and i love it.

tack västtrafik !

iiih.

Hoppas hoppas hoppas !
vad berättar jag snart


ööölleee

Detta va mitt o jonnas samtal

Jonna: Hallå?
Jag: wooow hon kunde svara
Jonna: va mmh
Jag: sov du ?
Jonna: Jaa o det ska jag göra till kl 12
Jag: eeh ne
Jonna: joo har tagit en ******* så är helt död ringer så fort ja vaknar
Jag: okej dååååå hejdå
Jonna: hejdå

sån åsna hon e:O vaknar tidigt för hennes skull o så ligger hon o sover o ska göra det i 1 och en halv timma till. Vad fan ska jag sysselsätta mig med nu då? Dont know, ska iaf gå ut o ta en cigg nu!


two gipsys beats as one




God morgon!
Har inte sovit ett skit inatt försökte sova men det gick inte så låg o kollade in i taket tills klockan blev 04.00 låg o kollade i fucking 3 timmar på ingenting sjukt..? Sen när jag väl "somnade" så vaknade jag var 5 min och kollade på klockan det kändes som den aldrig ville bli morgon detta har nog varit den längsta natten i mitt liv. Är skit trött men vill och kan inte sova. Ska ringa och väcka min zigenare jonna nu, hon kommer bli glad att jag e vaken.

Resturang.




så va man bjuden på resturang imon ;)


i dont know what to do now..?


Han finns inte mer..
jag fick aldrig tillbaka mitt hjärta.


Fick beskedet för drygt en halv timma sen
mer tänker jag inte säga.
för personligt

det bästa med en blogg är man kan gråta hur mycket som helst och det syns inte genom bloggen.
Man kan dölja så många saker


song


Dancing bears
Painted wings
Things i almost remember
And a song someone sings
Once upon a December
Someone holds me safe and warm
Horses dance through a silver storm
Figures dancing gracefully
Across my memory
Far away
Long ago
Glowing dim as an ember
Things my heart used to know
Once upon a December
Someone holds me safe and warm
Horses prance through a silver storm
Figures dancing gracefully
Across my memory
Far away long ago
Glowing dim as an ember
Things my heart used to know
Things it yearns to remember
And a song someone sings
Once upon a December


Absoluta favorit Disney filmen

Nu har jag gått och blivit barnslig eller..? Nej men det fanns en film som jag älskade mer än allt annat och fortfarande älskar mer än allt annat Tummelisa, jag har nu på senaste åren börjat se filmen på ett annat sätt än vad jag gjorde när jag va liten eftersom hela den filmen basserar på mitt liv en sak hände i mitt liv och hela filmen är sån. Asså förstår ni hur jag menar? Det som händer i filmen har hänt i mitt liv, och inte bara att filmen är så jävla bra utan låtarna i filmen är underbart fina seriöst har gråtit till dessa 3 låtar jag ska lägga ut, så lyssna och njut :)
Egentligen så jävla mycket dessa låtar betyder för mig angående min älskling.. Om ni ser filmen så förstår ni själva varför och vad som hände oss o vad som hände i filmen.








Let me be your wings
Let me be your only love
Let me take you far beyond the stars
Let me be your wings
Let me lift you high above
Everything we're dreaming of will soon be ours
Anything that you desire
Anything at all
Everyday I'll take you higher
And I'll never let you fall


upptagen som fan

Sorry om jag inte uppdaterar men e upptagen har varit det nu i 3 timmar har kollat på Gudfadern 1, ska kolla gudfadern 2 & 3 nu och varje film är 3 timmar så är ungefär klar vid ahm.. 4/halv 5 tiden inatt haha ;D
Italjenska maffian slår allt fan ;) Såna sexbombar dom är grr.

Omslaget på Gudfadern 1



Omslaget på gudfadern 2
såååhet omgomg



Omslaget på gudfadern 3



OMG säger jag bara så jävla sexig han är "Michael Corleone" mh mh mh millahs want him


Okej har sett 1an och 2an för många år sen men har bara svaga minnen av dom två filmerna orkade aldrig kolla trejde den gången vi hade boxen hemma. Så har laddat ner alla filmer o ska kolla dom alla nu, dom flesta minnena jag har från första filmen kommer jag ihåg för hela förra och för förra sommaren spelade jag gudfadern på playstation när vi bodde i Halmstad, dooog för det va värsta grym :O Nej men seriöst va skit grym kunde allt in och ut på det.
 jag skulle vilja ha en kille som är största maffia bossen med pengarna och med fetaste back up. Speciellt Italjenare dom är sexiga och självaste "maffia" grejer kommer därifrån, en vacker dag säger jag bara :) Det är något jag alltid velat ha sen jag va typ 11 ? Så står fast vid det och det kanske ni märker på mitt val av pojkvänner det kanske låter sjukt men jag vill min kille ska vara exakt som Don Corleone ;D


Hemlig plats nästa ;)


Nu är det bestämt !
Jag och Jonna åker den
16 december till 7 januari
till *hemlig plats*.
Vi flyger från Göteborg weiii.


Svar till jonna


Kopierade från jonnas blogg !

Jonna såg att du skrev att vi måste planera iih vad ska vi planera ?:D
Blir nyfiken, RING MIG när du ser detta


O.M.G O.M.G O.M.G



Hej bloggen förlåt om jag inte uppdaterade mer igår men mitt internet slutade funka o jag fick damp :D
Och vet ni vad ? Idag när ja skulle logga in på blogg.se så va det fel lösenord någon hade bytt det men inte tagit bort min blogg så bad om nytt lösenord och fick det så fuck you sucker så lätt får ni inte ner mig från toppen ;)
Idag :
Möte angående min opration
(missade det förlåt)
Hemligt möte ;) Men vet inte vilken tid än.. Väntar på svar om tid !
träffa underbara kompisar
Åka med mamma och syster o bror o köpa ny data till min syster :O AVENSJUK !

Vill ni veta en sak ? Jag gillar inte Carola Häggkvist men hon har 1 låt jag alltid älskat,
lite töntigt men ändå texten är så jävla fin !

Första Kärleken



Har ni någonsin varit kära? Asså riktigt kära så ni inte kan sluta le så fort ni ser personen? Jag kommer ihåg hur mycket jag älskade han hur mycket jag pratade om honom. Det va hösten 2007 jag och han fick kontakt via en massa folk som pratade på msn så blev vi båda inbjudna dit, sen addade han mig så fortsatte vi och prata själva där. Det ena lede till det andra, sen blev vi kära tro det eller ej kära redan innan vi träffas vi webbade skickade bilder snackade i telefon varje dag i månader.

Hans namn kommer jag tyvärr inte skriva ut, som sagt vi skickade ju bilder på oss för att visa hur vi såg ut(eftersom vi inte hade träffats än) För varje dag som gick så fall jag allt mer och mer för han, det va något i hans röst som gjorde mig kär riktigt kär en känsla jag aldrig haft innan. Men det dödade mig på insidan efter månader och vi fortfarande inte träffats och vi va redan tsm efter 1 dag ? Det låter helt konstigt men vi blev kära både jag och han. Sen kom bråken eftersom vi inte träffades och det tog slut i 3 dagar allt jag låg och tänkte på va han, han smsade och ringde mig hela tiden och ville ha tillbaka mig tillslut tog jag tillbaka han eftersom jag inte kunde vara utan han.

Sen kom dagen vi träffades det va den lyckligaste dagen i mitt liv, jag viste redan om att jag va kär men när han kramade mig och kollade in i mina ögon viste jag att jag va kär på riktigt. När jag fick kännas hans närhet slog mitt hjärta snabbare än någonsin, och första kyssen herregud det är en kyss jag aldrig kommer glömma. Första gången hans läppar va mot mina då viste jag att jag kommer älska han föralltid. Jag viste det inom mig jag viste att han är killen jag aldrig kommer släppa taget om.

Under månaderna som kom efter vi träffats va allt perfekt, alla viste om att vi va kära och älskade varandra vi va oskiljbara våran kärlek va starkare än något annat. Sen när han åkte hem han bodde långt bort i ett helt annat landskap ända nere i skåne började jag sakna honom mer än vad jag någonsin gjort, jag kände mig så ensam jag drack mig riktigt full och va otrogen EMOT MIN VILJA ! Men jag va korkad och valde att inte berätta något, jag hade pratat med honom 10 min innan jag va otrogen jag va skit glad och på bra humör sen ringde jag han 10 min efter det hände och va skit ledsen jag kommer ihåg han säga älskling vad har hänt varför är du ledsen? och allt jag sa till han va det är inget, jag saknar dig bara...

Sen kom dagen han fick veta att jag va otrogen, han slog mig grovt han lämnade mig men eftersom han bodde hemma hos mig eftersom han va här och hälsade på så hade han ju ingenstans att ta vägen så hela natten kämpade jag mig med att säga förlåt jag grät framför han jag ville han skulle ta tillbaka mig. Hela natten slog han mig, han sa han älskade mig sen krama mig sen slog mig han sa en sak till mig som krossade mitt hjärta ännu mer millah säg inte att jag krossade ditt hjärta du krossade mitt hjärta och ditt eget. Den meningen kommer jag heller aldrig glömma då insåg jag att han hade rätt jag krossade bådas hjärtan, men efter att kämpat mig i 1 dag tog han tillbaka mig och vi löste allt men vi hade svåra tider efter det eftersom han inte litade på mig ett skit vilket jag förstår.

Och då kom dom stränga reglerna jag fick inte ha smink,jenas,urringat inte snacka med killar inte ha killars nummer i min mobil inte i msn ingenting fick inte ens ha på min klackskor fick inte gå ut inte vara med kompisar ingenting. Men jag följde hans regler eftersom jag inte ville förlora han, han va det viktigaste i mitt liv kunde inte vara utan han älskade han för mycket. Men tiden gick vi älskade varandra mer och mer men kärleken blev farlig för mig, en kärlek som kunde bli min död.

Då kom hoten att han skulle döda mig om jag lämnade han, hot som gjorde mig så rädd att jag inte ens vågade vara hemma, hot som gjorde så jag låg och grät dag in och dag ut. Jag viste att han va kapabel till att döda mig eftersom han hade slagit mig och strypt mig innan, jag va bara blind jag fattade inte varför han bara hotade mig på nätterna ? Han ringde alltid på nätterna som mest och va glad men så fort jag sa något fel då blev han arg och då kom hoten han klickade mig alltid sen ringde upp någon timma senare och sa förlåt. Seriöst det tog 2/3 månader för mig att fatta att han knarkade att det va de som gjorde han så konstig.

Jag försökte med hela mitt hjärta att få han ur drogerna men det gick inte så efter vi varit tsm i 1 år och 1 månad lämnade han mig ? Han lämnade mig för jag klagade på han för allt med droger jag viste om att han fortfarande älskade mig men han fattade inte det själv eftersom han va förlorad i droger helt ! Men han ringde mig varje dag efter han lämnade mig han sa hela tiden han älskade mig men inte kunde ta tillbaka mig och det tog knäcken på mig helt jag va riktigt nära på att ta livet av mig jag va så kär jag kunde inte leva utan han men sen efter 2 veckor blev vi tsm igen.

Allt blev bra för ett tag men sen började helvetet igen han åkte in igen, han satt inne första gången efter vi varit tsm i 8 månader varje dag låg jag hemma i mitt rum och grät gick knappt utanför dörren ingenting, sen när han åkte in andra gången gav jag upp helt orkade inte med något mer. Blev helt förstörd kände bara hur saknade blev större och hur känslan att förlora han föralltid växte mer och mer. Allt jag tänkte på snackade om och drömde om va han allt va om han. Jag va ingenting utan han, han va ingenting utan mig. Men hur mycket vi än älskade varandra va alltid hans kärlek till mig för stor.

jag viste om jag släppte taget om han skulle jag aldrig få veta hur våra liv skulle blivit tsm, jag skulle aldrig mer få se han le när han ser mig. han har ett leende som han får när han är riktigt kär, det är ett leende som jag blir knäsvag för och det vet han om. Vi hade våra bra och dålig perioder men vi slutade aldrig älska varandra ALDRIG vad som än hände stod vi alltid kvar tsm och starkare än någonsin med en kärlek starkare än något annat på denna jorden.

Som jag nämnde innan andra gången han åkte in knäckte mig men jag hade kompisar som fanns där för mig hela tiden, jag va rädd att jag aldrig mer skulle få hålla om han och nu vet jag att jag aldrig mer kommer få hålla om han igen och det dödar mitt hjärta. Jag fick aldrig tillbaka mitt hjärta du tog med det, du har mitt jag har ditt. Men det är här och nu våran kärleks historia tar slut, som sagt du va min första kärlek och kommer föralltid vara det, din plats i mitt hjärta kommer ingen någonsin kunna ta ifrån dig. Jag kommer alltid älska dig inerst inne i mitt hjärta, we belong togheter.


listen to your heart beat



Vet ni vad jag älskar ? Mina ögon, kolla mitt öga e helt osminkat och ändå ser det ut som jag sminkat lätt med maskara på ögonfransarna och böjt dom. Men det har jag inte :) Hihi e lite stolt över mina ögon behöver ingen ögonfrans böjare som alla andra eftersom mina naturligt är såna ;) Okej ni för ursäkta mig för ringen jag har under ögat men som sagt är trött. OMG min mammao syster sjunger sing star hahaha så sjuka dom är ! Lena Philipson - Det gör ont hahha oodaaamn vilka minnen ja får från mellan stadiet vi hade teater sen i slutet sjöng vi den låten GAMLA TIDER!

trött



Hej bloggen har mina älsklingar sovit gott inatt ?:)
Det har jag iaf sov över hemma hos jonna mysigt som fan !
Igår gjorde vi inte så mycket jonna och hennes pappa kom och hämtade mig så åkte vi till ica maxi och köpte gottgott sen va vi hemma hos jonna o softade o sånt. Sen kollade ju vi på Paranormal Activity O.M.G sån läskig film jag och jonna typ höll handen så rädda vi blev.. Vågade knappt kolla, skit bra film är den fyofan värsta filmen jag någonsin sett KOLLA DEN det är värt det trust me. Och sen kom ju nojigheten med

när vi skulle ut o träffa sahit, vi stod vid ytterdörren hade precis satt på oss jacka och skor så kollade jag mot handtaget på dörren jonna tod brevid mig skulle presic öppna ytterdörren så viskade jonna kolla ut i vardags rummet och jag fick panik kollade på jonna och jag såg att något va fel såg typ räsla i hennes ögon jag ba nej vill inte kolla hon ba Millah KOLLA NU jag ba nej jag vågar inte . Samtidigt i mitt huvud slog det till att det stod ett spöke där, sen till slut vände jag mig om om lamporna i vardags rummet tänds och släks jag fick PANIK asså mitt hjärta har aldrig slagit så snabbt.. Dom har såna lampor man skruvar på en knapp så man kan välja lyse som gick från mörkt till ljuastet flera gånger och saken va vi släkte i vardags rummet innan vi gick ut till hallen.. Jag kan säga såhär jag fick men för livet tro mig, i filmen vi kollade va det en demon som gjorde såna saker o sen hände det oss fattar ni hur nojiga vi blev? jag vågade knappt röra mig.. Det är ett mysterium hur lamporna kunde göra så och samma dag vi kollat en sån film om andar och skit.

iaf sen va vi ute med sahit kanske 40 min sen drog ja o jonna hem till henne o somnade direkt hade massa mardrömmar inatt pga av filmen och det som hände med lamporna.. =/ Vaknade upp mitt i natten av att jag tyckte någon sprang upp o ner i trapporna som dom gjorde i filmen med vaknade upp av att jonna pratade i sömnen och i filmen är det en demon som pratar o man fattar inte vad dom snackar för språk det va samma sak med jonna det va inget språk jag kände igen som hon snackade.. Vaknade 10 i 12 idag av att morfar ringde o sa vi är där om 10 min vi kör hem dig jag typ ba åååh låt mig sova :( Så kom hem har kollat 4 avsnitt med War at home, e skit trött fattar inte varför..? Verkligen helt seg idag men det bror la på dålig sömn inatt. 

Ikväll kommer det komma massa bilder, jag vet jag har blivit dålig på att ta bilder på senate tiden på mig själv och så men har varit upptagen sorry babes men det ska bli ändring på idag i promise :) Men ska dra o sura lite på mamma nu eftersom min syster får en ny data idag och inte jag :( Jag skulle fått det men eftersom hennes data gick sönder först så får hon det, mamma kom in i mitt rum innan hon ba vi får köpa en data till dig av dina julklapps pengar o kolla vilken data du vill ha då jag ba vist fine kom tillbaka om 3 månder när det är juul gåååååååå mammma.. Så sur blir jag bara för min syster får något ja vill ha ! Det roliga va mamma svarade det är 1 månad kvar till jul jag ba ooooch skiteri vill inte ha en ny data då vill ha det NU !
Yhahah i know jag vet att jag är bortskämd and i love it !
Lite skrik o sureri sen får jag en ny data :D Får allt genom att sura


hos zigenaren

e hos jonna nu hejdå:)

going

åker till min zigenare nu dom kommer o hämtar mig jonna o hennes pappa :D
fett roliga e dom haha :D


Paranormal Activity Trailer

Inspelat under filmen plus trailern på filmen lääskigt.. Att folk springer ut och gråter för dom blir så rädd asså omg kommer millah och jonna verkligen klara av att kolla på den läskigaste verklighets baserade filmen som någonsin gjorts

fixpix

ska fixa mig nu platta håret o allt o byta om
peace ;D


Tillbaka till jonna



Eftersom jonna skrev en text om mig är det la min tur att skriva tillbaka ?;)

Jonna become a svikare ! Först flyttade hon ner hit för ett år sen vi blev skit nära vänner
sen flyttade zigenaren upp till Haparanda igen och millah blev ledsen ..:( Sen flyttade apan tillbaka hit
efter 1 år asså nu för någon månad sen så då slutade millah kalla jonna svikare :) hahah

Nej men seriöst jonna är en person som jag verkligen kan lita på
så mycket vi varit med om på så kort tid men ändå klarat oss egenom det
bevis på hög vänskap ?;) FUCK YEAH ! Som jonna skrev allt i hennes text om mig

Gumman mycket av dom onda sakerna stämmer in på dig med, daaamn humörsvägningar
gånger 1000..? Blir fan rädd för henne när hon blir arg som i bussen när jag verkligen inte
hörde va hon sa o sen skrek ut det, de ända jag hade till svar va IIIIH sen gled ner i stolen o
ville ta självmord FARHANG schlaf shalaff hahahah.

Jonna har också en personlighet av guld jag vet att hon alltid kommer ställa upp för mig
hon har hjälpt mig genom problem som jag vet ingenannan hade gjort och det är jag henne
evigt tacksam för. DU är en fin person överhuvud tagen, folk dömer dig också när dom inte känner dig

Dom ser hon där kaxiga zigenaren med stora attetyd problem dom ser inte den snälla tjejen som finns
bakom all "kaxighet". Gumman alla problem du haft med killar på sista tiden, du vet jag alltid kommer vara
där för dig, när du vill skrika gråta skratta i will allways be there. Allt som hänt med dom killarna eller aa just
mr x 1 och mr x 2 vem har funntis där 24/7 för dig ? Jag ! Ingen annan, jag har varit med dig jag har sett allt
hört allt vet allt if u know what i mean. Men gumman snälla gör inte om samma misstag vi har lärt oss nu efter
2 misstag eller hur ? Lek med hjärtat, sätt aldrig in ditt hjärta på spel igen gumman det blir bara krossat.

Allt med den gravidateten vem ville döda han killen och vem sa att hon skulle ställa upp i vått och tort för
att hjälpa dig med barnet ? Eh jag ingen annan okej andra sa att dom skulle hjälpa till men det är inte på
samma sätt du förstår hur jag menar jonna.

Något jag älskar med jonna är hennes självförtroende så många gånger jag skrattar åt henne
när hon kommer fram med hennes självförtroende som är dödligt stor och kul ibland hon e typ såhär
im hot VAD SKA DU GÖRA hahaha nej men helt underbar skön e den tjejen

det finns så mycket jag kan säga om henne men som sagt det skulle ta mer än ett a4 pappaer ;)
hoppas jag har fått med det mesta vill ju inte att för många ska säga
vem e hon där jonna alla pratar om ? hahahaha u know what i mean bitch <3

Den går egentligen jag e tjock du e ful jag kan banta vad kan du ? Men när det kommer till jonnas
självförtroende blir den såhär Jag e snygg du e ful jag kan bli sexigare vad kan du ? hahaha
sviiier den blir så walla brush !

Som du skrev i din text och som jag sa till dig vi pressar på alla gränser vi vet när vi går över gränsen
men så blir det när vi lever Kberg Deluxe liv för fan, och jonna tack för att du alltid stöttat mig när det
kommer till allt som hänt med min pojkvän hur mycket du än hatar han så har du alltid stått på min sida.
Jag vet texten blev lite lame dåra men så blir det för jag e stressad HAAAAAAAAAAAJDE ? okej hajde..
hahah jonna du fattar ;D FATTARUUU?

we ride togheter and we die togheter bror
Kompis 2000 dårååå
Taikon La Familja <3
I love u sweet hunipie

PS, det med att jag va satans attetyd o det jonna skrev egentligen hela texten om sig själv men skyllde ifrån sig den på mig jävligt snällt .. :( Buhu hahahahhaa nu tänker jag kalla MR X på dig haha ;D sikta mot stjärnorna

Jonna skrev en text om mig

Detta skrev jonna i hennes blogg måste bara lägga ut det, det e så jälva kul/fint och sött haha

hade ett väldigt "seriöst" samtal med Millaha idag.
jag frågade henne vad jag skulle blogga om, det seriösa svaret
jag fick, va "skriv ett blogginlägg om mig" vadå egokick?
men klart jag skriver ett blogginlägg om henne!
då kräver jag ett om mig också ;) hähä!
so, here it goes!



Millaha aka Afghanen
som ni alla älskar att hata och hatar att älska.
men oavsett så är hon en av dom närmaste vännerna jag har.
den vänskapen jag och hon har, ni önskar att ni hade ett sånt.
det är starkt som stål, oavsett hur många ggr det har kommit
saker emellan oss så har vi alltid tagit tag i dom och vänt det till positivt.

Millaha som person är så jävla kul.
vet inte hur många gånger jag har garvat åt henne
nästan aldrig med henne, men åt henne! (förlåt haha)
nej nu var jag elak, klart jag garvar med henne också!.
Visst hennes attityd är nog gjord av Satan själv
men det beror också på vilket sätt man tar henne på.
Vissa tycker bara att hon är en riktig kickers brud.
första intrycket man får av henne är "jävlarrr va dryg människa"
men det är bara hon?. Tro mig, hon kan vara en riktig Bitterfitta.
men hennes personlighet är guldvärd!
Hon är ödemjuk, riktigt snäll, hon är omtänksam
och hon vet hur man behandlar sina vänner väl.
hon är sån som ger och tar, hon ger tillbaka så mycket av sig själv.
hon ställer alltid upp! om det är fight, då är hon redan där.
she is my pitbull ;)

Kommer ihåg en gång, vi hade pratat på dagen och hon skulle sova hos hennes
mormor med sin kusin och sin moster. Sen hände det en grej som gjorde
det lite kaos, skrev bara ett mess åt henne "omg, jag tror jag kommer dö
är skit nojjig", tog inte många sekunder så ringde hon upp.
jag trodde att hon bara ringde upp för att fråga vad som hände
men hon ringde och sa "jag är där om en kvart".
Hon "tvingade" alltså sin moster att köra mitt på kvällen/natten
till Borås bara för att hon ville se hur jag mådde och veta vad som hade hänt.
det är äkta vänskap, oavsett hur långt bort hon var så kom hon.

Millaha är en av få av mina kompisar som vet allt om mig.
hon kan mig in och ut, likaså så vet jag hur hon fungerar.
på något höger och vänster så är jag och hon så lika.
likadant temprament om inte värre, haha!
så många ggr som vi har skrikit på varandra.
Senast var förra veckan i bussen påväg till Kberg.
hon hörde inte vad jag sa och jag upprepade säkert två ggr
till slut så höjde jag rösten så högt att hela bussen bara stannade
upp och kollade på mig, och jag såg riktigt hur millaha sjönk igenom stolen
haha! förlåt, men jag blev så frusterad, hade mina humörsvängningar då.

Återigen till det här varför "ni" hatar henne.
jag kan förstå det, till en viss del! för gumman.
din attityd och ditt sätt att vara retar säkert gallfeber
på dom flesta som inte känner dig!
men du är bara dig själv, du leker inte någon eller något.
du är äkta rakt av, dom är bara avundsjuka på dig för att
dom inte har balls nog att vara sig själva utan måste dölja det
med någon fake personlighet.
Du är rakt fram och ärlig, du dömer inte heller personer rakt av.
men du läser av dom, lika så när dom försöker läsa av dig.
så keep on hatin, för så lätt får ni inte ner Millaha från toppen.


Och gumman! shit vilka bus vi har haft för oss!
vi har nog varit med om det mesta, vad händer next?
som du själv sa, "vi tänjer på gränserna till ont och gott"
vadå, vi lever bara? man måste uppleva saker för att få
erfarenheter kring saker och ting, am i right?
vi vet när vi går för långt och vi vet när vi börjar passera gränsen.
så många planer vi har! dom kommer bli av snart också.
håll utkik alla! för här kommer det hända grejer!


och nu ska vi inte börja snacka om killar!
"brush, ska du leka, lek med hjärtat"
det håller vi fortfarande fast vid.
och jag håller med Linus och Adis, "you are so heartless"
men jag förstår dig, jag förstår varför du har en sköld framför
hjärtat, jag förstår dig fullt ut! och jag stöttar dig och jag finns,
här för dig, always! så mycket som du har stöttat mig
igenom det här med dom två, du vet vilka jag snackar om.
och det betyder mycket, Jonnas egna Dr.Phil!


det finns så otroligt mycket att säga om dig.
Tror nog inte ens ett A4 papper skulle räcka.
jag tror inte ens jag kan förklara dig i ord eller något annat.
för du måste upplevas för att förstå hur underbar person du är.
du är och förblir min bästa vän!

Doset Daram Azizaam!


det roliga med texten är att jag låter så jälva ond i den har kopierat dom värsta meningarna och satt ihop

Är jag verkligen så ond ?;)
det är något ni inte får veta ;)
okej allt stämmer in men ändå haha

Godmorgon lovers and haters



Hej bloggen sovit gott?:) Iih det har jag iaf, sovit i 12 timmar haha :P Skadat hade sjukaste drömmen om kberg o att min kompis gifte sig o massa skit palla det. Iaf sitter i soffan nu käkar fruskost a la millah vilket är kyckligklubbor mums filibaba fuck så gott o kollar på simpson på tven nolife i know right?

igår hade jag världens mysdag med min syster olivia aka pluto vi låg o kollade film lagade mat tsm o umgicks som vi inte har gjort på år, seriöst det va år sen vi va helt själva och umgicks i en hel dag helt mysigt älskade gårdagen. Tack pluto för en underbar dag älskling
här kommer en bild på min översexiga syster ;) Olivia det är lungt älskar dig ändå även om du tar mitt linne :O


Håller på att ladda ner Paranormal Activity laddade ner en igår men den hackade hela tiden så håller på att ladda ner en ny idag, ska kolla på den sen med mamma och min syster om mamma kommer hem idag annars blir det att åka till min baby o kolla den där :) Måste sluta skriv nu innan kyckligen blir kall o måste hämta blåbärs dricka med så ja slipper bränna mig ;D haha pussssssss

Låt of the day oke dagens låt nöjd olivia?


I was missing yesterday
I'm pissed I never took your number
Now you're nowhere to be found
I'm going mad, I need you
I been searchin' all over Facebook,
and I can't seem to find you
I really have to find you, baby I need you



ps rubrikens namn är för min syster klagade på vad jag döpte detta till.. Kaos


hahah



Hej bloggen förlåt för dålig uppdatering men har suttit och kollat Twilight med min syster halva dagen fråga mig inte hur 1 film kan ta så lång tid mycket pauser kanske ? nej men det va för vi kollade lite saker på internet, nu håller vi på att ladda ner Paranormal Activity "läskigaste filmen som någonsin gjorts" sägs det att den ska vara fick iaf gåshud när vi kollade trillern på youtube innan. Plus pluto berättade att hennes kompis kompis hade sovit med hennes mamma i 1 vecka efter filmen för hon va så rädd och att en annan tjej drömde mardrömmar och skit jaja nog om det. Hahha har umgåtts med min älskade syster olivia aka pluto hela dagen det e lite svårt att vara ifrån varandra när vi bara har 1 data som fungerar förtillfället och hon har min mobil o smsar med hela tiden lämnar henne inte själva med den and thats it ! Mormor kom hit innan med lite saker till oss okej det va inte så lite men ändå ;
2 Mjölkpacket
2 Chipspåsar (Svenska lantchips & Grillchips)
1 proviva blåbärs dryck
Ostfrallor
Vitlöks ost typ..? phiadelphia (förlåt stavningen) hahaha
Grönsaksdipp (till chipsen)
Coca cola 2 liter;) MUMMS
Chocklad marabou 2 st helnöt
Pippar typ bröd? italienska
Finska riskakor (rispiroger)

Skrev detta inlägget bara för min syster sa " ska du inte blogga ? du som älskar det" hahah o bara för det skrev ja detta ! Love u sis :)

Grattis Jacke (L)



Grattis Jacke på födelsedagen ♥
Du är sötaste min lilla chilenare,
hoppas du får bästa födelsedagen lev i 10000 år till :D
Love u babe !


softar

Sitter i soffan med min syster och kollar tv, hon va hemma från skolan idag eftersom hon kom hem vid halv 3/3 tiden inatt kommer inte exakt ihåg tiden. Nu har hon typ beslatagit min mobil med, tvingade henne att ta med min mobil igår när hon skulle iväg för jag ville hon skulle kunna ringa mig om det va något asså på hem telefonen, sen nu har hon ingen comviq kompis kvar den har gått ut så nu har hon tagit min mobil och sitter o smsar med den haha snäll jag är va som lånar ut min mobil så ;)

Sjuk dröm

Drömde världens sjukaste dröm inatt.. Den va så verklig för vissa saker jag drömde inatt har hänt i verkligheten, ååh så mycket jag saknar min babybooy :(

uppe all night

har precis kollat på jeepers ceerpers 1 & 2 , ska laga mat nu sen kolla Twilight min lillasyster ska på premiären nu 00.00 inatt så ska inte sova förens hon har kommit hem hon har min mobil så hon kan smsa om det e något ! Så lägger mig vid 03.00 när hon har kommit uppdaterar mer sen .

give up..?

Christina Aguilera - Run to you


Kan man bli så knäckt av någonting att man helt vill ge upp allt och skiteri allt för ingenting spelar någonroll längre ? Denna saken som hände fick mig verkligen och inse att mitt liv är skit vad mer kan bli värre ? Inget ! Jag önskar verkligen jag kunde berätta vad det är men det kan jag inte, jag tror inte ens ni i närheten skulle gissa på rätt.. Jag kan säga såhär är trött på att dölja låt dom komma och hämta mig om det är det ******** vill så bara kom palla bry mig. Vad ska dom göra kanske jag försvinner för ett tag vem vet men millah kommer alltid tillbaka ALLTID ! Kanske det va meningen att allt detta skulle hände ? Kanske det va bättre nu än när det skulle varit försent,

jalla fuck that ska dra nu mamma ropade..

dålig uppdatering



Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering men efter det som hände (vilket jag inte kommer berätta här) så blev jag så jävla trött på allt har sovit bort mina 3 senaste dagar bara sovit inget mer e skit trött på allt.. Menmen jag får la försöka klara mig egenom detta, imon ska jag på ett möte och det mötet kan fucka upp mitt liv totalt förstöra allt eller så fixar det allt så e nervös men det lutar mer mot att hela mitt liv kommer bli ett helevete men vi alla får hoppas på det bästa. Uppdaterar senare kanske annars gör jag det imon, orkar inte ens sitta vid datan ska gå och fortsätta sova vaknade nyss men e trött. Puss på er !

mormorii

e hos mormor nu vaknade för en stund sen va skit trött efter ullared så somnade,
shoppade massa dyra och fina saker ;)
uppdaterar allt med bilder imon när jag kommer hem, ska kolla på jerry springer nu med mormor .

Hos mormor

Ska käka frukost nu sen åker jag och mormor till ullared och ska shoppa saker till BARA MIG :D
Stack hit igår efter allt som hände drf ja inte uppdaterade berättar allt sen ska kolla vad jag vill ha på ullareds hemsida ska kolla nya hörlurar o allt plattång

home sweet home



Hej alla älskade bloggläsare :)
Kom precis hem från kberg tvingade mamma att hämta mig iaf va där med jonna sahit iron o så en till kille som jag hatar och bara för jag hatar han ska jag inte nämna hans namn eftersom jag ska hänga ut han i bloggen imon ;) PAHAH ;D im evil ! Iaf ska ladda ner Jeepers Creepers 1 & 2 skräckfilmer som e skit bra ladda ner dom www.tankafett.com ska gå och kolla på The Land Of The Lost nu eller inte gå men ligga kvar i sängen hihi, sen ska jag kolla på war at home avsnitt med.
Uppdaterar kanske ser.


fix

ska fixa mig nu sen dra till möte sen kberg

Svar på tal (IGOR )




En tjej/kille ? Som komenterar massa taskiga saker om jonna till henne och inte vågar skriva sitt riktiga namn plus kränker blattar o säger att afghaner o zigenare tar pengar från soc hela tiden och massa mer.

Sv:
Jag är så jävla trött på den personen som spelar över o kommer med hot att den personen o dens kompisar ska slå sönder jonna o kallar henne tjock och gud vet bara vad det är dom säger. Men det roliga är att personen kan ha så mycket luft genom komentarer på ens blogg men vågar verkligen inte skriva ut sitt riktiga namn hur patetisk får man egentligen vara ? Din jävla äckliga fucking horunge tror du jonna är rädd för dig/er ? Eeh ne det är hon inte, det är bara tomma hot om du nu verkligen är så "tuff" som du leker så hade du vågat säga ditt namn och det har jag skrivit i min blogg innan och i jonnas blogg men tydligen vågar du inte det. Asså du klagar på hennes utseende, själv då tror jag inte att du är så jävla vacker eftersom du inte vågar säga vem du e . hahah hur ful är du egentligen ? En fetto gris som rullar runt i haparanda med 400 dubbel hackar o leker "tuff" undra hur många som egentligen skrattar åt dig HAHAHA. Jag säger en sista gång åt dig/er den äckla personen som komenterar håll din käft stängd o skriv inget igen vill inte se en ända komentar. Om jag gör det SKYLL DIG SJÄLV du kommer få ta koncekvenser av vad du gör och det blir inte kul ! Jävla fucking rasist smuts

godmorgon


Godmorgon sovit gott ?:)
Iiiih det har jag, alltid när jag sover utan min älskling sover jag alltid med en kudde som jag håller om fattade aldrig varför men mamma berättade att jag håller om en kudde för att känna närhet och känna mig trygg. Och jag e ju inte direkt smartaste personen som missade mitt möte angående min opration ojoj mamma kommer bli arg nu haha :P Asså gud så trött jag är håller fan på att dö här, ligger o lyssnar på musik o försöker fatta verkligheten att jag inte sover längre. Men måste ta mig upp ur sängen nu ska klä på mig sen gå till toan och tvätta bort mitt smink sen går ner och röka o ringa min zigenare o sen käka frukost vi hörs efter det,
brb dont miss me to much!


Låtar



Är man besatt av någon om man verkligen inte han lämna personen vad den än gör mot en..? Jag tänkte att jag skulle gå och sova o skita i att kolla paradise hotel o kolla repris på internet, men såklart så kan jag ju inte sova =/ Har legat och gråtit i 2 timmar, allt knäckte mig verkligen innan och han som alltid sagt även som tuffaste personerna gråter.



Idag va första gången sen jag fick ringen av han som jag tog av den och la den på bordet och bara satt och kollade på den men med stunden som gick insåg jag lika snabbt att jag va tvungen och sätta på mig den igen för jag inte kunde vara utan den ? Det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud allt är fortfarande chock för mig, jag vet ju inte ens vad jag ska tro något mer. Jag tror på allt och inget om allt som sagts om dig och va du har sagt till mig. Jag HATAR att jag älskar dig..


Alltid upptagen:S

Så nu har jag äntligen bloggat klart om det jag skulle idag iaf gjorde det mesta, har ätit och allt nu ska fan börja kolla den där filmen annars lär det aldrig bli av. På något sätt så är jag alltid upptagen dont know why..? Asså det är så är alltid stressad det är så mycket jag måste göra varje dag okej inte måste men jag vill rättare sagt, blogga i några timmar vara med kompisar duscha allt allt allt tar sin tid fan. Och korkad som jag är så jag jag ju vara uppe till 04.00 för då börjar paradise hotel och håller på i en halv timma sen ska jag sova ni kanske inte fattar varför det är korkat men det e så att jag ska upp på möte imon TIDIGT.


Morgondagens planer;
Möte kl 10.00 angående min opration ;)
Hem fixa mig (duscha,sminka,raka)
Hemligt möte igen kl 17.00 ;)
Åka till Kberg och möta upp Sahit
Softa hemma hos Iron med sahit o jonna o iron såklart på kberg hela kvällen ;D
Sova där..? kanske, får se!
Annars hem o blogg på natten

iaf nu får ni nöja er med inlägg för idag för detta är sista jag skriver nu, så sov gott alla mina underbara bloggläsare. puss på er !


Bilder från helgen

Iron och jonna
hahaha jaja pussa iron jonna d bra gumman d bra ;)
tagen hemma hos iron i fredags eller lördags kommer fan inte ihåg HAHAHA
 

jaja okej iron o jonna leker sexiga va ska man göra
katastrof hahaha underbara e ni :)


utsikten från irons lägenhet över vackra kberg ;D


tagen innan ja och jonna åkte till stan i fredags för att gå på möten ;D
så klart kan man posa helt trött på morgonen :( hahaa im still sexy


mer bilder från veckan och helgen kommer imon !

FUUUCK

FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK
HAR MISSAT PARADISE HOTEL
FÖRSTA AVSNITTET VA IDAG :o
HEEEELVETE



hade sett fram emot i typ 3 veckor att kolla på sesongs starten av paradise hotel o så går ja o missar den haha iiih e skit sur på mig själv nu hur fan lyckades jag med det ? Iaf reprisen går 04.00 :$ måste se den så kommer vara uppe hela natten hahaha :D Nattblogga ffs OMG skoja sån fjortis.. Nej men det blir mycket nattbloggande inatt då och sånt men ska dra mig nu ska hämta kvällsmat eller aah "nattmat" och sen kolla på Helens små underverk.

See yah dont wanna be yah


Film time




Har precis laddat hem Helens Små Underverk ska kolla på den snart såfort den filmen på tven är klar. Och innan jag ja sätter på denna filmen måste ja ut o röka sen fixa lite kvällsmat o sen bädda ner mig skönt under täcket o kolla :) Håller på att ladda ner tv serien "war at home" haha ÄLSKAR DEN ! men den går typ aldrig på tv :(

تو فرشته‌ای
من عاشق تو هستم
♥♥


sängen


Ligger i sängen och kollar på den filmen som går på kanal 3 glömmer alltid vad den heter.. Aja snackade nyss i lur med jonna om iron och såna saker sen snackade vi om lite annat privat stuff you know ;) Asså shit det är långa reklamer känns som om det e mer reklam än film man kollar på. Hihi satt nyss och smsade med sahit hahaa fuck så mycket jag älskar den killen han e sååå rolig kolla vad vi skrev :

Sahit - Haha vrf inte du vet att jag alltid e på din bög haha
men ska försöka sova nu måste vakna tidigt gumman puss godnatt (K) ♥

Jag -
Haha du är min bög  :) är inte bög haha
ja men man måste ändå alltid fråga  :P haha aah godnatt älsk ♥


haha sahit är alltid kulkul
iaf ska fortsätta kolla film nu uppdaterar i nästa reklam !

Broken hearted girl



"Jag har varit otrogen men aldrig med hjärtat"

Jasså..? Är så jävla trött på allt snack som går om dig alla som kommer till mig och säger saker. Alla bilder jag såg du sa det inte fanns något mer att bilderna va fejk att inget hände men är det verkligen sant ? Som jag fattat det finns det en hel längre historia om vad som hände efter bilderna togs.. Vad fan gjorde jag för fel ? Jag har gett upp mitt liv för dig !

-
Alla mina kompisar även mina bästa vänner valde jag bort för dig
- Hoppade av skolan för att vara med dig dag och natt
- Jag lärde mig anpassa mig efter dina regler hur mycket jag än hatar dom

detta är bara några av dom få saker jag gjort för dig under dessa år, jag har bokstavligen offrat allt för att vara med dig för att jag är som lyckligast med dig. Varje gång något har hänt dig har jag alltid funits där, jag har alltid älskat dig med hela mitt hjärta ALLTID. Du har alltid varit the one för mig viste du ens om det efter 2 år och du fattar ingenting? Och att du va hög den dagen bilderna togs säger allt.. Då vill jag inte veta vad du gjort alla andra gånger du rökt på bara den tanken dödar mig. Dom kan ta våran framtid ifrån oss men dom kan inta ta ifrån oss våra dagar vi haft! Jag kan knappt fatta vad du sa "jag har aldrig varit otrogen med hjärtat" vad faaan menar man med det ?? iaf det jag kommit fram till efter allt är att du varit otrogen mot mig.


Tack så mycket du krossa mitt hjärta det finns inget mer att krossa nu..
Varför nu ? Äntligen när du blivit flyttad till ett annat behandligshem och får använda din mobil så får jag veta det ? Nu när jag egentligen vill snacka med dig 24/7 klarar jag inte ens av att höra ditt namn, se dig eller ens veta av dig.




Helgen som varit



Fredag: Jag och Jonna gick på möte och sånt på dagen sen åkte vi hem till henne och fixade oss sen stack vi till Iron på kberg och festade med han och toni och hade soft. Sen senare på kvällen drog vi ut med sahit en stund och träffade han sen tillbaka till iron igen och fortsatte kvällen där, kom hem vid halv 2 på natten va riktigt död hade festat från halv 5..

Lördag: Åkte hem till jonna på förmiddagen, så softade vi och skit sen fixade vi oss sen möte vi upp sahit vid höghuset där han bor o sen stod vi o snackade en stund sen stack vi hem till iron och va där hela eftermiddagen/kvällen/natten SKIT SOFT va det :) Sen somnade vi där eller aah halv sov sen vid halv 9 väckte jonna mig o sa att vi skulle gå hem till henne och sova så då gjorde vi det.

Söndag: kom hem till jonna då vi gick ifrån iron halv 9 kanske va hemma hos jonna typ 20 i 9 eller något sen direkt när vi kom hem till henne gick vi och la oss sov halva dagen. Sen stack vi ut och träffade sahit vid skolan och snackade med han om en grej som har hänt, tyvärr så får ni inte veta vad det är ;) Iaf sen efter vi träffat han stack vi hem till jonna sen senare på eftermiddagen kom mamma o hämta mig o nu har jag bara legat hemma och inte gjort någonting kollat tv med min mamma och syster bara .


Tvdags


Snart börjar allt på tven som gör my night upptagen.

Gossip Girl 19.00 kanal 5
Härmed förklarar jag er Chuck och Larry 21.00 Tv 3 (film)
My own country 03.05  tv 3 (verklighets baserad film)


hemma

e hemma nu, sitter och fixar lite med wordpress ;) mer berättar jag inte det e hemligt hihi. Uppdaterar mer snart!

hos "sån" zigenare

hahahah sitter hemma hos en sån eeh aah zigenare vet inte riktigt vem hon där "JONNA" är hahahahaha. skoja naj men e hos jonna o vi gör itne mycket ska hem vid halv 5 uppdaterar allt från helgen då.
kisses sakna mig inte för mycket nu

Åker till min zigenare


Iiiih mormor e här och fikar med mamma har nyss snackat i lur med jonna i 30 min om allt igår finns så mycket mer att snacka om :P hihihihi hahahaha naj men seriöst ska byta om nu sen packa min saker sen åker jag hem till jonna sen senare ikväll ska vi till Iron och softa lite där jag jonna iron och sahit ska med det kommer bli skiiit soft :D uppdaterar mer hos jonna sen .


bakfull :(

Hej bloggen förlåt för inlägget igår såg det nu OMG inte bra att blogga när man har massa mängder alkohol i blodet.. Aja e riktigt död vill typ lägga mig ner och dö på riktigt tihi (A) Idag blir det att ta det lungt vi festade ju som sagt från halv 5 tills 1 på natten det är GANSKA länge eller vad tycker ni ? Iaf gå nyss in på www.tv.nu såg att det börjar en film snart på kanal 4 som jag ska se

Get A Clue

Känner ni inte igen tjejen på bilden ? Det är Lindsey Lohan ju har alltid velat se denna filmen men aldrig haft tid och vad har jag inte nu ? tid för att äntligen kolla på filmen
Get A Clue 13.35 Tv4

Bästa reklamen någonsin

Den nya Com Hem reklamen dödar mig så jävla rolig den är :O
"vem vare ? vem vare som kasta" hahahahahahahaha

aja.

leende ögon gråtande själ du bär en mask vad har du för skäl
jag älskar dig för den du är inte för den masken du bär
..


Låten of a la day


I want your ugly
I want your disease
I want your everything
As long as it’s free
I want your love
Love-love-love
I want your love

I want your drama
With the touch of your hand
I want you leathe-studded kiss in the sand
And I want your love
Love-love-love
I want your love
Love-love-love
I want your love


åååååååååååååååååååååååh

vaknade nyss av att mamma dammsuger får speeeeeeeeeeel, varför ska hon sätta på den jävla maskinen på morgonen när hon vet jag festade hela natten blir suuuur :@ vill sova e trött trött

Full :D

Hej bloggen kom precis hem har varittt och festat sen kvart över 5 idag kom nyss hem e paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccckkkkkkkkkaaaaaaaaaaaad ska ee kolla familyu guuyu o sen sova eller nåttö. pussss sooov söööttt babes.       AZIZAM MAN TORO DOST DARAM AO TA ME JADEGE =/                                        Du har mitt hjärta föralltid ♥

MOBIL BLOGG

yes planer för imon, först ska jag på möte sen ska jag och Jonna dra hem till mig och fixa oss sen en snabb sväng hem till henne sen ska vi till höghusen på kberg för att festa med toni bulgarien och iron sån chilenare haha blir nog kul. Toni smsade mig idag och frågade om jag ville Komma och så skulle jag ta med Jonna. Aja uppdaterar mer senare . Kisses <3

MOBIL BLOGG

HAHAH Asså jag och min kusin kan inte vara i samma rum vi ska alltid leka bäst eller Aah han försöker leka bättre än mig helt patetisk är han. Hahahahahaha nu kanske jag va lite taskig. Iaf Jonna ringde innan och berättade om hennes dröm Asså sheet om den blir verklighet så läskigt min baby kom bakifrån och knackade på min rygg jag vände mig om och han ger mig fetaste lavetten och hela min värld stannar till iiih.. Får fram dåliga minnen av just det, nog snackat om det. Ska ut och röka snart e röksugen, omg linus mår inte bra han låsas gråter så hans hund ska Komma till han Hahaha kaos fan. Min älskling jag saknar dig så jävla mycket :( är ingenting utan dig längre, kom hem vill känna dig hålla om mig. Vill känna din närhet, Vill höra dig säga att du älskar mig mest. Ta me jadege azizam<3 varje natt vaknar jag och e rädd, rädd att jag kommer förlora dig att du aldrig kommer tillbaka:(

MOBIL BLOGG

hej bloggen sitter hos mormor nu med min kusin datan finns inte här så Bloggar från mobilen haha, funkar ju alltid. Ska hem imon, ska på ett viktigt möte men hemligt ;) uppdaterar mer sen sakna mig inte för mycket

brottom

ska sminak mig snabbt bussen går om 20 min uppdaterar mer imon ska inte sova hemma pusssss

Röka / Telefon



Ska ut o röka cigg nu ska ringa upp jonna samtidigt hon ringde maj innan men hann inte svara :P
Sakna mig inte för mycket nu !
Kmr snart :)

Dumma data :(


Kommer ni ihåg när jag berättade att min data e cp o msn inte funkar mer ? Skulle formatera om datan den dagen men det funkade inte :S skivan ville inte starta o ja fattar inte hur jag ska göra med msn får psykoser av detta. Orka ebuddy det hackar o e segt o tråkigt det e inte som vanligt ju, tyck synd om mig alla som ser detta (A)

Idag händer ;
Stan med jonna hon ska på möte vid 17.00

Akuten
Sen drar vi nog ut med några


asså detta händer idag om jag börjar må bättre o inte har så ont som jag har för mellan mina axlar så har typ mina muskler dragit ihop sig bakåt det gör skiiiit ont. Plus jag har haft problem med vänster sidan av min nacke i flera år att det börjar trycka där o nu när musklerna har dragits ihop sig pressar det vid nacken så det gör ont hela tiden och 1000 gånger värre vet inte vad jag ska göra ? Åka till akuten kanske o se vad som e fel ? Något sånt blir det :) Btw Jacke e glad för din skull att oprationen gick bra tyckte så synd om dig igår när vi åkte buss man såg verkligen hur ont du hade =/ ♥

Kyrkogården

glömde berätta att jag tvingade med mormor till kyrkogården i söndags för att tända ljus vid en speciell grav. Kommer dock inte säga vems grav.

fottade när vi satt i bilen påväg till graven


tog kort på plasten där graven fanns eller aah utsikten därifrån


Här är gravstenen, Rest In Peace du kommer alltid finnas med oss !
Du är SAKNAD
 

Millaha & Jonna

Här kommer lite bilder som e tagna på mig o jonna men som jag ej lagt ut innan för har aldrig hunnit haha :D

Jonna & jag iih älskar min stora gråa tröja :D tagen utanför min kusin


Jonna sen därbak min kusin sen jag


hahaha jaja vi kan posa kolla hade inga skor och korten e tagna för 1 och en halv månad sen inte ens det hahahahahaha


Hahah Jonna o ja viste inte att hon tog kort hon sa hon skulle men trodde hon skojade stog o snackade med min kusin


ja o johniiieeebooy hemma hos mig förra helgen


hahaha vad fan gör jag med mitt huvud värsta lutar det framåt ojoj nu va det problem hahaha


Ullared

Här får ni bilder från när jag va på ullared.

Min kusin ville fotta hans sexiga pälsmössa :O
men va tvungen att stryka hans ansikte :P


några affärer i ullared


Gekås Ullared:D


min kusin iphone han satt o spelade Resident Evil :D


jag satt o spelade något som inte funkade sen spelade jag tattuerings spel skiit kul:P 


Millahas loves MQ


älskar mig så mycket så skrev mitt namn på rutan hahaa


hahha hängde upp mina örhängen i biltaket på insidan :P tyckte det va fint med prydnad men det tyckte ingen annan..
 


AJAJAJ..

Igår när jag kom hem skulle jag värma bröd i ugnen satte på 250 grader så fasnade ett bröd mellan gallret så skulle jag ta bort det med en handduk och korkad som jag är så försökte jag dra upp brödet med all kraft i min hand o tappade ner det igen och slog i min knoge uppe i ugnen och allt man hörde då va AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ JÄVLA SMUTS HOOOOOOOOOORA. Asså daaamn det va så varmt hade haft på den i typ en halv timma..

såhär såg det ut 30 sek efter jag råkade bränna knogen

Kolla direkt brändes huden bort o det sved asså jag skrek till mamma att jag hade ont hahaha

såhär ser det ut idag

Rött över knogen sen det vita ni ser är där huden slutar det e som en rund ring o i mitten är det kött eller hur man nu ska säga det e skit djupt :( gör ont ont ont ont, kan inte ens spänna min knoge för så svider det och spriker ännu mer. Mamma har gjort så innan med och igår visade hon ärret på hennes hand men det e litet men ändå det gör ont, fick fan brännmärken på min handled för 2 månader sen. Hahah
spisar/ugnar + Millah = GÅR EJ IHOP.

slutar alltid i att jag har ont o har bränt mig

veckan som varit

har ju tyvärr inte uppdaterat så bra den senaste veckan för jag varit så upptagen, men nu ska jag berätta vad jag gjort :)

Fredagen: Va hemma hos mig ja o jonna o badade i min jacussi sen firade min o min älsklings 2 års dag jag och några kompisar tex sahit och emma:) Tack för en underbar kväll, först va vi ute i kberg o softade sen började då jag dricka o dricka o dricka va typ på ledsamt humör eftersom min älskling inte va där så drack mig full som fan. Och tack jonna som tog hand om mig och va nykter ?:O iaf sen stack vi till stan så sa vi hejdå till dom vi va med så träffade vi Basir och hans två kompisar dom kommer från värnesborg :P Så vi va med dom en stund sen åkte ja o jonna hem till mig o sov hos mig. Sov o sov ingen av oss kunde sova :S jag vaknade 3 va vaken till halv 5 typ kunde inte sova försökte hålla jonna vaken men det gick inte så bra.

Lördagen: så va jag hemma sen åkte jonna hem sen bröt helvetet ut hemma mellan mig och min syster ooogooddamn vad vi bråkade asså det va katastrof :s så mycket bråk vi hade vi skrek grät allt allt allt sen efter vi hållt på i någon timma och bråkat löste vi allt och satte oss o kollade på tv tsm sen åkte jag till mormor för min moster och kusin va där så sov jag där.

Söndagen: åkte till jonna va där i typ 30 min sen kom mamma o hämtade mig när hon kom från hennes kille i göteborg så åkte vi till mormor jag mamma och olivia så va vi där o åt o firade fars dag men morfar va inte hemma utan han jobbade :P Sen åkte mamma o olivia hem så sov jag där orkade inte åka hem mormor har typ 20000 kanaler och det gick bra filmer på tven som jag ville se och vi hade inte kanalerna hemma så stannade där.

Måndag: åkte in till stan mötte upp jonna sen stack vi till elinsdal (bup för barn) får egentligen inte gå där, men har haft kontakt med dom innan o så så åkte dit o hade möte med min sjuksköterska det tog typ 1 timma hon berättade om oprationen jag skulle göra eftersom hon har gjort en likadan så berättade hon att vi ska höja dosen på min tabletter wiiie ;D Så tipsade hon mig om vad jag o mamma kunde göra för att pusha på oprationen o få gå före i kön o skit så det ska ja o mamma göra nu :) Sen efter mötet åkte ja o jonna hem till mig fixade oss sen till Kberg och träffa Sahit och Tony o softa lite o så sen stack tony så satt vi med sahit o hade kul softa o sånt men fuck vad alla frös hahaha så kallt det va ute våra hönder va helt röd vita typ frysta till is det blåste som fan o skit. Jag kunde knappt ens tända en cigg för jag frös så mycket kunde inte smsa ingenting, sen drog vi till bussen o sa hejdå till sahit så åkte ja o jonna till stan o guess what ? vi missade våra bussar hem så vi fick vänta i stan i 20 min buhuu :( det va kallllllllt.

Låtar

Här kommer favorit låtarna just nu :)


Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
Im sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And Im terrified but Im not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger



Don’t think I forgot
Because I really didn’t care if you’re lying a lot
I’ve given every breath I’ve got
Sometimes you gotta break down and breathe
And how many times I gave my heart
To how many times we fell apart
And it equals
A promise in the dark
So don’t promise me

We all make mistakes
Sometimes we do desperate things
What does it prove? NOTHING
And you never do nothing wrong
Then what took you so long, took you so long
Cuz I keep, keep hanging on, keep, keep hanging on


6 November ♥

Det är sjukt att det redan har gått 2 år.. Tiden går så jävla snabbt ibland, nästan för snabbt ! Så mycket vi varit med om men fortfarande står vi tsm vi har haft allt och alla emot vårat förhållande vi har haft riktigt bra stunder och vi har haft riktigt dåliga stunder. Tänk att vi är förlovade när du gav mig ringen trodde jag skulle dö av lycka, sen den dagen viste jag att jag ville att du skulle bli pappan till mina barn och bli den jag gifter mig med. Jag vill inte ha något annat jag vill bara ha dig dig dig dig. Det jag älskar mest med dig är att jag kan se i dina ögon att du älskar mig, det syns hur tydligt som helst att du är kär. Vet du hur ? jo när du kollar på mig på ett speciellt sett sen ler, det leendet får du bara när du är som gladast. Alla saker du säger till mig och allt du gör för mig, ingen annan ser den sidan av dig mer än jag och det är därför dom inte ser hur romantisk och bra kille du är egentligen. Dom ser bara den sidan av dig som knäcker min insidan. Nu när du inte är här just nu är det jobbigt, jag kan inte ringa dig och berätta vad som händer eller gråta eller skratta. Jag vill känna din närhet igen jag behöver den för att må bra.. Utan dig känns allt så tomt, jag tror aldrig att du kommer fatta hur mycket jag egentligen älskar dig. Jag skulle bokstavligen dö utan dig, du är min drog jag är beroende av DIG. Jag vet att du säger samma sak men okej man kan förstå att någon dör för en och älskar en men aldrig riktigt hur mycket. Hahah tänk att vi va små skitungar när vi blev tsm jag hade precis fyllt 16 och du skulle precis fylla det. Nu är vi 18 så mycket har ändrats och hänt på två år i våra liv. Du vet att jag alltid kommer vara den personen som står vid din sida vad du än gör och aldrig lämnar dig, du vet att du alltid är välkomen hem till min famlij dom älskar dig. Och du vet att jag aldrig aldrig aldrig aldrig kommer sluta älska dig ALDRIG. Vad som än händer i framtiden kommer du alltid ha en speciell plats i hjärtat som ingen kan ersätta den tillhör dig. Det är som vi alltid har sagt du har mitt hjärta jag har ditt, i senaste samtalet vi hade när du ringde från din anstalt sa du något som fick mig att smälta : Millah, ta hand om mitt hjärta krossa det inte jag skulle inte klara mig utan daj o det vet du om. Hur jävla gulligt är inte det ?  han hamnade i sjukhus förra året pga av att han trodde jag skulle lämna han jag svär det va våran kärlek som fick han att börja leva igen.


Jag ska berätta vad som hände eftersom detta är ändå ett långt inlägg om oss så.. Min älskling hamnade i sjukhus vi bråkade jag skrek åt han värsta sakerna sen jag ba jag kommer lämna dig vänta o se sen han klickade mig och smsade som du vill kom ihåg jag älskar dig mest millah jag svor på koran att om du lämnar mig så tar jag självmord. Glöm mig aldrig ! efter jag fick det smset fick jag panik jag försökte ringa han, men han svarade inte jag fick riktigt pskyos för jag tog han förgivet jag trodde inte han menade allvar när han hade sagt det till mig några månader tidigare, sen jag smsade och ringde hans lur va avstängd jag grät mig själv till sömns den natten. Jag kände i mitt hjärta att något va fel, efter jag hade somnat vaknade jag till och hade skit ont i mitt hjärta asså det gjorde riktigt ont då viste jag att något hade hänt jag kände på mig att jag hade förlorat han jag kollade på klockan den va 02.50 sen somnade jag om för det gjorde så jävla ont jag försökte inbillda mig att jag hade inbilldat mig själv att allt va bra. Sen 02.54 vaknade jag upp 6 minuter senare av en chock asså det va som någon satte en elchock i mig för att få mig att vakna då fick jag panik jag ringde hans mobil den va på men ingen svarade jag ringde igen och igen sen svarade hans kompis och berättade av 02.50 hade min älskling dött och 02.54 gav dom honom såna chockar dom har på sjukhuset för att återuppliva folk. 

Det är som min älskling sa till mig, vi älskar varandra så mycket så vi känner på oss när något är fel.. Ni skulle känt den känslan jag kände jag viste verkligen någonting va fel, det är så när man älskar någon riktigt mycket om den lika mycket tillbaka man vet när något är fel. Det är samma sak som när jag vaknade upp typ halv 4 på natten och grät va skit ledsen han ringde mig från ingenstans och viste att jag grät och va orolig.. Det är äkta kärlek, det har hänt massa såna saker. Men just det då han dog att jag viste något va fel, han hade druckit för mycket alkohol för att .. aahh.. ni fattar. Det finns så mycket saker att berätta, men det skulle aldrig få ett slut, huvudsaken är att han älskar mig och jag han så länge vi älskar varandra kommer vi klara oss egenom allt tillsammans. Det finns inte en ända sekund azizam som du inte finns i mina tankar, när jag sover är du allt jag drömmer om när jag e vaken är du allt jag tänker på.

INGEN kommer någosin älska dig så mycket som jag gör
.
och det e sant du har sagt så om dig till mig med och jag håller med jag kommer aldrig träffa någon som kommer älska mig så mycket som du gör och det vet jag om. Asså jag älskar dig jag älskar dig man toro dost daram ååååh IM IN LOOOVE.
min babyboo jag har älskat dig sen första gången jag såg dig från dag 1 viste jag att
you are the one for me
 Vad som än händer så kommer jag alltid älska dig, inte ens minnesförlust skulle få mig att glömma dig. Ingen eller inget kan stoppa mig ifrån att älska dig,
no matter what i do, all i think about is you.

 06/11-07 till 06/11-09 och så fortsätter det till föralltid :)
Jag älskar dig mest, du är mitt hjärta.
you n me azizam ♥




Vaknade precis

vaknade nyss, ligger o lyssnar på musik.
Ska uppdatera allt nu :D


hemma

i know and me sorry jag vet att jag har uppdaterat dåligt men är aldrig hemma nu för tiden. Ska kolla på film nu uppdaterar allt sen senare, ska ändå vara vaken hela natten eftersom en film som heter Carpool går 03.45 inatt på tv3 och jag vill se den hahaha :P Och nu lovar jag att uppdatera allt

...Azizam ta me jadege


bakfull

ojoj en viss millah är ganska bakfull vafan =/ uppdaterar allt sen med bilder och så ska formatera om min data nu så allt börjar funka igen som det ska som min dumma MSN !
kisses

hemma


e hemma nu kom nyss hem blev lite längre än att sova borta 1 natt.
Iaf har tappat min röst typ helt asså man kan typ inte höra när jag snackar så hes e jag :( Har varit sån nu i 3 dagar blir bara värre och värre .. Aja sitter i sängen nu med min zigenare hon ska sova här, sen imon blir det ut och fira en speciell dag imon ;) Uppdaterar mer imon eller aah så fort jag har tid förlåt om jag inte har tid tihihi e business women ;)


fix

ska fixa mig nu sen åker jag hörs imon
kisses


RIP MSN :(


E skit ledsen typ, min msn funkar verkligen inte.. Det står i typ 20 min att den håller på att logga in men den loggas aldrig in sen står det en sak att det e fel med grund saken något försökte avinstallera och göra allt man kan men inget funkar.. E fan beroende av msn ju.. Hur ska jag överleva nu utan min andra kärlek ?:( Vet ni hur man får detta och funka och vad som e fel så kontakta mig !
Vill ni veta vad jag får vara inloggad i nu....:|
'
Ebuddy och vet ni hur mycket det suger kuk eller? ussha o fyofan hatar det ! Funderade på att foramatera om min data men kan inte det har för mycket saker i datan som jag inte vill förlora o sånt, ska be mammas kille fixa det nästa gång han e här han kan allt om datorer.. Det e synd att min pojkvän sitter inne han kan med allt sånt jävla data nördar e alla hahahaha .

SPA NIGHT


I lördags eftermiddag/kväll hade jag och Jonna spa kväll hemma hos mig, vi tände ljus och badade i min jacuzzi.
Skit mysigt va det :) Vi va tvugna att relaxa innan vi skulle ut och party all night long.
Vi låg där i lyssnade på musik snackade skit äkta gossip om allt o alla spc vissa boys *nämner inga namn*
Alla borde göra så, lugn musik bara tända ljus o ligga ner i varmt vatten o ta det lungt, behövde det verkligen. Det är bra emot stress blev skit lugn.

Våran SVIT

Såhär såg våran SVIT ut i Linköping ;)

den sängen tog jag och min syster ser ni över sängen och på sidorna dom har fetaste belysningen där när det va mörkt asså lampor man kunde tända


på andra sidan av rummet såg det ut såhär,


såhär såg det ut i 3dje rummet :P det ser helt fult ut men det va skit fint


har inget bild på badrummet men det va okej skit fint o skit stort badrum ;)
Som sagt när man är LYX måste man få LYX


Ullared idag ;D


idag kl 16.00 kommer mamma och hämtar mig sen ska vi åka o hämta min kusin och syster sen åker vi till mormor där ska vi byta bil och åka med mormors bil till ullared för att shoppa. WEEEIIII :D Asså det e alltid kul att åka till ullared just dom personerna vi ska åka vi har alltid skit kul i bilen dit, sen när vi e där och när vi ska hem :) Kommer ta bilder från ullared denna gången med förra gången bjöd jag på bilder på min kusin o syster som posade och massa annat aja detta ska köpas idag iaf:
Smink (rouge,maskara,puder,brunkräm,Kajal)
Pälsjacka / pälsväst (inte äkta päls)
Nya klackskor
Tröjor
Byxor
Brett skärp som man har under brösten
Skinväska
Smyken (halsband,armband,Diadem)
Hårfärg (svart)
Ny Plattång (rosa)

hihi och gissa vem som betalar allt ?:) Mamma och mormor, förlåt det e mycket jag vill ha men jag har mina saker jag behöver. Waaaaj har försökt få tag i min kusin linus hela dagen nu svarade han hihi o han ska med yeees :D Nu kommer det bli kulkulkul

Jonna läs detta !


Jonna min habibi, vi är riktigt riktigt nära vänner så jag ska vara ärlig mot dig. Allt som hänt med Mr X (säger ej namnet här) Är skit han ska inte göra så, om han verkligen gillar dig så mycket som han sagt till oss båda att han gör så hade han aldrig gjort såhär. Leka sur för ingenting? Du ska inte säga förlåt när han gör fel det är han. Jag trodde han va bra kille men jag hade fel och som du vet jag kan genomskåda killar han e inget bra du ska fan inte behöva hunda efter någon. Jag sa till han krossar du hennes hjärta krossar jag dig så då måste jag göra det och jag gör det med gjädje vill inte se min kompis gå runt med halvt krossat hjärta pga av mr x han kan suga kuk och sticka långt härifrån. Vem fan e han o tror han kan leka med folks hjärtan ? ncncnc du är värd så jävla mycket bättre vänta o se jag ska fixa finaste och bästa killen till dig gumman. Finns vid din sida och det vet du om hunipie.
Kommer du ihåg Ciara låten du visade mig och vi snackade om texten den passar in på er nu. Slösa inte bort tid på han, han e smuts under min sko
om han inte älskar dig än, kommer han aldrig älska dig =/
men jag älskar dig så mycket du inte behöver en kille som älskar dig :D tihi


ÅÅÅÅH FI**A

Asså jag får psykos vill ni veta varför?

1 - Sen igår har internet börjat cpa som fan stängs av hela tiden
2 - Msn loggar in och in men den loggas aldrig in..:@
3 - Min comviq Kompis har varit slut i snart 1 vecka kan inte smsa eller ringa
4 - Är skit hes och har ont i halsen (det kommer sitta i månader)
5 - e fortfarande avstängd från skolan ska vara det ett tag till
6 - Bara för jag e avstängd förlorar jag 2,5 i månaden vad ska jag nu leva på?


Till Pappa

Nu ska jag skriva något som är till min pappa, jag vet att hans fru brukar läsa min blogg så hoppas verkligen han ser detta.

Pappa jag vet att jag gjort många misstag i mitt liv många saker som sårat dig och hela våran släkt och familj. Jag försöker ändra mig men det är svårt, jag försöker varje dag. Jag saknar dig pappa jag saknar alla roliga stunder vi haft tillsammans kommer du ihåg när jag typ bröt min fot och vi va på sjukhuset och vi hade rullstols race kommer du ihåg hur kul vi hade ? Och den gången vi skulle åka o hyra film och en jordin sparks låt kom på radion där dom sjunger eh hey typ i början av låten och du sjöng med och tillslut skrek ut heey hahah så mycket jag skrattade det finns så många minnen jag har med dig och som jag saknar. Och för varje dag som går känner jag hur jag allt mer och mer förlorar dig eftersom jag inte bor hos dig längre och vi nästan verkligen aldrig snackar.. Jag behöver verkligen dig i mitt liv pappa, jag behöver träffa dig ja behövr att du ska skrika på mig när ja gör något fel jag behöver dig att finnas där när jag e både glad och ledsen. Det känns verkligen som att med åren kommer jag förlora dig helt att du bara kommer bli ett minne och jag vill inte att det ska bli så. Du har ingen anning om hur ofta jag tänker på dig och saknar dig, vart försvann allt ? Hur mycket fel har jag gjort egentligen..? Jag kan inte förstå hur mycket jag än vill varför allt genom mina tonårs år har blivit som det blivit, önskar jag kunde spola tillbaka tiden och ändra på allt. Eller är det kanske försent att försöka ändra på allt? jag har så mycket problem jag kämpar med varje dag, saker jag försöker ändra men det känns som om varje gång jag börjar komma bort från alla problem händer något och jag faller tillbaka in i allt igen.. Okej jag har skrikit åt dig och sakt allt taskigt jag kunnat men du är min pappa du borde veta att allt taskigt jag sagt att jag egentligen inte menar det utan att jag verkligen älskar dig egetnligen pappa även omjag inte har visat det på länge utan bara visat den personen jag valt att vara med attetyden och söka mig till problem och såra personer. Men det finns också stunder genom alla åren som du verkligen krossat mitt hjärta dagar då jag har legat hemma och gråtit det finns till och med stunder när jag började tvivla på om du ens älskar mig din egna dotter. Och ibland blev jag rädd för jag såg inget som bevisade mig att du ens ville ha mig som dotter. Förlåt pappa jag menar det, förlåt jag älskar dig och jag vill inte förlora dig men det känns redan som jag gjort det.. =/

Frida - Brevet Till Pappa
Lyssna på låten har försökt få tag på dig i 4 år och äntligen har jag fått tag i den ! 

Hissa o Dissa



Falska Killar: killar som ger tjejer förhoppningar som snackar så mycket om hur mycket dom "tycker om" tjejen sen knullar henne sen aldrig mer hör av sig vad fan e det för en jävla stil? Killar, det finns jävla många utav dom tjejerna som verkligen tycker om er och får sitt hjärta krossat pga av erat jävla skit snack. E så jävla trött på sånt åååh ! Tog med detta på dissar listan eftersom detta nyss hände min kompis ska inte säga vem eller vilka men det har gjort mig skit förbannad vill sparka in han killens pannben. 

Stalkers: vad är det med killar och tjejer som tror att ni känner mig när ni inte gör det ? Men vist det är lungt ta mina bilder ni tjejer och säg det e ni på bilden när det inte är. Hur jävla omoget är inte det egentligen ? Folk kommer till mig och säger folk lägger ut dina bilder o byter ditt namn och säger det är dom, asså shit. Och ni killar som tror ni känner mig o ljuger o säger vi gjort saker ueeäää? Sluta dröm om mig inte ens i era drömmar skull jag röra er patetiska jävlar.

Vänner som hjälper till: TEX som i helgen när jag drack för mycket o började spy på toan så klart va jonna där och höll mitt hår så jag inte fick något på det och såg till så jag blev bättre och allt, tack hjärtat ! Och vänner som hjälper en med problem och ställer upp till 110 % vad det än gäller.

Reklam på bloggen: HIHIHIHIHIHI att göra reklam på sin blogg betyder bara en sak : CASH ! och vad älskar millah mer än allt annat ? CASH ! mohahaha :D Nu e millah glad glad äntligenhar allt börjat funka igen cashen bara rullar in nu.

iih glad


Äntligen har jag fått mina ciggisar wiihii nu e millah gladare än gladast :) Men har ingen Comviq Kompis längre har inte haft det sen i fredags :( Känner mig seriöst handikappad e så beroende av min mobil, kan inte svara på några sms ingenting.. Ikväll kommer inte hända så mycket, mammas kille Joakim kommer hit o ska sova här nu blir mamma med glad ;P Vi ska äta sån lövbiff någonting mhm mhm mhm så gott det är mi mami e määäästerkoken själv. Ligger just nu i sängen och snackar med Dino aka diiinonzooo min egna lilla rapare från Trelleborg Här är min lilla omtalade dino, har inte lagt ut någon bild på han i denna bloggen men har bilder på han i mina andra två gamla bloggar som inte finns kvar nu..Men Dino kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta ;) Dino äskar mig vad ska man göra åt saken (A) stoppar han verkligen inte. Dino är en av dom roligaste personerna jag någonsin lärt känna, "korkskalle" hahaha "vad händer i veckan snäckan" hahahaha stöööört skön e han ! Varje gång ja o dino snackar i lur snackar vi i timmar hela tiden älskling baby o sånt naww hahha het gulligt och så klart när vi lägger på "jag älskar dig mest" "naw jag älskar dig med dino" Ni kanske tänker varför säger dom älskar dig till varandra ? Jaaajaa det e saker ni inte får veta tyvärr, alla vet jag o dino va tsm innan men nu ? vemvet kanske lämnade min pojkvän för dino? vem vet..Kanske vi bara säger så ändå för vi alltid gjortdet ? vem vet ;) BTW dino ska ringa ikväll ska skälla ut han för han varit så upptagen i veckan hahaha ♥

Väntar på något jag e beroende av ;)

nu när jag va på neder våningen och plockade ut och in disken i diskmaskinen som mamma tvingade mig att göra, så kom mamma hem och jag frågade om hon hade köpt cigg o hon sa nej ska åka o handla nu köpter i affären saken är tjatat på henne att hon skulle köpa med cigg till mig hela förmiddagen i telefon ringde hennes jobb bombade hennes mobil tihi (A) Mamma blev arg för hon lägger ut minst 400 kr varje månad på cigg till mig woops.. Sorry mamma ! Iaf det roliga va när mamma kom hem o ja fick veta att hon inte hade köpt cigg än blev jag sur och mamma sa

Mamma - Du får sluta röka, och bara fest röka
Jag - Viiist som du vill ska festa varje dag nu men det kommer bli dyrt för dig mamma för då måste du betala min sprit OCH ciggaretter !
Mamma - *suuck*

iaf nu är mamma o handlar muuums och köper mina ciggaretter så snart är min riddare i nöden här hahahaha, e fan för beroende av cigg igår hade jag inga cigg rökte 1 cigg på hela dagen och idag har inte rökt någon iheller
=( tycker fan synd om mig själv nu. Det roliga med mig är att jag röker vissa cigg period vis, hela sommaren rökte jag Corner Mentol fram till agusti sen började jag röka Corner Röda sen nu har det gått över till LM Röda 100(extra långa)

Utlänska LM i bilden !


Här är dom svenska LM eller hur man nu ska säga de LM som säljs  affärerna mest, dom utlänska lm om man vill köpa dom gå till en "blattekiosk" finns också i vissa affärer lika goda båda två.


2012 går jorden under?

Tror ni verkligen att det är sant att jorden går under den 23 december 2012 ? Enligt Mayafolket så gör det de, det är sista dagen i deras kalender det e samma dag det är solförmörkelse fast inte som vanligt utan i år kommer månen ligga exakt framför solen och det kommer orsaka kometregn och sen en översvämming som kommer svämma över hela världen. Låter det troligt ? FUCK NO ! Det är samma som med den dagen nu för ett år sen när hela jorden skulle sugas ner i ett svart hål förstod mig inte riktigt på dom som trodde på det helt patetiskt hur psykade kan man vara egentligen ? Och detta nu det stod någonstans där jag läste att 9 av 10 gånger dom har rätt, så dom har fel nu enligt mig. Asså för det första det är OMÖJLIGT att en solförmörkelse kan orsaka kometregn haha det e bara kul tycker jag hur blåst e folk egentligen ? NCNCNC ! Vem tror på några jävla kineser negrar indianer eller vad dom nu är, jag har allt sett dokumentärer om dom o dom e helt sinnesjuka vadå demoner i kroppen och leka lejon jaja men vi sattsar på att tro dom not. hhahaa iaf dom har gjort en film om vad dom tror kommer hända 2012 MÅSTE SE DEN. Hallå hur överdrivet ä det inte ? Dom som gjorde The Day After Tomorrow har gjort typ en liknande film klart det e bara saker för att skrämma upp folk. Liksom det har varit så många gånger under åren som dom sagt jorden ska gå under, okej det fanns en tant kommer inte ihåg hennes namn men hon lever inte längre hon levde då andra världs kriget va hon va spåtant hon sa det kommer hända 4 saker i världen första va frsta världs kriget andra va andravärlds kriget sen tredje sa hon va att två torn likadana kommer rasa sen fjärde kommer bli jordens undergång och det är lite coolt att hon viste det om tornen dom fanns inte ens när hon levde men vem vet kanske detockså bara är på hit men den teten är skriven långt innan tornen ens rasade så man får ta allt med en nypa salt.
Iaf här kommer thriller på filmen 2012

god morgon


God morgon alla har ni sovit gott? Själv har man varit uppe sen kl 9 har inte kunnat sova så kollade klart på adventureland, sen har bara lyssnat på musik sen nu börja jag blogga igen. Har tänkt skit mycket inatt tankar har verkligen fuckat med mitt huvud, känner mig helt upp o ner och måste verkligen röka men har inga cigg KATASTROF. Har skit ont i hela min nacke och på sidorna av halsen och i min käcke helt sjukt det gör skiit ont och inte bara det har ont i halsen med buhu.. Millah kommer snart bli sjuk noooo vill inte det ju. Min kusin berättade att två nya har börjat i våran klass nu som heter Joe och Cissi okej joe är sabrinas festman och cissi vet jag i fan vem hon är. Måste fan få kommer tillbaka snart till skolan, måste ha cash igen haha får damp finns så många sakr jag måste köpa tex CIGGARETTEEEEER så jag inte döör fan. Iaf ska försöka se om min kusin ska med ut sen han e tråkig han spelar svår får psykos?

film dags

Har laddat ner Scary Movie Stan Helsing (den nyaste scary movie 2009) och sen så har jag laddat ner Adventureland typ om ett äventyrsland om dom tonåringarna som sommar jobbar där. Men ikväll blir det nog eller ja ikväll och ikväll mer inatt blir det att kolla på Adventureland sen efter det Scary Moive om jag orkar men får se annars ser jag den imon. Uppdaterar mer imon om bilder från hotellet och bilder från när ja o jonna badade i min jacuzzi o massa mer saker. btw detta är sista inlägget jag skriver :) Så godnatt alla älsklingar


Sorlig men vacker stund


När vi va i domkyrkan i Linköping så tände vi ett ljus för de personer vi saknat som gått bort genom åren. Det är sjukt hur hårt något sånt kan slå en i hjärtat när man väl är där och tänder ljus och verkligen börjar sakna dom som har gått bort..

Tänk att ett så litet ljus kan göra så mycket med ens tankar och minnen på insidan i hjärtat ? Det är sjukt eller hur? Jag hoppas och ber att alla jag förlorat har det bättre på andra sidan, dom betyder fortfarande otroligt mycket för mig. Jag önskar verkligen att jag fick träffa min farfar en sista gång jag vet att han kunde hjälpt mig med så mycket han hade kunnat ändra så mycket. Det är samma med Sami hade gjort vad som helst för att få träffa han igen bara en sista gång, dessa är de två personer jag saknar mer än något annat som tyvärr inte finns kvar här längre utan lever där uppe bland änglarna. Rest In Peace ♥

Mariah Carey - Bye Bye

This is for my peoples who just lost somebody
Your best friend, your baby, your man, or your lady
Put your hand way up high
We will never say bye (no, no, no)
Mamas, daddies, sisters, brothers, friends and cousins
This is for my peoples who lost their grandmothers
Lift your head to the sky 'cause we will never say bye


bilder

här kommer bilder från Linköping.














finns massa massa mer bilder men orkar inte lägga ut dom är typ 200 bilder
btw kronorna i bilden är äkta man ba geee mig vill med vara prinssesa


Senaste dagarna

Har ju tvärr inte kunnat uppdatera nu dom senaste dagarna eller aah sen i onsdags natt iaf nu ska jag berätta allt som hänt.

Torsdags: åkte till Linköping med min syster olivia, min mormor och min lillebror noel så åkte vi till Busfabriken i linköping.. Vilket va skit tråkigt tyckte jag men inte min lillebror som lekte där och så. Efter det åkte vi till Universitetet där mamma va på kurs som låg på andra sidan stan och det va ju lite små kul att hitta dit hahaha så stort det va där O.M.G fan .. Flera km stort universitet dt va katastrof förfan, sen när mamma slutade så åkte vi till hotellet checkade in sen stack vi ut på stan först gick vi domkyckan och det va tråkigt hahaha tills det kom en skylt där inne där det stod : Tänd ett ljus för någon du känner och be och hoppas att den kommer ur sitt drogmissbruk. något i den stilen stod det kommer inte ihåg exakt iaf efter olivia läst lappen så kollade hon på mig och ooogooddaaamn vad vi skratta fyfan helt kaos sen jag ba : vrf kolla du på mig efter du läste den hahahaha. asså ni skulle varit där iaf sen drog vi till stan o skulle äta fin middag och ja o min syster dampade på mamma för mamma sa att vi skulle äta burger king så jag tog hotell nycklarna och gick till hotellet eller ja försökte hitta dit gick fel hahah jag va typ lost in Linköping. Sen åt vi bufe på hotellet och mitt o olivias ord va ät så mycket ni kan de e bufe. HAHAHAHAA, sen låg vi hela natten och kollade tv myspys :)

Fredagen: Först käkade vi frukost bufe, mamma, mormor och min lillebror käkade innan oss så bara jag och min syster som käkade o fifan vi satt länge hon hämtade mat typ 6 gånger jag ba :O hur kan en sån liten kropp kunna äta så mycket? Sen efte frukostn och efter vi checkat ut åkte vi till ChokladFabriken och köpte choklad och allt sen hämtade vi mamma sen åkte vi hem. När jag kom ut stack jag och jonna o träffade Sahit och Hassan va med dom på kberg sen drog vi till stan o sa hejdå till dom sen drog jag o jonna hem till mig och sov där vi somnade halv 12 haha skit trötta va vi..

Lördag: va ensam hemma med jonna mamma va på någon stor fest i onsala med hennes pojkvän plus min lillebror sov hos mormor och morfar och min syster va ute. sen på kvällen träffade vi Dino & Blerim och va med dom hela natten och kvällen, skit kul va det. En viss millah blev lite för full och jaa m vad sa man säg haha katastrof. Sen hände massa mer sker men det tänker jag inte berätta för det är för personligt tihiD

Söndag: jonna stack hem till sin farfar o farmor vid 10 tiden så gick jag o la mig sov till kl 3 sen nu är skit trött har varit helt död hela dagen har skit ont i min nacke och halv o käke har sovit helt dåligt. Vet ni vad jag märkte igår kväll då? att jag hade fått ett sugmärke på halsen hahahahahaaaaaa sexigt.Iaf just nu kollar jag film på tv

här igen

förlåt om jag inte uppdaterat men har verkligen inte haft tid.
skriver mer sen o berättar om allt

RSS 2.0